Curly

New member
../images/Emo91.gif ../images/Emo91.gif ../images/Emo91.gif

הדיסק של Linkin Park!!!! דיסק מהמם מדהים ובכלל אני יוגעת שחלק יגידו שהוא לא קשור לראפ אבל הוא כן, קצת, כי יש בו ראפ בכל שיר ושיר וחלק די גדול. טל

canabeez

New member
אגב אני רוצה אותו חזרה!!! מהר!!!

ובכלל למה מדברים פה על לינקין פארק, הם להקה גרוע... GO LIMP BIZKIT [canabeez] TCN

woodstock

New member
ללא צל של ספק

דיסק שולת!!1 ביותר
ואפילו אעיז ואומר שהוא rolת1con!!
(פצצות) ל
(שבלולים)!!1

MC JaNaNa

New member
איחס יא פריקים!!!!זה רוק לא??!?!

: כן זה של מטאליסטים נוצרים מניאקים שמעלים רוחות ומסניפים איתם דבק מגע! ג´אננה: הפרה צודקת
!

drak~o

New member
2 דברים

1)עוד כמה אנשים ששומעים את אחת הלהקות הטובות בעולם חבל שאתם נזכרים כי אני מכיר אותם מלפני שנתיים!!!!!! (את הדיסק יש לי מלפני חצי שנה שהוא רק יצא פה קיבינימט) 2)עידן שתוק שתוק שתוק שתוק שתוק תלמד לגוון טיפה לא רק בגלל שיש להם אם סי בחבורה אלה בגלל שהם בת זונה של להקה שאני שמח להגיד שאני אוהב לשמוע ולא כל מי ששומע רוק אז הוא פריק

kodgirl

New member
שתוק כבר - מה רק מוסיקה שחורה מותר

לשמוע? כדי שעידן לא ירד עליכם? פחחחחחח.....אני אוהבת גם מזרחית לא נאה לך זה לא מעניין אותי..

kodgirl

New member
לא אחי זה לא אשמתי

אני חייבת...אח ערס...אחות מטומטמת....שכונה מלאה בערסים....עשו לי שטיפת מוח!

drak~o

New member
אחחם אחחם

לי יש משפחה של ערסים ועיר של ערסים ואני נשאר כמוני אז כל אחד יכול

MC JaNaNa

New member
מיזרחית זה ה-דבר! ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif

מוזיקה שחורה ומיזרחית זה המוזיקה המובחרת ביותר אני שומע רק את הסוגים האלה....למרות שנאי תמיד פתוח להצעות אבל אני לא מוצא עניין חוץ מהמוזיקות האלה בכלום! ויום שייש החזירו אותי לבית ספר והעיפו אותי שוה לצמיתות אין סיכוי בחיים שיחזירו אותי... אני חייב למצוא עבודה!!!!!!! |פרנ| PEACE&COW ג´אננה מובטל כבר 20 שנה

Curly

New member
למה רק מוסיקה אחת אפשר לשמוע?

צריכים להיות פתוחים לכל דבר אתם יודעים!! טל

A.M!

New member
בוקר טוב!!!

את הדיסק הזה שמעתי בערך לפני חצי שנה וכן, זה דיסק טעים במיוחד ודרך אגב אחד הסולנים שלהם הוא אם.סי ובגלל זה יש להם הרבה קטעים של ראפ.

וואי curly את גדולה!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

סוף-סוף בנאדם שמסכים איתי שLinkin park גדולים!!! וואי אני כ"כ שמחה שיש מישהו שמסכים איתי!!!

m.n

New member
מה קרה פתאום???

כל מי שאני מדברת איתו אומר לי שהם גדולים! מה זאת המגיפה הזאת????? למה אין מגיפה כזאת על סאבלימינל???
אני חייבת להודות שאחרי שראיתי את ההופעה שלהם באם טי וי אני בעצמי אומרת שהם מעולים בעיקר בגלל שהסולן שלהם באמת מראפרפ לקצב בגיטרות...

למעלה