ganey

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo7.gif

ערב טוב אני נשואה אמא לשניים אוהבת מאוד את בעלי אבל לא יודעת בזמן האחרון יש ביננו המון חילוקי דעות המון מריבות , זה התחיל בזמן האחרון כי הוא התחיל לצאת פעם בשבועיים למועדון חשפניות שזה נורא הרגיז אותי אח"כ הוא נתפש על ידי שהוא לא דובר אמת בכל דבריו לגבי הבילוי שלו וככה זה נמשך לגבי כל מיני דברים אחרים שלא קשורים לנושאץ הערב אני אחרי מריבה מאוד גדולה איתו שהתחילה מזה שאבא שלי אמר לו משהו והוא פירש את זה כפגיעה אישית בו. וזה כמובן נמשך ונגרר על פני דברים אחרים ומכוערים יותר או פחות זה כבר לא משנה מה שמשנה זה שבכל ריב שלא יהיה אני תמיד בוכה מעצבים וגם לפעמים כשאני נפגעת ממנו אבל היום זה היה השיא אני נפגעתי ממנו בכיתי וברוב טפשותי בסוף הרגשתי שאני חייבת להגיד לו שיבקש ממני סליחה ושוב בכיתי אבל ממש מכל הלב אני ממש אוהבת אותו ואני מרגישה שהוא לא כזה ושאני אומרת לו את זה הוא אומר שזה לא נכון והוא כן אוהב אותי תנו לי בבקשה עצה קודם כל איך להתנהג בשעת מריבה , איך לנסות להפסיק עם הבכי הזה ממני האששה העצובה....

שאלה לי

אם פעם בשבועיים הוא היה הולך לשתות בירה עם חברים שלו, האם היית כועסת? אם באותם מפגשי גברים הם היו מדברים על בחורות ועל פנטזיות מיניות, האם היית כועסת? אם מדי פעם הם היו מזמינים חשפנית למפגש שלהם, האם היית כועסת? השאלה היא לא מה הוא עשה ואיך "לשפוט" אותו (אני גם מסתייג משיפוט בכל מקרה) אלא מה גורם לך לקבל את הרצון שלו "לשטוף את העיניים" ולהתגרות בצורה כל כך קשה. (אגב - כאשר הוא מגורה אחרי צפייה בחשפנית, האם הוא "חם" יותר כלפייך?). לגבי הסכסוך בינו לבין אביך, חשוב שתשמרי על נייטרליות. את יכולה להעיר אם את חושבת שמישהו מהם טעה ואת יכולה לנסות לתווך ביניהם להשכנת שלום (שימי לב - השכנת שלום ביניהם ולא כניעה של מי מהם לאחר) אבל אל תנקטי עמדה נגד אחד מהם. לשאלתך איך לא לבכות בשעת מריבה אין לי תשובה. בסופו של דבר זה משהו פנימי אצלך ש"התרגל" להגיב כך כי זה הביא לך "נצחונות" בויכוחים - פשוט ויתרו לך - אבל הבעיות בגללן היה הריב לא נפתרו. נסי לראות איך את מגיבה באופן אוטומטי לסיטואציות מסויימות, חשבי איזו תגובות יכולות להיות יעילות יותר ונסי לתרגל תגובות כאלו. בהצלחה

adam33

New member
לדבר ולעשות

כאשר אנו מדברים ומפנטזים אנחנו גם רוצים לעשות וכל שכן כאשר זה מוצהר למועדון חשפניות אז ראשית צריך להבהיר לו שזה לא מקובל עלייך ולא משנה מה חושבים אנשים אחרים שנית את יכולה לגרום לו להרגיש שהוא מקבל את זה בבית ושום דבר הוא לא הפסיד לגבי המריבות אל תכנסי למריבה ותגידי בלב שלך כשהיא מתחילה שזה לא מדבר אלייך תתרחקי מכך האמיני לי שכאשר תביטי עלהם בצורה שהם רק מחפשים לריב ובעצם אין להם מה לעשות או לפרגן או לאהוב אזיי לא תפגעי ותמיד תחייכי כשזה מתחיל לקרות.. להתנצל כן להתרפס לא תזכרי את זה יש בך כבוד שאומר כן אפשר פעם אחת להתנצל אבל לא כל פעם סימן שיש בהם פגם ואל תבקשי ממנו להתנצל..ברגע שאת מראה שאת נפגעת ולא צריך רק בבכי.. זה יעשה את שלו..

למעלה