Paranoid Y

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

אני ממליץ לכם היום, את השידור הנוסף של ההופעה של רוג'ר ווטרס (מהסיבוב האחרון שלו), שתשודר הלילה, ב 23:05, עוג פעם הלילה ה 3:00 , ועוד פעם נוספת מחר ב 11:40 בבוקר
, בערוץ YES+ כמה טוב שרוג'ר ידידנו מבקר בטלווזיה
, הופעה די מצחיקה גם, חחחחח

meandmeandme

New member
גם אני לפעמים מצטער שאין לי

אבל לפעמים אני לא יודע מה הייתי עושה בלי משחק החיים
(זה היה בצחוק כן?)

edlessme

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif פיכסה!!! טפוי טפוי טפוי!!

היה חרא חרא חרא... אומנם המוזיקה הייתה סבירה.. אבל באנה.. זה כאילו מופע של קלטת "איך להיתמסחר" כמובן... החזיר הניצחי... 3 נשים שחורות (אחת לבנה..אבל נוטה לשחור..) פיכסה!!! ווטרס רשמית עבר את גבול הטעם הטוב... מה זה היה החרא הזה?? אה כן.. אבל רק בשביל לא להיות לגמרי זבל.. אני מוכרח להודות שדווקא נהניתי מהמוזיקה עצמה.. במילים אחרות.. אם המופע היה דיסק.. הוא היה הרבה יותר טוב

PINK FLOYD FAN

New member
אם היית רואה ת'מלא היית נהנה

הם הרסו את ההופעה הם הורידו את שיין או יו ואת וויש יו וור היר ואת אנימלס ודה פיינל קאט ועוד המון שירים

seer of visions

New member
:(

יש לי מטב דיגיטל!!!! חברה אתם רוצים להגיד לי שבדיגיטל אין הופעות בכלל?

Nir of GondoliN

New member
הופעה קורעת!

מעניין מי עשה את הכוראוגרפיה לבנות האלה. ההופעה הייתה על הפנים. בלי שום התלהבות מצד א אחד. חוץ מהזקן הזה שלבוש בחליפה אפורה.

PINK FLOYD FAN

New member
תשמע ההופעה מעולה במוזיקה במיוחד

בנגן השמאלי הצעיר הוא ממש מעולה! אבל הקהל יבש ראית שכשהם החזירו בהצלבת ידיים הם הורידו אותם מכזאת פאדיחה בדרך סטייליסטית ובכלל הם הורידו את כל השירים הטובים והם ממש הרסו!!!
הורסי
ביס

Norweign Wood

New member
לי אין כבלים ואין לוויין ../images/Emo4.gif

אז תגידו תודה ותהיו בשקט! חח

חח גם לי אין כלום

אבל זה בסדר גמור! אם יש משהו טוב במיוחד אני מבקשת שיקליטו חח. לדוגמא קיבלתי עכשיו קלטת של הופעה בלונדון, אני תיכף הולכת לבדוק אותה....מממ!

Norweign Wood

New member
חחח כמה טוב לראות שאני לא היחידה

כל האנשים שהכרתי שלא היה להם כבלים וליווין עד לא מזמן כבר נהנים ממיליון ערוצים, כבר חשבתי שאני היחידה שנשארתי:)

pink floydror

New member
חחח..:)

אכן מופע ממוסחר, כמה שרוג'ר מנסה להראות שאין פינק פלויד בלעדיו, זה מראה לו כמה שכשהוא לבד, זה גם לא פינק פלויד בכלל.. אמנם מופע נחמד, אבל לא מושקע על יתר המידה.. דבר אחד הפריע לי מאוד, מה זו התחלופת הזאת בגיטרות?1, כל שיר גיטרה אחרת, כל סולו עושים כמעט תמיד יותר מגיטריסט אחד..חחחחחח..:) עוד משהו, שמתם לב כמה הנגן גיטרה הקבוע(זה עם הפנדר שמאלית ואדומה) דומה לבארט?!?! הקטע הכי יפה במופע לדעתי היה קומפרטבלי, שעשו אותו שתי גיטרות ובסוף הגיטרות התאחדו, אבל זה כלוווום בהשוואה לגירסה של זה בפולס...אךךךך..:)) מתי ?! מתי יחליטו החבורה להופיע ביחד?!?!

edlessme

New member
בדיוק!!

ועוד שמתי לסנואי וויט היה איתו... פיכסה.. למה? הוא.. צריך להיות עם השאר!

למעלה