../images/Emo91.gif ../images/Emo63.gif

רציתי להמליץ לכן על ספר שבדיוק סיימתי. לא ספר חדש, אבל לדעתי הרבה נשים כאן יימצאו בו עניין. סיפורה של אישה נשואה, אמא לילדים, שפוגשת אשה שמשנה את חייה. סיפור על אמהות, אהבה ויחסים. כתוב בצורה קולחת ויעניין בעיקר את הנשואות שאוהבות את שני העולמות או שעדיין תוהות - מה הן באמת רוצות. אז מה את באמת רוצה / עדית שמר / הוצאת כתר נ.ב. קוראת סמויה בפורום כבר זמן מה, ומאוד נהנית. שבת שלום
נ.ב.2 מכיוון שיש מעט ספרים יחסית שעוסקים שבאהבה נשית, אולי יש מקום להמלצות של חברות הפורום על ספרות איכותית ונשית.

כן, ספר מעולה

גם אני נהניתי ממנו נורא היום אני קוראת את האי של סופיה, המלצה חמה לספר טוב הוא לא קשור לשרשור הוא רק ספר טוב וסוחף עוד המלצות?

dify

New member
סטון בוצ' בלוז

ספר מדהים כתוב נפלא חזק מומלץ לקריאה לכל אישה (וגבר?) באשר היא. שלושת הפרקים הראשונים בעלי עוצמה מדהימה הכתיבה סוחפת ושואבת אותך פנימה מדהים להבין עולם שכזה. חוויה. תמצאו לעצמכן עותק :)

dify

New member
רציתי לנשק לך בשדה חרציות/הנה אני מתחילה

המלצה אחרת לחלוטין, של הספר הראשון שקראתי כשהבנתי שאני לסבית "רציתי לנשק לך בשדה חרציות". קליל ומושך. אני חושבת שהוא טוב לנשים בתחילת הדרך (ופחות מרג אחרי שכבר את מנוסה בקהילה) ובכל זאת ספר קטן ומתוק שנעים להעביר איתו כמה עות. על לסבית, איך לא, שלוקח לה כמה שנים טובות להעיז ללכת עם הלב ולמצו א אהבה. אני לא זוכרת כרגע מי כתבה (ומתעצלת לקום לחפש בסיפריה) אז מישהי בטח תוסיף או שתמצאו אותו בחנויות המקוונות, זה פשוט. ועוד ספר, כתוב בצורה מ-ד-ה-י-מ-ה, "הנה אני מתחילה" שגם פה שכחתי את שם הסופרת. סיפור אהבה בין תלמידה למורה. כתוב מנקודת המבט של האישה המבוגרת שפעם היתה התלמידה. כתוב מופלא, מעורר הזדהות וגעגוע לאהבת נשים. אם נתעלם רגע ל-ח-ל-ו-ט-י-ן משאלת הגילאים של הדמויות (ומה היה קורה אם הסיפור היה על רומן בין תלמידה למורה זכר) אז זה סיפור אהבה מקסים. תתעלמו ותהנו :)

למעלה