../images/Emo91.gif ../images/Emo36.gif

אני בת 27,נמצאת בתקופה לא קלה בחיים שנמשכת כבר שלושה בערך,קצת עצוב לי, ושום דבר לא ממש "עושה לי את זה", מתמודדת עם עובדות חיים ועם צלקות ואכזבות מהעבר, כך שאני לא האדם הכי רגוע שיש, קשה לי להרדם, כי דווקא בלילה הפחדים וכל המחשבות מגיעים אלי ולא נותנים לי להרדם. מה תוכלו להמליץ לי לקחת כדי שאוכל ביתר קלות להרדם?? אני משתמשת בד"כ ברסקיו רמדי וזה מרגיע..

ניסיון לעזרה ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

שלום לך שירה אנסה לשפוך טיפה אור ולעזור לך כי אני עברתי בערך את אותו הדבר . גם אני נכנסתי או הייתי שלא במודע בתקופה קשה בחיי ללא עבודה זמן רב מאוד, חוסר ידיעה מה לעשות בחיי ,חוסר חשק דיכאון,עייפות ,ומחשבות שרצו לי בראש יום ולילה על מה עשיתי בחיי עד היום ? איפה העתיד שלי ? מה אני בכלל רוצה מעצמי בחיים כנ"ל גם שיפוט עצמי קשה חוסר ביטחון וחוסר הערכה עצמית. ואני יכול להעיד על עצמי של לפני שנה שנתיים כבנאדם עצבני ,חסר מנוחה , חסר שינה , חסר חשק לעשות משהו בחיים בגילי שחלק גדול מהאנשים שאני מכיר כבר מבוססים חלק בעבודה נחמדה חלק נשואים ואני נשארתי באותו המקום. עם המחשבות הפחדים ושאר הסרטים למינהם . ואז הכרתי מישהי חמודה ששפכה לי קצת אור על החיים ונתנה לי עוד נקודת מבט ופוש כדיי שאולי עניינים יזוזו טיפה . הלכתי ללמוד עיסוי וגיליתי שפתאום כיף לי ויש לי חשק משם המשכתי לטאי צ'י ולימודי רפואה משלימה מה שלפני זמן קצר לא היה לי מושג בכלל איפה אני והייתי בטוח שנאבדתי איפשהו . הרסקיו שאת לוקחת מצוין היא תמצית נפלאה שעוזרת לי מאז שהייתי בן 15 התפקיד שלה הוא כאן ועכשיו RESCUE=הצלה והיא מורכבת מ5- תמציות שלכל אחת יש תפקיד אחר. היא עוזרת אבל היא לא תרופת קסם והריפוי האמיתי והמיוחל יגיע בשינוי כשתהיי מוכנה אליו והוא צריך להגיע מתוכך . תנסי להרגע טיפה תחשבי מחשבות טובות וחיוביות תגידי לעצמך שאת עומדת לעשות שינוי תתחילי לעשות דברים שאת אוהבת כדיי שיחזור לך החשק כל הדברים גם אם הקטן ביותר אלה שעושים לך טוב ומחממים לך את הלב ,שילחי לעצמך אהבה וקרן אור זהובה שתגן עלייך, תארגני לעצמך כמה נרות לחדר ומוסיקה שקטה כזו של מדיטציות . ותנסי להתמודד עם הפחדים שלך והמחשבות לאט לאט גם אם נורא קשה . אפשרות אחרת את יכולה לחפש מטפל הוליסטי שיכול לעזור לך בדרך . החיים שלנו מלאים במכאובים ,צלקות, וכל מיני חוויות שאנחנו סופגים והם נשארים לנו במערכת ומידי פעם צף איזה משהו שגורם לנו הרגשה רעה ופחד שמשתלט עלינו וגורם צרות, אבל אל לנו לשכוח את הדברים היפים שקורים לנו ואת המחשבות הנעימות שעוברות בנו וצריך לנסות לאזן בין השניים . מקווה שעזרתי ולו אפילו בקמצוץ מאחל לך רק טוב ושתהיי בריאה ותמצאי את הדרך הנכונה חזרה אל דרך המלך
.

למעלה