קרואסון ביס במלית רחת לוקום
1מדינת ישראל New member 22/3/06 #1 ../images/Emo91.gif ../images/Emo3.gif קרואסון ביס במלית רחת לוקום
1מדינת ישראל New member 22/3/06 #2 בתבנית לפני האפיה יוצרים עיגול בקוטר של פיתה חותכים למשולשים עם החותכן של הפיצה בכל משולש, בצד הרחב שמים את רחת הלוקום ומגלגלים לקרואסון.
בתבנית לפני האפיה יוצרים עיגול בקוטר של פיתה חותכים למשולשים עם החותכן של הפיצה בכל משולש, בצד הרחב שמים את רחת הלוקום ומגלגלים לקרואסון.
א א מ א ו ה ב ת New member 22/3/06 #4 נראה נפלא. וואוו.../images/Emo140.gif מה ניתן לשים במקום רחת לוקום? ואם אפשר הסבר קצר על מי ורדים/ מי זוהר. מה זה. היכן רוכשים? והאם יש תחליף זמין אחר? תודה רבה
נראה נפלא. וואוו.../images/Emo140.gif מה ניתן לשים במקום רחת לוקום? ואם אפשר הסבר קצר על מי ורדים/ מי זוהר. מה זה. היכן רוכשים? והאם יש תחליף זמין אחר? תודה רבה
1מדינת ישראל New member 22/3/06 #7 תודה , אני אוהבת לשים רחת לוקום לבצק הזה, אני לא שמתי מי זהר כי הלוקום היה עם ריח של מי זהר. למלית אחרת יש לי מתכון שונה במאמרים - עוגיות-קרואסון ביס במלית אגוזים
תודה , אני אוהבת לשים רחת לוקום לבצק הזה, אני לא שמתי מי זהר כי הלוקום היה עם ריח של מי זהר. למלית אחרת יש לי מתכון שונה במאמרים - עוגיות-קרואסון ביס במלית אגוזים
א א מ א ו ה ב ת New member 22/3/06 #11 הילדים לא אוהבים אצלי.... אולי קוביית שוקולד במקום תתאים? כי המתכון נראה מצויין אני אנסה ואדווח איך יוצא.
הילדים לא אוהבים אצלי.... אולי קוביית שוקולד במקום תתאים? כי המתכון נראה מצויין אני אנסה ואדווח איך יוצא.
1מדינת ישראל New member 22/3/06 #14 תנסי את המתכון השני שבמאמרים - עוגיות ביס במלית אגוזים. מדובר על בצק פריך יותר שמתאים גם לשוקולד. ד"א, עכשיו הלכו הנכדים שלי והם התלקקו על רחת הלוקום ועל אזני ההמן שהכנתי לפורים.
תנסי את המתכון השני שבמאמרים - עוגיות ביס במלית אגוזים. מדובר על בצק פריך יותר שמתאים גם לשוקולד. ד"א, עכשיו הלכו הנכדים שלי והם התלקקו על רחת הלוקום ועל אזני ההמן שהכנתי לפורים.
א אילנית12 New member 22/3/06 #5 שוש,ניראה טעים.../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif
1מדינת ישראל New member 22/3/06 #9 תודה חמודה אכן מאוד טעים לא שיחקתי עם הלוקום יותר מידי, פשוט חתכתי חתיכות קטנות וזהו.
מ מיכל63 New member 22/3/06 #10 כל הכבוד../images/Emo45.gifנראים מעולה../images/Emo99.gif וזה גם סימן שאת מרגישה קצת יותר טוב...
1מדינת ישראל New member 22/3/06 #15 ../images/Emo51.gif הילה המתכון של אמא שלי , צורף להודעה הראשונה שלי.