Jezebel Woman
New member
../images/Emo91.gif dEus- Worst Case Scenario
שלום שלום. רציתי להמליץ על הדיסק האהוב והנוסטלגי של דאוס dEus שנקרא: Worst Case Scenario דיסק מ- 1994... כשהייתי בת 14 בחטיבה כל החברות שלי אהבו את זה ותתפלאו הם גם היו בארץ. הו! אילו זכרונות הדיסק המאובק מביא. יש להם עוד כמה דיסקים שהמליצו לי (אבל עוד לא שמעתי): 1995 My Sister Is My Clock 1997 In a Bar Under the Sea 1999 The Ideal Crash יש כינור, יש קטעים אקספירמנטליים. לי זה לא מזכיר מישהו אחר בצורה ברורה. אולי סוניק יות' אבל אולי לא. אחלה באסים. טוב נו- אני לא יודעת לתאר מוסיקה,
רק שזה עושה לי טוב. ואני אוהבת את המילים גם. שזה אחלה. למרות שאני לא תמיד יודעת אותם. הם בלגים. כן- אנשים מבלגיה
שהצליחו למעשה לצאת לציבור הרחב! התחילו ב- 1991. אוונגארד, אילתורי, נסיוני עם השפעות של פולק, פרוגרסיב-רוק וג'אז. [לפי AMG]. הנה מידע מה- AMG: The first Belgian-based indie act ever to sign to a major international label, the improvisational avant-grunge group dEUS originally comprised vocalist/guitarist Tom Barman, bassist Steff Kamil Carlens, drummer Julle De Borgher, violinist Klaas Janzoons and guitarist Rudy Trouvי. Formed in Antwerp in 1991, dEUS began their career as strictly a cover band, but soon began performing new material, honing an irreverent, free-form live show drawing on influences ranging from folk and punk to jazz and prog-rock. אוי. מגניב, גם AMG כותבים שסוניק יות' הם חלק מההשפעות על דאוס. איזה כיף.. אני לא לגמרי ללא מושג. אה, הם היו בשתי הופעות בארץ. הייתי בשנייה והיה אחלה אבל זה היה מזמן אז אני לא זוכרת הרבה חוץ מכמה סצנות וחוויה איכותית. זה היה בתל-אביב. עוד מישהו היה? נראה לי ב- 1995? בכל מקרה, תהנו! יעל
שלום שלום. רציתי להמליץ על הדיסק האהוב והנוסטלגי של דאוס dEus שנקרא: Worst Case Scenario דיסק מ- 1994... כשהייתי בת 14 בחטיבה כל החברות שלי אהבו את זה ותתפלאו הם גם היו בארץ. הו! אילו זכרונות הדיסק המאובק מביא. יש להם עוד כמה דיסקים שהמליצו לי (אבל עוד לא שמעתי): 1995 My Sister Is My Clock 1997 In a Bar Under the Sea 1999 The Ideal Crash יש כינור, יש קטעים אקספירמנטליים. לי זה לא מזכיר מישהו אחר בצורה ברורה. אולי סוניק יות' אבל אולי לא. אחלה באסים. טוב נו- אני לא יודעת לתאר מוסיקה,