dakona Dakona-Perfect Change להקה קנדית אם אני לא טועה..... מעולים!!!!!!!!!(לפי דעתי בכל אופן...)
N Nishuk New member 22/1/04 #1 ../images/Emo91.gif dakona ../images/Emo91.gif Dakona-Perfect Change להקה קנדית אם אני לא טועה..... מעולים!!!!!!!!!(לפי דעתי בכל אופן...)
../images/Emo91.gif dakona ../images/Emo91.gif Dakona-Perfect Change להקה קנדית אם אני לא טועה..... מעולים!!!!!!!!!(לפי דעתי בכל אופן...)
E elknetld2kil New member 24/1/04 #2 ../images/Emo45.gif להקה מצויינת!!! הם הוציאו כבר שני קליפים אבל לצערי חברת התקליטים שלהם משווקת אותם באופן נוראי. מומלץ בחום!!! נב - אני עדיין מבקר בפורום מדי פעם, פשוט יש לי עכשיו הרבה על הראש מהצבא אז אני קצת מצמצם בזמן הגלישה שלי.
../images/Emo45.gif להקה מצויינת!!! הם הוציאו כבר שני קליפים אבל לצערי חברת התקליטים שלהם משווקת אותם באופן נוראי. מומלץ בחום!!! נב - אני עדיין מבקר בפורום מדי פעם, פשוט יש לי עכשיו הרבה על הראש מהצבא אז אני קצת מצמצם בזמן הגלישה שלי.
N Nishuk New member 24/1/04 #3 באמת חבל.... אני מצאתי אותם במקרה באתר של חברת התקליטים maverick... לאלה שאוהבים לגלות כשרונות חדשים שעדיין לא הגיעו ואולי גם לא יגיעו לארץ....מומלץ מאוד....
באמת חבל.... אני מצאתי אותם במקרה באתר של חברת התקליטים maverick... לאלה שאוהבים לגלות כשרונות חדשים שעדיין לא הגיעו ואולי גם לא יגיעו לארץ....מומלץ מאוד....
C crazy4tc New member 24/1/04 #5 כמה טוב שבאת הביתה ../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif חיפשתי שירים שלהם ב.... ולא מצאתי