Brainwashed ג´ורג´ הריסון

LadyG

New member
../images/Emo91.gif Brainwashed ג´ורג´ הריסון

למען האמת תקציב הדיסקים 0איזה מילה שנואה) נגשמר לי החודש. רכישותי השבוע כללו את Blind Faith שעליו כבר פרטתי ואת Fifth Dimension של הבירדס ופינק פלויד אחד ישן וטוב שהיה חסר לי לאוסף: The Piper at the gates of Dawn. חבר שחזר מחו"ל הגיח עם האלבום באריזתו המהודרת שהופץ במספר מועט של עותקים. לג´ורג´ הריסון היתה תמיד פינה חמה אצלי בלב. הוא תמיד הצטייר בעיני כ"חיפושית" הפחות מוערכת, השקטה ובנוסף היה עליו לותר על אישתו המדהימה לטובת חברו הטוב האדמו"ר קלפטון. האלבום לטעמי פשוט יפה. לכל אורך האלבום באה לידי ביטוי העובדה שג´ורג´ הריסון הוא נגן גיטרה גדול. יש בין הקטעים קטעי סולו יפהפיים. Brainwashed או איך נגיד זאת בעברית שטוף מוח? לא מרשים כמו "כל הדברים הם בני חלוף" אבל עדיין שווה בהחלט שמיעה. בשבוע הבא מתקיים קונצרט לזכרו בלונדון. פול יהיה שם, גם רינגו, פול פטי וגם קלפטון. חבל שאני לא.

המשך ל../images/Emo91.gif

ב ynet מציעים לכם האזנה מודרכת לאלבום (שתי דקות מכל שיר, בתוספת הסברים של ארי קטורזה), /my.ynet.co.il/brainwashed/´,600,800,1); target=_blank>וחידון על ג´ורג´ והביטלס, הייתי מציע לליידי להשתתף בחידון שלהם, שכן כידוע היא מלכת החידונים, אבל הפרס שלהם הוא האלבום החדש של ג´ורג´ הריסון, כך שאין כ"כ טעם. אני אישית טרם שמעתי אותו במלאו, כך שקשה לי להביעה דעה, אבל ממה ששמעתי עד עכשיו, בהחלט כדאי.

LadyG

New member
אז פתרתי...קל עד מביך

אם אזכה חשבתי לתת אותו במתנה לגנוב במקום 70 השקלים, למרות שהתכוונתי להשקיע במתנה יקרה יותר

כנראה שזה באמת קל

כי גם אני פתרתי, ככה זה ynet, תוכיחו שאם יודעים לאיית ג´ורג´ ותשתפו בהגרלה... ואם כבר רצית לקנות מתנה לגנוב אני יכול לחשוב על שימוש טוב יותר ל 70 ש"ח

LadyG

New member
אתה יודע שאני תמיד מוכנה להקשיב

לרעיונות טובים

LadyG

New member
מעניין איך ידעת שחשבתי על קלפטון

אתה קורא מחשבות? אני כל כך שקופה?

ganooov

New member
יקירי, הבטחתי ולכן אקיים. ../images/Emo10.gif

למרות שזה יקח לי קצת זמן, אני אקנה את THE CREAM OF, ואני יודע שזה יילך ככה: אני אסע באוטובוס, ארד במרכז העיר, אלך עד למדרחוב, ואז היד שלי תתחיל להשלח פעם אחר פעם לכיס... אני אכנס לחנות התו השמיני, ולמי שלא מכיר אותה, היא בנויה כמו סדרת פיתוי: בכניסה, בצד ימין, יש מעין "עמודה" שמכילה את הכי גדולים: הביטלס, אלביס, דילן וכאלה. ואני אעמוד שם ואזיל ריר בדיוק כשאחת מהמוכרות כבר תשאל אותי: "צריך עזרה", אני אנענע בראשי ואמשיך להתקדם באיטיות. אני אבלה עוד חמש דקות בהזלת ריר על אלבומים של דייר סטרייטס (שהם צמודים לחלק של קלפטון), ובאותו פרק זמן יפנו אלי עוד שני מוכרים בהצעת עזרה, לשלישי (או השלישית) אני אגיד שאני הולך לקנות דיסק של קלפטון, וזה רק בגלל שהבטחתי, אחרי שאני אפרד מכספי (או כספכם?
), אני אפנה לתחנת מד"א הקרובה ואבקש שלוש מנות דם, תבקרו אותי בבית החולים, ביי.

ganooov

New member
בכל מקרה, ../images/Emo10.gif

את דעתי על האלבום של קלפטון שבכוונתי לקנות אתם תדעו די מהר.

למעלה