30 יום

S h a y 9 9 9

New member
../images/Emo91.gif 30 יום

אותו יוצר שכיכב בסרט "SUPER SIZE ME" על כמה מקדולנדס חברה מרושעת שמנסה להשתלט על העולם והופכת את כולנו לשמנים, עייפים, וקרובים יותר למוות, ניסה לצאת בסידרה תעודית שבה בכל פרק הוא ינסה לחיות בתור דמות אחרת בחברה האמריקאית ( אדם שמרוויח שכר מינימום, מוסלמי אמריקאי ועוד)- אני חושב שהסידרה הזאת שרדה בדיוק 6 פרקים ונעלמה מהמסכים ללא סיבה נראית לעין אבל המעט שהיה היה באמת מצויין. אני יודע שיש את זה עכשיו בYES דוקו אבל לא בטוח מתי הפרק הבא... מישהו רוצה להרחיב?

אני ארחיב

אכן, הסדרה משודרת אצלנו עכשיו בשידור חוזר בכל מוצ"ש בסביבות 19:00 ותשמחו לדעת שמורגן אכן עובד עכשיו על עונה שנייה (העונה הראשונה הצליחה מאוד בארה"ב). יש להניח שהעונה השנייה תהיה מוכנה רק בסוף השנה (בכל זאת, לקוח זמן רב לצלם כל פרק כי לרוב עוקבים אחרי הגיבורים 30 ימי צילום - שזה המון - ואז גם צריך זמן רב כדי לערוך). בכל מקרה אני מודיע פה בשמחה רבה שקינו גם את הזכויות לשידור העונה הבאה וכמובן שנעלה אותה ברגע שרק נוכל. גיורא

ESPN

New member
נשמע אחלה../images/Emo51.gif

שמעתי על התוכנית הזאת בעבר מאמריקאי שעבד איתי, אבל לא ידעתי שמשדרים את זה ביס, שמחה לשמוע! רק ליתר דיוק, הוא לוקח אנשים אחרים והם (לא הוא) חיים בתור משהו אחר במשך 30 יום. שמעתי שהיה פרק על מישהו שהתחפש למוסלמי ל30 יום, ושהפרק הזה היה מרתק במיוחד. מצרפת לינק לאתר התוכנית ברשת FX האמריקאית.

ESPN

New member
טוב, אז במקרה ראיתי עכשיו את הפרק

הראשון (לא ממש מההתחלה), ובו באמת מורגן והחברה שלו מנסים לגמור את החודש על שכר מינימום. האמת קצת התאכזבתי. היה מעניין, כן, אבל לא יודעת, היה משהו נורא מטיף, כאילו יותר מידי מושך ל"מייקל מוריות" אם אפשר לקרוא לזה. האמירה הזאת של "זה מה שלא בסדר באמריקה ובואו נשנה את זה" קצת יומרנית לדעתי. אוקיי, עמדה לגיטימית וזכותו שזאת תהיה המטרה שלו, אבל בעוד שבסופר סייז הגישה הזאת הייתה עטופה בעוד כל מיני מסביבים (לא יודעת לשים על זה את האצבע בדיוק) ורק ממש בסוף היתה את ההטפה הזאת, אז כאן יש הרגשה שזה במשך כל הפרק. עדיין מעניין אותי איך יהיה הפרק השני.

S h a y 9 9 9

New member
חלק מהפרקים זה הוא

ובחלק זה אחרים. ההבדל בין מייקל מור לבין מורגן זה שמייקל מצביע על הבעיות שהוא מזהה בארה"ב תוך שימוש בהמון המון פאתוס וגם יש לו נטייה לעוות את האמת כדי שתתאים לתאוריות קונספרציה שלו( אני לא אומר שאין קונספירציה מממשלתית בארה"ב אבל זה לא סיבה לסלף עובדות). מורגן לעומת זאת מתעקש לבדוק את הדברים פשוט ע"י כך שהוא חי אותם או נותן למישהו אחר לחיות אותם- זה חצי דוקו חצי ריאלטי שכזה, הוא מגיע למסקנות ונותן עובדות באמצעות הדגמה של אחת לאחת של איך אנשים חיים.

זו סדרה מעולה../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

אני נהנתי מכל פרק
בהחלט שווה צפייה

אני ראיתי איזה 3 פרקים

ואני חושבת שיש משהו מאוד לא אמיתי בסדרה כי למשל כשמורגן וחברתו "הופכים לעניים" הם בעצם שורדים חודש בידיעה בעצם שהם חוזרים לדירה הניו יורקית המעוצבת שלהם ולחיים הקודמים והנפלאים שלהם לעומת העני האמיתי בארה"ב שקבור בתוך היאוש של עצמו בלי דרך לברוח או לראות את האור. בפרק שהאמריקאי החסר ידע על כלום הלך לחיות חיים של מוסלמי אפשר היה לתת למישהו שבאמת גזען ובור לעשות את המהפך הזה ולא לאחד שכבר מהיום הראשון התחיל לזמר מחרוזות בערבית ולהגיד שזה לא בסדר שמאשימים את כל המוסלמים ב9/11. את הפרק על ההומואים לא ראיתי עד הסוף אז אני לא אגיב כרגע...

30 יום - הפרק הראשון

שלום רב. איך אפשר לדעת האם ומתי ישודר שוב הפרק הראשון בסדרה "30 יום" (שכר מינימום). לא הצלחתי לגלות ואשמח לתשובה. תודה רבה!!!

למעלה