ת השבוע

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo91.gifת השבוע ../images/Emo70.gif

אתם כבר יודעים מה לעשות אז יאללה לתחיל להמליץ. רואי.

ANGELUSPIKE

New member
המלצות.....

סרט - שבעה ילדים נפלאים - הסרט מבוסס על סיפור אמיתי על אימא חד הורית ל 7 ילדים שמתוכם ל 4 ילדים יש אוטיזם ברמות שנות, הסרט מספר על ההתמודדות היומיומית עם מצב שכזה. משחק מחשב - פיפא 2008 - כל מי שאוהב את סידרת משחקי הכדורגל של פיפא יהנה גם מגירסת 2008 שלו.

אופק צח

New member
פיפא 2008? בעע

אחרי סגידה של שנים למשחק הזה נמאס לי, כזה גועל לא נראה מעולם: אוהדים כמו קרח, שחקנים מטומטמים, תנועות חדות מדי. תשחק PES תבין מה זה כדורגל.

OrGW

New member
מה כבר יש בPES?קבוצות מזויפות?

בקושי יש שם,רק גרפיקה,וזה בכלל משחק של פלייסטיישן שמומר למחשב,שגרפיקה פי 2 יש לפיפא לדור החדש.

OrGW

New member
אני משחק מדי פעם,לכל משחק יש יתרון וחיסרון

למשל בפיפא אין משיכת חולצה והתחזות,בPES אין ליגות שניות ועולות ויורדות,אין צ'מפיונס ליג,גביע אופ"א,סופר קאפ ואליפות העולם. בגלל זה אני משחק בשניהם ומשלב לפעמים את שניהם. בפיפא אין לכל השחקנים פרצופים אמיתיים,אז לפעמים אני לוקח את הפרצופים של PES לפיפא.

אופק צח

New member
המלצות שלי!

הרלן קובן - התמימים. סופית - הרלן קובן
, אחרי הנעלמים שכל כך מדהים התחלתי את התמימים - עוד ספר מותח ומדהים!
מוזיקת האוס מועדונים זה מעיף!
קובי אפללו - געגועים

Double U

New member
הנעלמים../images/Emo99.gif התמימים../images/Emo99.gif

שני ספרים מעולים! אגב, אני ממליץ לך לקרוא גם את "דיו חיוור" (גם של הרלן קובן). לדעתי הספר הכי טוב מבין הספרים שהוא הוציא עד כה.

הסיטקום שלנו

בהחלט מומלץ לצפות מפרק 1 עד 8 וגם שאר הספיישלים... - תהנו
|סלינק|www.flix.co.il/tapuz/user/sitcom |סלינק| ועוד אני ממליץ על כמה שירים: עד שבאת-בית הבובות שיר הפתיחה של עבודה ערבית ואבריל לאבין - הוט

Double U

New member
אני אוהב את הפינה הזאת!

ספר - משחק מכור של רם אורן. אומנם לא סיימתי אותו אבל אני עדיין נהנה מהמתח ומהתככים שבו. סרט - שתיקת הכבשים - מומלץ לאוהבי ז'אנר האימה. אני אישית קצת נגעלתי אבל בכלליות השחקנים עשו את עבודתם נאמנה (ג'ודי פוסטר ואנטוני הופקינס).

or19951

New member
אמ...

משחק - Harry Potter Quidditch World Cup סרט = מבול של צרות ספר - ההזדמנות האחרונה / הרלן קובן

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifראיתי את מבול של צרות

סרט נחמד, לא יותר מזה.. ברוס הגדול מכולם היה הרבה יותר טוב!!!

R o n 2 5 6

New member
שלי

ספר:המשחק של אנדר.פשוט ספר מדהים.ממליץ בחום.זה הספר הראשון בסדרה,אז אם תאהבו יש עוד המשך
סדרה:פריקים וגיקים,אבודים(במיוחד עונה ראשונה) הצגה-"יומן חוף ברייטון"-הצגה נחמדה שמתאימה לבני נוער בעיקר,עם מיקי קם שמגלמת פולנייה(ועושה את זה בצורה מדימה אני חייב לציין) ועוד כמה שחקנים מצויינים.

Double U

New member
יומן חוף ברייטוןןןןן

ראיתי את זה שנה שעברה! הצגה באמת טובה (ומצחיקה!)

למעלה