שלום לכולם

../images/Emo91.gifשלום לכולם

שלום לכולם בוקר טוב שמי רעות אני חברה של נועה ברק מפתח תקוה היום ישמ על נועה כתבה מרגשת מאוד איך לקבל את השונה . ועל מה היא עושה אני ממליצה לכם לקראו זה בעיתון מלאבס . רעות ..

NeTa MuFlEtA

New member
מי זאת הנועה ברק הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פשש נהיתה סלבס בדודה

Octavarium

New member
נראה לי צריך לחסום על הצפה כבר

חלאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo7.gifשלום

שלום לכולם זה ממש פוגע . מה שאתם רושמים על חברה שלי זה לי יפה תחשבו על מה שאתם עושים רעות

Lil M

New member
שלום!!!!!!!!!!!!!!!!

1. די להגיד שלום קודם כל! 2. את לא מבינה שזה הפך למציק? נכון בעבר הייתה התעניינות וכולנו מכבדים את היוזמה אבל די נמאס. אולי גם תודיעי לנו מתי היא מחרבנת?!?!?!?!?! פסדר הבנו תרעיון כל הכבוד צאי מזה.

אתה לא מבין לכולם

ארתה לא מבין מכולם ואת לא יודע בחלל איך לקבל את השונה ותחשוב לבד אף אתה פוגע בחברה שלי . רעות

Lil M

New member
כמה דברים שחשוב שתדעי

1. הפעם האחרונה שבדקתי לא היה לי זין. ככה שאני בת. 2. לא אמרתי דבר רע על היוזמה, אלא על העובדה שאת מציפה את הפורום עם זה. 3. מי לימד אותך לכתוב ילדה? מי לימד אותל לכתוב? (על המנגינה של מי נתן לך רשיון ילדה)

שלום לכולם

מי שכתוב זו ריות חברה שלי והיא אצלי ותראי איך את צוחקת על חברה שלי נראה איך את הית מרגישה עם עושים לך דבר דומה . רעות ואת חושבת רק על עצמך . תראי איך את פוגעת בחברה שלי

NYMets Man

New member
סימני פיסוק לעזאזל!

ואף אחד לא יורד על חברה שלך!!! אנחנו יורדים עליך!!!!!!! [אם הבנתי נכון את המשפט]

nany12

New member
נו באמת חלאס עם המתיחות המפגרות

אתם לא רואים שזה איזה משועמם/ממת שמשגעים אותחם...

למעלה