רופא ילדים

babyshai

New member
../images/Emo91.gif רופא ילדים

יש למישהו רופא ילדים טוב? עד עכשיו אני במודיעין סנטר (מכבי) 3 רופאים, הם נחמדים, אבל כל ביקור זה דקה וחצי!!! הם תמיד ממהריםץ... אני הייתי רוצה מישהו סבלני, אפילו שמוכן לתת את הטל הפרטי שלו (אם יש דבר כזה בכלל). נורא דחוף לי!! עם כמה חום, ואחרי כמה זמן שלא עובר - לוקחים את הילד לרופא?

Agnetta

New member
אם החום לא יורד יומיים ומתקבע על 38

ויותר, אפילו אחרי שנתת ADVIL או נורופן או משהו כזה. אז כדאי לגשת לרופא. אני יכולה להמליץ רק על רופא בירושלים לילדים במודיעין לא מכירה.

chili3

New member
ד"ר מזרחי או ד"ר פרחי הם מקבלים

במרפאת הרופאים במרלז ובעצם מחליפים אחד את השני, כך שאת הולכת למי משניהם שנמצא באותו יום. הם מקסימים ויש להם סבלנות בלי סוף. אני במאוחדת, אבל אני חושבת שהם מקבלים גם מכבי, שווה לברר.

ורדה 1

New member
כן, הם מקבלים גם ממכבי אבל אני ממליצה על ד"ר פישר. הוא מקבל במרכז רננים במכבים כל יום גם בבוקר וגם אחה"צ. מקצועי ואדיב, והכי חשוב - הבן שלי מטורף אחריו! כל יומיים בערך הוא אומר לי שכואב לו הגרון/הבטן/הראש ומבקש ללכת לד"ר פישר../images/Emo6.gif. לפני מספר ימים התקשרתי בטעות לנייד שלו בשעת צהריים במקום למרפאה. קצת התפלאתי שהוא ענה ולא המזכירה, אז הוא אמר לי באדיבות שהוא חוזר למרפאה בארבע. רק אז קלטתי את הטעות שלי... הוא היה כל כך סבלני, אפילו שהתקשרתי אליו לנייד בשעת צהריים.

ורדה 1

New member
ואגב, לדעתי כדאי ללכת אחרי יום אחד ולא לחכות יומיים. כי אם יש דלקת, רצוי לטפל בה כמה שיותר מהר. מצד שני, אם הילד עירני וחיוני, ולא מתלונן על שום כאב, אפשר לחכות יומיים. אגב, בן כמה הוא?

babyshai

New member
|סיועהלכתי אתמל לרופא...דלקת בגרון!

תודה על משהמליץ...

ורדה 1

New member
טוב שהלכת! החלמה מהירה. אגב, לאיזה רופא הלכת בסוף? אחרי שהמלצתי לך על ד"ר פישר, גם אנחנו חלינו. אז הבוקר הלכנו לבקר אותו לשמחתו של הקטנצ'יק שלי...

NimrodKAdim

New member
ד"ר אושרובסקי במאוחדת בדונה סנטר

מטפלת בנעם שלנו. ממש בסדר

mic1511

New member
../images/Emo127.gif אין כמו דר' אושרובסקי ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

רופאה מצויינת, יסודית, חביבה מאד, לא מחפפת... החסרון זה התורים היא כל הזמן עמוסה. רק לדעתי היא מקבלת רק במאוחדת.

למעלה