קלפים

יעל :-)

New member
../images/Emo91.gif קלפים

נתקלתי באתר שאולי יעניין חלק מהקוראים פה. מצרפת קישור לעמוד הנקרא Healing Cards ומכיל בתוכו קישורים ל-5 חפיסות שונות של קלפים המכילים מסרים, אמרות וכדומה. נזכרתי בפורום מכיוון שהחפיסה הראשונה שמופיעה שם נקראת Wisdom Cards של לואיז היי. לפני שנתיים כשהייתי בקנדה חיפשתי לקנות קלפים מתנה לאמא שלי. ראיתי שם את אותם קלפים צבעוניים ובעלי אמרות של לואיז היי, וקניתי. ראיתי גם קלפים של ארבע ההסכמות, אבל אותם השארתי בחנות
(עד לפעם הבאה אולי). בכל אופן, מי שמחליט להציץ באתר: החפיסה הראשונה, השלישית והחמישית מכילות קלפים צבעוניים ונחמדים עם מסרים קצרים. אני אישית אהבתי. החפיסה השניה והרביעית מכילות קלפים מפורטים יותר . לדעתי זה מאוד נחמד. מקווה שתהנו

יופי של המלצה ../images/Emo51.gif

נכנסתי ומשכתי 3 קלפים של המלאכים, והמסרים היו ממש קולעים למטרה...נהדר מאוד נהנתי

kung fu

New member
נכנסתי לאתר ../images/Emo13.gif

נראה מעניין. הוכלת לבחור קלפים
תודה!!!!

kung fu

New member
הקלפים שיצאו לי פשוט מדהימים!

הלכתי על החפיסה עם המלאכים, עם הרבה מלל

natalynataly

New member
על אותו המשקל יש לי את הספר

366 דלתות ללב... זה יומן רב שנתי, עם קטע לכל תאריך... מה אגיד? כאילו נכתב בדיוק בשבילי! מרגישה ממש התרוממות רוח כשאני קוראת את זה. משתדלת כל יום. ואני גם קוראת את הקטע של למוחורת - כדי שכאשר אקרא את זה ביום המתאים, זה לא יהיה לי חדש לגמרי. שאוכל להתעמק. ממש תחושה של תפילה ומסר אלוקי. פשוט מדהים!

למעלה