צריך עזרה!

tsukerman

New member
../images/Emo91.gifצריך עזרה!

אז ככה...אני תלמיד תיכון לפני גיוס...עכשיו שמעתי על פרויקט יעד של חיל החימוש...מישהו יכול לפרט לי עליו קצת (יתרונות חסרונות)....האם זה שווה או שזה סתם בזבוז זמן ועדיף ישר ללכת לתואר ראשון?...האם בכללי הפרוייקט הזה משתלם? או שאולי עדיף יותר להתגייס לשרת שלוש שנים (בקרבי כמובן) ואז ללכת ללמוד באוניברסיטה /טכניון? תודה מראש!

shimonev

New member
כמה דברים

אני עכשיו עומד גם מול החלטה כזאת אז אני יודע שבשביל להישאר קבע בצבא אז זה מאוד מומלץ ומשתלם לעשות את ההנדסאי הזה, אבל ראיתי גם הרבה אנשים שאחרי שנתיים של לימודים ועוד שלוש שנים של שירות סדיר משתחררים מן הצבא וזה יוצא שהם "ביזבזו" שנתיים כמובן שעדיף ללכת ללמוד תואר ראשון אבל הסיכוי להתקבל לשם בסופו של דבר נמוך... אז אני ממליץ לך לא להכניס אותך למסלול השוחרות וללכת לתרום למדינה כחייל קרבי ואז אחרי שצבא תעשה מה שבראש שלך....

orly red

New member
אני לא מכירה את הפרויקט

שאתה מדבר עליו, אבל אם הבנתי נכון אז הדילמה שלך היא בין לימודי הנדסאי לפני הצבא לבין לימודים לתואר אחרי השירות. במקרה כזה, אז למיטב ידיעתי אם אתה לומד שנתיים להנדסאי, אז כשתרצה להשלים לתואר הראשון ישארו לך שנתיים וחצי של לימודים. הכל תלוי כמובן בהשגים שלך, עכשיו (בגרות ופסיכומטרי) ובלימודיך בעתיד. בעבר, כשעבדתי במכללה טכנולוגית, אז היתה הקלה נוספת להנדסאים שרצו להשלים תואר, והיא- שלא היה צורך בפסיכומטרי כדי להתקבל לתואר הראשון (זה מתאים מאוד לבעלי הישגים ממוצעים). אני לא יודעת אם זה כך גם היום. בכל אופן, לימודים גבוהים זו הדרך הנכונה, כך או כך. מקווה שעזרתי קצת. בהצלחה.

Shai9388

New member
הבנתי את ה-חחחחחחחחחחח

הגעתי למסקנה פשוטה שפשוט יש לכם מקשים דביקים במקלדת ואז מגיעים לעוד כמה מסקנות מוזרות ומפחידות: 1.האם זה מיקרי שהאות ח' מגיעה אחרי האות ז' (לפי ה - א'ב') 2.המקשים דביקים כאילו שהושפך עליהם משהו - קרוב לודאי עבודת יד 3.ה- "ענק" מסמן שאתם אוהבים את זה 4.אני מזכיר שמדובר בקבוצה אז סימן שאתם עושים את זה בקבוצות (כל אחד אם הסטייה שלו) 5.לכולכם (וכנראה רק לכם) יש את המקש הפחות דביק במקלדת - "ענק" 6.אתם פשוט ממש סוטים. 7.אם זה כל כך "ענק" תשתפו אותנו בזה אולי כולנו נצתרף אז לסיום זה מה שקורה כשאנשים מגיעים ללמוד במקומות שמלאים רק בבנים דוגמת המכלאות הטכנולוגיות של חיל האויר ולסיום: לפני שהגעתי למכלאה הטכנולוגית של חיל האויר הייתי פרח פורח עכשיו אני עוד סתם שיח קוצני

Flash Button

New member
חחחחח שי יקירי..

אני נקרע ממך כל פעם מחדש!!!!
אוקיי, זה ברור שהם הומואים..זה שהם מציינים את זה בהודעה המגוחכת של "חחחחחחחחחחח ענק", רק מראה כמה הם אוהבים את זה..ודיי, אני מתחיל להגעיל את עצמי בשלב הזה. בכול אופן - שיהיה לכם בכיף!!!!!!!

Shai9388

New member
עכשיו הבנתי הכל

אז בגלל זה עברתה להולץ???? הפלתה את הסבון????? אם כן אז על תשכח להביא מחר סבון נוזלי לתל-נוף כי אנחנו אמורים להתקלח שם ובשביל שלקצר את העניין אני פשוט חייב להיפרד מהרשימת אייסיקיו שלי למשך ארבעה ימים

Flash Button

New member
הטכני פשוט לא יודע מהי נקבה

לא שהולץ יודע כן..אבל שם זה ברמות מזעזעות

Shai9388

New member
טוב.....

עד עכשיו צחקתי אבל עכשיו זה באמת ניהיה מזעזע

Shai9388

New member
הצילו זה מדבק!!!!

טוב אתם יודעים איך אומרים If you can't win them, join them. so: חחחחחחחחחח ענק!!!

Flash Button

New member
דיי, אני עוד שניה מתאשפז

רק חסר שהרופא יגיד לי חחחחחחחחחחחחחחח ענקקקקק

Shai9388

New member
אחי אתה לא צריך רופא

אנשים שהגיעו למצב שלנו צריכים פשוט לתפוס האקדח של המאבטח הרוסי הכי קרוב שיש באזור ולדפוק כדור בראש לפני שזה ידביק עוד מישהו

Shai9388

New member
פיטר מחר

היום לישון כי מחר צריך לקום ב05:30 כדי להגיע למכלאה

למעלה