פת קואה

../images/Emo91.gif פת קואה

אתמול בערב הלכנו לפת קואה אחרי הרבה זמן שלא היינו שם. התפתינו לבוא בעיקר בגלל תפריט הטעימות ב- 99 ש"ח והוא אכן משתלם מאוד ! המסעדה עצמה לא זולה במיוחד : מחיר המנות העיקריות בתפריט הוא באיזור ה- 70-90 ש"ח. תפריט הטעימות, לעומת זאת, מבטיח ומקיים. אז ככה: ישר שמתיישבים מקבלים פלטה ובה 4 צלחות: צ'יפס שרימפס, חצילים במרידנה, חמוצים סיניים וכרוב (הכי פחות מעניין). תפריט הטעימות כולל 4 מנות: מרק- לבחירה מהתפריט מנה ראשונה - כנ"ל (המנות הראשונות כוללות אגרולים/וונטונים/סלטים) מנה עיקרית- 2 (!) מנות לבחירה לכל סועד, אורז רגיל או מטוגן מנה אחרונה. בן זוגי (להלן : "בנ"ז"), לקח מרק פירות ים והיה מאוד מרוצה. קיבל את כל סוגי השרצים בפנים והיה מסופק. אני הלכתי על מרק התירס המסורתי, שהיה טעים (קצת תיבול יכול היה להוסיף). למנות ראשונות לקחנו וון טון מטוגן, ממולא בעוף שהיה חביב וסלט עוף עם ליצ'י שהיה מאוד נחמד. לעיקריות, עוף עם פטריות/קשיו, בקר בג'ינג'ר (מ ע ו ל ה !), אווז עם דבש וסויה ואספרגוס טרי עם פטריות עם רוטב שנראה כמו הויסין... יש אפשרות גם לקחת פירות ים , בתוספת קטנה של 7 ש"ח אם אני לא טועה. המנות בגודל של צלחת בינונית ובשלב הזה כבר התקשינו לגמור את הכל ואנחנו אכלנים לא קטנים. יחד עם המנות הגיע אורז מטוגן. לקינוח, צלחת עם בננה מטוגנת, גלידה וניל מעולה, אגוזים סיניים ושתי עטיפות בצק ממולאות בשוקולד שהיו נפלאות ! לכל הארוחה נלווה כמובן קנקן תה. המסעדה הייתה מלאה עד אפס מקום, שזה היה עבורנו שינוי מרענן, לעומת הפעמים הקודמות. הייתה תחושה שקיבלנו תמורה נהדרת לאוכל, היה טעים מאוד, מאפשר גיוון גדול בבחירה, וכמו שהבנ"ז סיכם: "אתה נכנס לארוחה טובה ויודע בדיוק כמה יעלה בסוף". 198 ש"ח על הכל, שווה לא ?!

Chewbacca

New member
../images/Emo45.gifהללויה - אחלה ביקורת

גם אני חשבתי שהבקר בג'ינג'ר היה מ-ע-ו-ל-ה

למעלה