על סרט

odedee

New member
../images/Emo91.gif על סרט

Kung fu hustle הוא הסרט המשמעותי השני של Stephen Chow, והוא קומדית מתח נהדרת, שמשלבת קונג פו, עם המון בדיחות והומאג'ים לז'אנרים אחרים, כמו המטריקס, ספרות זולה, המומיה, וכמובן סרטי ברוס לי... העלילה לא מאד מתוחכמת, למרות טוויסט אחד או שניים, אבל העשייה מצויינת. הסרט דובר סינית (שמתחלפת לאנגלית בכמה רגעים משעשעים) הסרט הוא מ-2003 אז ניתן כבר להשיג אותו ב-DVD באמזון ו-ebay, בארה"ב הוא מגיע כעת לקולנע לאור הצלחתו במזרח. סרט כיפי בטירוף, מדליק לגמרי. וכן, דמות אחת בסרט, אמן קונג פו, היא גיי
והנה טיזר קטן.

ro99

New member
תודה על ההמלצה

הנה בקורת מאוד חיובית של סרט חדש שנראה לי שיעניין פה לפחות כמה אנשים. עדיין לא ראיתי.

chti

New member
קראתי עליו באיזה עיתון ישראלי

והכתבה, שהייתה דווקא תומכת, לא השאירה עלי רושם מי יודע מה- לא יודע, נראה קצת אובר מציצני, א-לה 'ריאלטי טיוי' משהו. אבל זה רק רושם מאד שטחי, כך שקחי את מה שאמרתי בערבון מאד מוגבל. אם כבר בסרטים עסקינן, שמעת אולי על mysterious skin במקרה? ראיתי טריילר שעשה לי חשק אבל עוד לא יצא לי ללכת...

odedee

New member
או וואו!

בגלל השאלה שלך חיפשתי את mysterious skin ב-IMDB וגיליתי שזה סרט של גרג אראקי. הוא גאון! זה מובטח להיות סרט קשה, בהחלט לא לכל טעם... אבל אראקי מבריק (וכמובן, הומו). הקרנת הסרט מתחילה פה בחודש מאי.

chti

New member
מממ..

האמת שקראתי עליו והבנתי שהסרטים שלו מאד קשים ושהנ"ל הוא הסרט היותר נגיש שלו אבל יחד עם זאת (ובגלל) הוא גם הסרט הכי קשה שלו. אולי נלך לראות אותו עוד היום...מחר מגיעים הסרטים החדשים של השבוע אז אני לא רוצה לפספס וחוצמזה גם הקאביס מתחיל להציג (כדאי? מישהו ראה?).

chti

New member
mysterious skin

לרוץ לראות. סרט לא קל, ועלול להתפרש בצורה די שערוריתית, אבל לטעמי עשוי ללא רבב ומעלה הרבה שאלות מבלי לתת יותר מידי תשובות. מעל לכל הגישה שלו לנושא היא מהיותר מענינות. סרט קשה מאד לצפייה אבל מבריק!

odedee

New member
אז אני מבין שהספקת לראות אותו?

הזהרתי אותך, אראקי לא עושה סרטים קלים.

chti

New member
../images/Emo9.gif רק אתמול...

ידעתי למה אני הולך, הסיפור די שקוף, מה שלדעתי עושה את הסרט ליותר טוב. מה שמדאיג זה שהסרט הקודם שראינו היה palindromes של סולונדז שהיה לא פחות 'לא קל', ואני בחרתי. בדרך חזרה אתמול אשתי אמרה הסרט הבא יהיה קומדיה דבילית עם לזלי נילסן, מיסכנה... האמת שהסרט ממש דיבר לשנינו אבל לא נתן לנו לישון ממש בלילה, ולא מהסיבות הנכונות... אה כן, ושכחתי להוסיף- הפסקול הוא ללא ספק מהטובים ששמעתי, אם לא הטוב ביותר. הוא נכתב במיוחד ע"י ה-cocteau twins וממש עושה חלק גדול מהסרט. בכלל לאחרונה יוצא לראות יותר ויותר סרטים שמשתמשים במוזיקה בצורה קצת יותר משמעותית- התפתחות מבורכת.

chti

New member
שיו!

כבר כמה ימים אני חוכך בדעתי אם להעלות את השם הזה ע"ג שירשור- רק מה, לא יצא לי עוד לראות אותו, הוא עוד רחוק ממחוזותינו. אבל הוא נראה ענק. יש שם גם קצת מיוזיקלס, לא? טוף, שוכנעתי עוד לפני שקראתי!

odedee

New member
מיוזיקלס?

לא ממש. אין שם אף אחד ששר, למרות שיש בפתיחה קטע אחד (שמופיע בטריילר) שבו המאפיונרים רוקדים עם כלי הנשק לקצב המוזיקה. אני חושב שהמוזיקה בסרט טובה מאד (הסאונד ההיקפי מצוין), אבל האמת היא שאני לא ממש מצליח להזכר בה, כי האקשן על המסך מושך את כל תשומת הלב... חובה-חובה-חובה !

למעלה