על אכסניות

sela v

New member
../images/Emo91.gif על אכסניות

כבר עסקנו בזה בעבר, אבל תמיד אפשר לחזור לנושא. אפילו במאמרי הפורום יש קטגוריה מיוחדת בה אני אוסף את ההמלצות שלכם לאכסניות ומלונות זולים. אתם מוזמנים לשרשר לפה את המלצותיכם.

אכסניות בסקוטלנד

ממליצה על האכסניות של רשת האכסניות scotland's top hostels. בכולן יש צוות חברותי וצעיר שתמיד מוכן לעזור, להמליץ על מקומות לטייל בהם ולענות על כל שאלה. בכולן יש מטבח וחדר אוכל, ובנוסף לאונג' שאפשר לשבת בו בזמן החופשי. כולן (חוץ מהאכסנייה בסקאי שנמצאת די באמצע שומקום, אבל יש משם הרבה תחבורה ציבורית לאן שרוצים) נמצאות במקומות מרכזיים מאוד, ואפשר להגיע ברגל כמעט לכל האטרקציות המרכזיות של אותו איזור. מאוד נקי. הצעירים האחרים שמשתכנים באכסניות הם בדר"כ אנשם טובים,ולא חוויתי גניבות או איזשהן חויות לא נעימות באכסניות. יש אפשרות לעבוד באכסניה תמורת לינה. http://www.scotlandstophostels.com/

sela v

New member
אכסניה באינברנס סקוטלנד

אני הייתי לפני כחצי שנה ב-Bazpackers הם נמצאים במרכז העיר ליד המדרחוב, ויחד עם הטירה של העיר יושבים על גבעה המשקיפה על הנהר העובר בער. באכסניה יש חצר קטנה שבימים יותר חמים, אני הייתי בסוף יוני ירד גשם והיה קר, אפשר לאכול בחצר ולהשקיף מהגבעה עליה יושבת האכסניה על העיר והנהר. יש מטבח, וחדר טלויזיה והמקלחות והשירותים מאד נקיים. בחדר שאני הייתי היו 3 מיטות קומותיים.

למעלה