סיפור יפה...

../images/Emo91.gifסיפור יפה...

ענק (מכתב מהקייטנה) אמא ואבא היקרים המדריך שלנו אמר לנו לכתוב הביתה כי אולי ראיתם את ההצפה בטלוויזיה ואתם דואגים. אנחנו בסדר. המים לקחו רק אוהל ושני שקי שינה. לשמחתנו, אף אחד לא טבע כי כולנו היינו על ההר וחיפשנו את קריסטי. אה, כן, תתקשרו לאמא של קריסטי ותגידו לה שהכל בסדר. קריסטי לא יכול לכתוב בגלל שהוא שבר את היד. גם אני נסעתי עם אחד האמבולנסים. היה גדול. לא היינו מוצאים אותו אף פעם ללא הברקים. המדריך שלנו, ויקטור, התעצבן מאוד על קריסטי בגלל שהוא הלך בלי להגיד לאף אחד. קריסטי אומר שהוא אמר לו, אבל זה היה בזמן השריפה, אז הוא בטח לא שמע אותו. ידעתם שאם שמים בנזין על האש, המיכל מתפוצץ?? העץ הרטוב לא נשרף, אבל אחד האוהלים כן. גם הבגדים שלנו. דני ייראה קצת מוזר עד שהשיער ייגדל בחזרה. אנחנו נחזור הביתה ביום שבת אם ויקטור יצליח לתקן את האוטו. זה לא היה באשמתו. הברקסים עבדו בסדר כשייצאנו. ויקטור אומר שאם רכב כל כך יישן, משהו תמיד מתקלקל, בטח בגלל זה אין לו ביטוח. אני חושב שהאוטו מגניב. הוא לא כועס אם אנחנו מלכלכים את האוטו, ואם חם, הוא נותן לנו לשבת על מכסה המנוע כדי שנתקרר. וזה חם מאוד עם 13 אנשים באוטו. הוא היה נותן לנו גם לשבת בבגאז', עד שעצר אותו שוטר. המדריך שלנו מגניב. הוא מלמד את חיים לנהוג על האוטו בדרכים בהרים, איפה שאין תנועה. כל מה שרואים פה זה משאיות עם עצים. היום בבוקר, כל החברה קפצו לאגם מהסלעים. לי לא נתנו, כי אני לא יודע לשחות, וקריסטי עם יד שבורה, אז נתנו לנו ללכת עם הסירה. היה גדול. אפשר לראות מתחת למים את העצים שההצפה שברה. ויקטור הוא לא קפדן כמו מדריכים אחרים שאני מכיר. הוא נתן לנו ללכת בלי חגורת הצלה. הוא צריך לעבוד הרבה זמן על האוטו בשביל לתקן אותו, אז אנחנו מנסים לא להפריע לו. נחשו מה!! כולנו קיבלנו מדליות בגלל שעברנו קורס לעזרה ראשונה. כשדני חתך את היד עם הגרזן, למדנו לתפור ורידים. משה ואני הקאנו, אבל המדריך אומר שזה בטח בגלל העוף המקולקל. הוא גם אמר לנו שהאוכל בכלא יותר גרוע. אני שמח שהוא יצא משם. הוא אומר שהוא למד, ועכשיו יעשה את הדברים כמו שצריך. דרך אגב, מה זה פדופיל?? אני צריך ללכת עכשיו. אל תדאגו. אנחנו בסדר. אוהב אתכם מ.
 

tiki tiki

New member
למה? אהבתי!!!! סיפור מגניב...

ותתחדש על החלק החשוב שהוספת בחתימה...
 

shadow dancer

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחח!!!

בס"ד אני חושב שהצלחת להוציא אותי קצת מהדיכי....... (תודה רבה!....אני לא אוהב דיכי....) סיפור ענק!!! (קצת לא חינוכי לילדים הקטנים אבל....)
 

ashkeloni

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

 

mgirl

New member
אנשים י'שרוטים

השאלה 'דרך אגב, מה זה פדופיל?' הייתה ציטוט מהמכתב. לא ראיתם את המרכאות?!
 
למעלה