|נוסטלגיה|

baduist

New member
../images/Emo91.gif |נוסטלגיה|

אחח...איזה שיר.......אז אנחנו נוסעים לאילת, ויש את הקטעים שמתייאשים כבר מהרדיו, כי אי אפשר לקלוט שום תחנה, אז שמנו איזה קלטת ישנה...ואיזה שיר מדהים.... USE YOUR HEART של ´האחיות עם הקולות´
, אז כשהגענו הביתה מיד שלפנו את הסינגל, ועשינו ´פווו´ לאבק, כדי לגלות שמדובר בהפקה מצויינת של נפטונז, טקסט של פארל (מהנפט.) וארגון קולות של ג´ו(עם נפט. שוב:), יחד עם הכיף שעושים הקולות של ס.וו.וי, פשוט שיר משובח. כבר המון זמן (איזה 8 שנים, אם לדייק:) לא שמענו שירים כאלה. בסינגל יש גם YOU´RE THE ONE, גם אחלה שיר. אז, מומלץ:). SWV - Use Your Heart אם בא לכם לשרשר עוד כאלה, זה יהיה מגניב, תודה:)

tomoshe

New member
אם כבר שרשור נפטונס

אודה ולא אבוש, השיר החדש של טוני ברקסטון, יחד עם פארל, פשוט מצויין. toni braxtoon ft. loon , pharell - hit the freeway וכמה נפטונס עתיקים יותר (באמת הגיע הזמן לשרשור נפטונס - אולי הם כבר יצאו מכל החורים אבל הם עדיין מקצוענים וחדשניים - לפעמים...) Neptunes & babyface - There she goes Neptunes ft Beanie Man - I´m Serious N.E.R.D - Truth or Dare N.E.R.D. - lap dance Neptunes feat Beanie Siegal - Suckas (Remix) Jay-Z - I Just Wanna Love U (Give It To Me Mystikal´s "Shake Ya Ass Nelly ("Hot in Here bow wow - take ya home היתרון והחיסרון של הנפטונס, הוא שאפשר מייד לזהות שירים שלהם - קליט ונוסחתי, אבל בהחלט נוסחה מנצחת.

micL

New member
אני אהבתי את מה שהם (או רק פארל)

עשו בשיר של קליפס (גריינדין) פחות אהבתי את השיר של טוני ברקסטון

baduist

New member
אז זהו, שאני לא מדבר

על נפטונז החדשניים. אני מדבר על לפני זה, על נפטונז הקלאסיים. אני שם לב שגם לטימבה היתה תקופה רגועה לפני ההתפרצות עם החדשנויות וה-הייפ סביבו. כל מה שהזכרת כמעט כבר מאופיין בסאונד הנפטונזי, שהם קיבלו בשלוש שנים האחרונות ככה. אולי טיפה יותר... אני מדבר על התקופה שלא זיהית את נפטונז. גם לטדי ריילי הם הפיקו משהו.......לא זוכר את השם, ALL I WANNA DO IS ....זום זום זום בום בום בום...... שוב, בתקופה שאתה לא מזהה שזה הם...

baduist

New member
אז זהו, שאני לא מדבר

על נפטונז החדשניים. אני מדבר על לפני זה, על נפטונז הקלאסיים. אני שם לב שגם לטימבה היתה תקופה רגועה לפני ההתפרצות עם החדשנויות וה-הייפ סביבו. כל מה שהזכרת כמעט כבר מאופיין בסאונד הנפטונזי, שהם קיבלו בשלוש שנים האחרונות ככה. אולי טיפה יותר... אני מדבר על התקופה שלא זיהית את נפטונז. גם לטדי ריילי הם הפיקו משהו.......לא זוכר את השם, ALL I WANNA DO IS ....זום זום זום בום בום בום...... שוב, בתקופה שאתה לא מזהה שזה הם...

tomoshe

New member
בתקופה שלא מזהים שזה הם

זה באמת לא הם. וזה היה משפט הזן שלי להיום. וברצינות - הם כולה פעילים איזה 4-5 שנים ועדיין יוצרים ביטים באותה תוכנה פחות או יותר (רק שעכשיו זה ה- premium edition) לא? כמה תקופות הם כבר עברו?

baduist

New member
??

השיר שהוזכר למעלה הופק ונכתב על-ידם לנפטונס פרודשיין. ב-96. זה שמונה שנים בערך. לא הבנתי מה הקשר לתכנה. ולמה זה לא הם?

tomoshe

New member
רילקס

א - זה כן הם...זה היה משפט זן, עזוב. ב - שש שנים ולא חמש טעיתי בשנה - אבל הייתי מאוד קרוב. ג - תוכנה - 90% מהביטים שלהם נשמעים כאילו יצאו מאותה תוכנת ביטים די פשוטה ודי מוגבלת - רק לאחרונה הם ממש שוברים קצת את התבניות הקבועות שלהם - לא שזה רע - אבל זה די נוסחתי.

baduist

New member
:)

א. טוב :) ב. לא! תתנצל! "טעיתי בשנה" תגיד ליורם ארבל, לא לי!!
מצד שני, ברשלנות איומה אני טעיתי בשנתיים, אז לא חשוב...:) ג.גם הביטים שנעשו עם כלים חיים? ובאופן כללי לתכנה אין בד"כ מי-יודע-מה משמעות לאיך שהביט נשמע. לפחות לא כשאתה מפיק ברמה של פארל. אני חושב שהתבניות נובעות מהצורך להפיק כל-כך הרבה במעט זמן, אז לפעמים אתה משתמש שוב באותו סאונד, אם אהבת. סה"כ אני שם לב שכל תקופה הם משנים את התבניות. אותו דבר היה אצל טימבה. וגם אצל דרה, אפשר לזהות טיפה אותה תופעה.

Super - Girl

New member
להמליץ על שירים של הנפטונז ... ?

משימה לא קלה בשבילי :) אני אוהבת את כל השירים שהם הפיקו אז במקום לתת לכם רשימה ענקית של המלצות , כאן תוכלו למצוא את כל השירים שהם הפיקו . אני אישית אוהבת יותר את השירים שהם הפיקו לקליס ולקליפס.
ד"א - בימים אלו ממש הם עובדים על שיר עם בלינק 182 , זה אמור להיות מעניין ...

אחת ההפקות הטובות ביותר שלה לדעתי

היא - מה שהם הפיקו ללודקריס השיר הזה תמיד יהיה קלאסיקה! Ludacris - southren hospitalati

למעלה