מדהים!!

../images/Emo91.gifמדהים!!../images/Emo12.gif

זו אמנם לא רשימת מאה ועשרים האלבומים מהפרוייקט של הפורום, אבל בכל זאת יש גם ברשימת ה-500 של הרולינג סטון מ ל א אלבומים מצויינים, ומעכשיו אתם יכולים לשמוע אותם חינם. לא במקום הקנייה כמובן, אבל בשביל לדגום את האלבומים. (נחשו באיזה מקום האלבום שבתמונה)

oribarak

New member
לא יאמן

יש פה פשוט 500 דיסקים להשמעה! מעניין אם זה חוקי יש מה לעשות השבוע

psychodoodle

New member
זה רדיו זה ?

חוקי או לא חוקי, לא חושב שאפשר לשמור\להוריד את זה .

גם אני לא חושב..

זה סוג של סטרימינג, חוצמזה עדיף שלא יורידו כי כל האלבומים שם ניתנים להשגה בחנויות.

melancholy man

New member
גם לי לא נראית שיש בעיה חוקית

בכל מקרה במקרה הזה אני בדרך הקטנת הראש הפורומלית של "אם בעלי זכויות היוצרים יבקשו להוריד את הקישור נעשה זאת" (הקורא פול מקרטני מתבקש לפנות אלי במסרים בלבד
) אין לי דרך לדעת אם בעלי האתר משלמים זכויות יוצרים או לא, ממש כשם שאין לי דרך אמיתית לדעת אם רדיו וואלה או 88FM משלמים זכויות כאלה, מאחר וזה באמת סריימינג אני לא רואה עם זה בעיה.

יש גם ליריקס

אם לוחצים על העיגול הקטן ליד שם האלבום ניתן לקבל גם את הליריקס שלו. גדולים הרומנים האלה...

Liorking

New member
אדיר!

מאז jukeboxjoe שנסגר אני לא זוכר עוד אתר כזה. חבל רק שהרשימה לא משהו. דארק סייד רק במקום 43?! הסקס פיסטולז ונירוונה מעליו? wtf?! וגם אין אפילו אלבום אחד של דיפ פרפל! לפחות תהיה לי הזדמנות להכיר Fאנק ועוד כמה להקות טובות.

טולייצ

New member
../images/Emo45.gif

מצאתי שם המון אלבומים טובים לצד כמות לא קטנה של אלבומים שהם כ"כ לא,וכמו כן,כאלו שבכלל לא מופיעים ברשימה לא בדיוק הבנתי מי ערך את הבחירה..

מקפיץ...

שמעו חברה זה באמת שווה... ואם כבר מיילס, יש פה את קיינד אוף בלו ואת ביצ'ס ברו (ואולי עוד).

Barmelai

New member
מעולה קח ../images/Emo215.gif

תודה מונט, עשית מצווה. שימחת קשיש אחד

למעלה