ל-DVD

שוגשוג

New member
../images/Emo91.gif ל-DVD

הבת שלי מכורה לדיג דיג דוג ואני נורא רוצה לגוון לה את הצפיה עם דברים נוספים , קניתי את זרעים של מסטיק עם דפנה דקל אבל זה קצת גדול עליה (היא בת שנה וחצי) אני אשמח לקבל המלצות נוספות של DVD תודה

efratga

New member
אל תקני את דיגדוגים

לי קנו בטעות (התכוונתי לדיג דיג דוג), הקלטת מעצבנת, מאוד קצרה ואין מסרים חיוביים (באמצע הלילה עושים מסיבה והילדה מתעוררת בשביל זה, בסצנת הסיום מעירים את הילדים הישנים בדגדוגים פראיים...)

mevav1

New member
לא שדיג דיג דוג בסדר...ממש לא...עם

כל המילים המרגיזות כמו..."חלב עם אורז,אני אתחתן... רק עם ילדה מהרחוב השכן..."או משהו כזה.. וגם משהו עם החלבן שרוצה אשה...לא זוכרת את המילים פתאום. בתי די אוהבת את הקלטת אחרת מזמן הייתי מעיפה אותה,למרות שיש שירים נחמדים. אני ממליצה גם לך על קטנטנים של מיריק שניר שזו קלטת מעולה ומצויירת והנכדים הנהדרם של מיריק הם אלה ששרים ומספרים בגאוניות לדעתי. ממליצה גם על שמוליקיפוד הנהדר ועל סבא אליעזר ומאה שירים ראשונים וכמובן על עץ השירים של מיכל צפיר מבית הופ.

peperony

New member
לא שאני מסכימה עם הטקסט של השיר

אבל בנזוגי שהוא דרום אמריקאי גדל על השיר הזה - "ארוז קון לצ'ה" כך שהשיר הזה דווקא כן אבוב עלינו בבית - אבל בשפת המקור

S r 35

New member
אני דווקא חושבת ש"דגדוגים" נהדרת !

גם פים פם קלטת מקסימה! "סבא טוביה" אצלנו ממש לא !!!

תוכי

New member
תנסי את

פיית הקסם או פים פם פה או אצבעות לי או אפרוחים יש המלצות חמות לנו יש הכל חוץ מאפרוחים ששמעתי שגם הוא ממש אחלה

liat77

New member
סבא טוביה-הוא להיט אצלנו

מגיל שנה... טיף וטף,פים פם פה.

רונה 1978

New member
מישהיא מכירה את "אמא משחקושקוש"?

אני שואלת כי זו הקלטת היחידה (!!!) שעידו אוהב, אני מחפשת קלטת דומה. דיג דיג דוג למשל לא מדבר אליו וגם לא עץ השירים... אני לא ממש יודעת למה הוא אוהב כל כך את "אמא משחקושקוש", יכול להיות שזה בגלל שהכל מאוד מאוד צבעוני ומרהיב וכשסמדר שיר שרה היא מישירה מבט אל המצלמה. בקיצור מחפשת המלצות לקלטות בסגנון הזה... תודה.

S r 35

New member
אם כבר מדברים על קלטות לילדים ...

שמתם
איך בקלטות מסוימות ממש מזלזלים באינטליגנציה של הקטנים שלנו? דוגמאות ... ב"דיג דיג דוג" - הם שרים קיבלתי חבילה קטנה ועגולה ... והפלא ופלא דליק נכנס עם ... חבילה מרובעת ... בקלטת "פרפר נחמד" - הם שרים יש בדיר טלה קטן וכולו לבן לבן, רק שחורות הן שתי אוזניו ושחור הוא הזנב ... תסתכלו על הטלה שאיתי שגב מחזיק ... הוא ממש לא כזה ... שלא לדבר על קלטת כמו "סבא טוביה ביער" שהיא כל כולה זלזול בילדים ... לא יודעת, נראה לי שבקלטות למבוגרים היו מקפידים יותר.

noga30

New member
אצבעות לי, אצבעות, פים פם פה הראשון

שמוליק קיפוד- כמו שמרב כבר כתבה, מסיבה ביער של טוביה צפיר (סבא טוביה) השירים של אצבעות לי הכי יפים מאלה שכתבתי והיא מתאימה לגיל שנה פלוס. לגיל שנתיים וחצי או אולי גם קודם ממליצה על קלטות מדובבות של וולט-דיסני, מעין ממש אוהבת את "מדגסקר", "שרק" ו "היפיפיה והיחפן"

למעלה