יותר בכיף!!
האלבומים Hard Candy ו-August And Everything After של Counting Crows. האלבום Magazine של Jump, Little Children למי שרוצה שירים כיפיים, והאלבום Vertigo שלהם למי שרוצה שירים קצת יותר רציניים. Damien Rice, כי הוא Singer-Songwriter האהוב עליי. אחד המעולים. האלבום Spiritual Machines של Our Lady Peace. אחלה להקה, צריך להתרגל לקול של הסולן הקנדי, אבל להקה מעולה. האלבום The Spell של The Black Heart Procession. להקה שנחשבת איכותית דווקא, מן סוג של אינדי אפל באלבומים הקודמים, זה אלבום קצת יותר קצבי. השיר Not Just Words אחד הטובים ששמעתי. האלבום Let There Be Morning של The Perishers. להקה שוודית, מומחית בשירים שקטים. אני אוהב אותם. מזכירים גם את קולדפליי באופן כלשהו. האלבום Z של My Morning Jacket. סתם, כי הם מעולים. האלבום The Bends של Radiohead. כי אין עליו. נסו לשמוע את British Sea Power. התחלתי לשמוע אותם לאחרונה והם טובים. האלבום De-Loused In The Comatorium של The Mars Volta. אחת הלהקות המוזרות, אני מודה. זה רוק לטיני מופרע, אבל אני מת עליהם. למי שבקטע של רוק משנות ה-90: הלהקה Gin Blossoms, למרות שגם האלבום האחרון שיצא להם השנה (Major Lodge Victory) גם מעולה. האלבומים הקודמים של Goo Goo Dolls, כשהם היו טובים. האלבום Yourself Or Someone Like You של Matchbox 20. למי שבקטע של קלאסי: תשמעו את Dire Straits. לא יודע, אני פשוט מת עליהם יותר מכל להקה ותיקה אחרת. ונראה לי מיותר להמליץ פה על Queen חחח למי שבקטע של פאנק: הלהקה Alkaline Trio, כי יש להם מילים חולניות וסולן לא מעצבן. וגם הלהקה SR-71, אני חולה עליהם משום מה. ולמי שבקטע של מטאל: The Human Equation של הפרוייקט Ayreon. הייתה תקופה שממש חרשתי על האלבום הזה. זה מן אלבום קונספט, על בחור שנכנס לקומה ויש דמויות ששרות כל מה שעובר עליו, ועבר עליו. המילים גרועות אבל הביצוע והרעיון לא רעים בכלל. חוץ מזה, ג'יימס לאבריי מדרים ת'יאטר בתפקיד הראשי שם, ואיתו גם נמצא מיקאל אוקרפילד (איך קוראים לו?) מאופת'. Angels Cry של Angra. אני חורש עליו לא מעט לאחרונה. ברזילאים חביבים. האלבום Images And Words של Dream Theater. אני ממש אוהב אותו, אבל גם שאר האלבומים ששמעתי לא רעים בכלל. וכמובן... Remedy Lane של Pain of Salvation (וגם האלבום The Perfect Element). אין עליהם. אדירים. אדירים. אדירים. כל כך מרגשים, כל כך טובים, כל כך מקוריים. יותר טובים מ-DT לדעתי.