לפטר לאלתר !!!

טורטיתת

New member
../images/Emo91.gif לפטר לאלתר !!!

יש רגעים שאני אומרת לעצמי כמה אנחנו נאורים מתקדמים מקבלים את השונה, ואז אני פותחת יותר ויותר את דלת הארון שלי, חושפת את עצמי יותר. יש מקומות אפילו שאני מרגישה בהם אני מי שאני, שוכחת לרגע את הארון ולא רוצה לחזור אליו אפילו לדקה, לקוחת את ידה בידי ומרגישה הכי טבעי וחופשי לטייל, ללטף לחבק בגאווה. ואז משם מקום בלי התראה מוקדמת זה קורה "בעיריית חדרה קוראים "להוקיע את התועבה מתוכנו" - רגעים כאלה לוקחים אותי אחורה, מחזרים אותי לארון הפחד החשש מחשיפה גדל בתוכי. נער שיצא מהארון הוכה בידי נערים בשירותים של בית הספר עד זוב דם, אותו בחור פנה ליועצת בית הספר וביקש עזרה. חוץ מהדבר הבסיסי של לפנות למשטרה, היא אמרה לו באופן הכי ברור: 'אתה היית צריך לדעת שבחדרה לא יוצאים מהארון'. זו תשובתה של יועצת בית ספר שבהכשרתה היא עובדת סוציאלית???!!! בנוסף אף אמרה לאותו תלמיד "שאולי הוא צריך ללמוד במקום אחר". אם נערה בת 15 שמתלבטת לגבי זהותה המינית, לא תוכל לדפוק על דלתה של יועצת בית הספר ולאמר קשה ורע לי... לדעתי יש לפטר לאלתר את שר החינוך מר גדעון סער.

פאמקי

New member
מסכימה איתך...

התנהגות כזו יכולה להרתיע. אך זו מטרתם, ולנו אסור להיכנע. יצא לנו לא פעם לדבר על "למה לצאת מהארון?". זו אחת הסיבות. כשנוכל להיות גאות בעצמנו, ולא להיכנע למה שאחרים מכתיבים לנו- (כי להם זה לא נוח), לדרוש את זכויותינו כמו כל אדם במדינה, לעמוד כסלע איתן מול מתקפות כגון אלו, נשיג את מטרתינו- לחיות עם האמת שלנו, לצד אמת אחרת, שנכונה לאחר. כדי להשיג זאת, צריך להאבק (לצערי). ולהאבק- נורא קשה מהארון. חלק מהמאבק צריך להיות דרך החינוך. פיטורין מידיים הם לא התשובה, לדעתי. פיטורין ירחיקו 'בור' ממקום אחד, ויעבירו אותו למקום אחר, שם יעביר את דעתו הבורה. חושבת שהפיתרון הוא, "חינוך" המחנכים/ מטפלים. כשהם יקבלו הכוונה לסובלנות, בעיקר לקהילה הגאה, הם אומנם יעשו את הדברים 'נכון' כי כך משרד החינוך דורש מהם/ן, אך מאמינה שדרך זה המסר יחלחל גם אילהם, ומשפטים כמו של היועצת יתמעטו עד לא ישמעו. ואח"כ לא מבינים מדוע נערים ונערות מתאבדים בל נטייתם המינית! תתעוררו!!! והכתבה שצרפת מדגישה עוד פעילות נפלאה של ברוך אורן משישה צבעים. כבוד!!!

FunkyFresh

New member
היה לי עצוב מאד לקרוא את הכתבה

בדיוק אתמול נפגשנו כמה חברים בעיר "בעייתית משהו" והיינו לגמרי אאוט אנד פראוד, ראיתי שהסתכלו עלינו ולא שמנו על אף אחד. בדיעבד הבנתי כמה זה לא טריוויאלי, קריאת הכתבה הדגישה לי עוד יותר. אני חושבת שיותר חשוב לעשות ולהפעיל לחץ לאפשר פעילות/תקציב לקהילה הגאה בחדרה ולקיים מעד אלטרנטיבי בחדרה השנה, במקום שבו אנחנו הכי לא רצויים שם יש חובה לקיום המצעד.

flint29

New member
בדיוק המחשבה שעברה לי בראש - להביא את

המצעד גם לחדרה ולערים נוספות

קיפפוד

New member
זה קורה לא רק ב חדרה

תבינו. רק באיזור ת-א יש הבנה וקבלה. צפונה ודרומה - עולם אחר.

SimsY

New member
בנהריה בכלל אין הומואים

או לפחות אף אחד לא ממש יודע מה זה.

SimsY

New member
נו זה ממש כמו בגרמניה

שילד יהודי הוכה לפני כמה שנים - ואמר לו המנהל שכדאי לו להוריד את כל הסממנים היהודים כי בבית הספר הזה לא אוהבים יהודים ואולי כדאי שיילך ללמוד בבית ספר אחר. אני לא מבין למה יש לנו את יום השואה אם לא למדנו כלום מזה למרות שאנחנו היינו הנפגעים העיקרים.

counterbalance

New member
בנהריה אין הומואים? ממש כמו גרמניה?

במקום להפיץ בערות ברשת תעשה שיעורי בית, ידידי היקר. נהריה- תתפלא, אבל יש הומואים (ואפילו לסביות!). חלקם אמנם עברו לערי המרכז (כמה שאני מכירה, לפחות)- אבל, ואבל גדול- לא בהכרח בגלל נטייתם המינית. הרבה סטרייטים עזבו את נהריה אף הם לטובת המרכז, מסיבות פשוטות של מציאת עבודה, לימודים וכו'. עם זאת, עדיין (כן, גם ברגעים אלו) יש הומואים ולסביות בנהריה. באמת נראה לך שבעיר בה יש יותר מ 50.000 תושבים לא יהיו הומואים ולסביות? אמת שברוב המקרים כשתלך ברחוב הם לא יבלטו ולא תזהה (אלא אם כן יש לך חיישנים ממש טובים), אבל לרוב זה כך בערים קטנות שבהן הרבה אנשים מכירים זה את זה. ואין במשפט הנל משום הבעת דעה אלא אבחנה (נא לא לתקוף על כך שזה המצב, למי שלא אוהב אותו..). גרמניה- אם יש משהו שמעצבן יותר מה"עובדה" שלך על נהריה, הרי זה להשוות את המצב בארץ לגרמניה, ולהזכיר את יום השואה באותה נשימה. עם כל הכבוד (ויש כבוד), לך תלמד ותקרא על השואה לפני שאתה מכניס אותה לדיונים כאלה ואחרים. ההשוואה שלך היא זילות של השואה, וקשה לי להבין כיצד ניתן לשרבב את הנושא הזה לכאן. גם אם רצית להקצין כדי להעביר נקודה מסויימת, לדעתי האישית, השואה אינה מקור ההשוואה הראוי. חסרות דוגמאות אחרות? דרום אפריקה, ארהב שלפני שנות ה 60, תקופת הפרעות ביהודים בארץ. וואלה, לא חסרות דוגמאות בעולם שלנו... השואה היא מקרה ייחודי (שלמרבה הצער חזר אחכ, ביחס קטן יותר ובצורה הרבה פחות מאורגנת ומובנית במקומות שונים בעולם). ואגב, מן הראוי שכולנו נבדוק את עצמנו לפני שנבוא בטענות על חוסר סובלנות, ומה אנו עושים על מנת למנוע זאת. דוקא בחתימתך מצאתי חוסר סובלנות... וחבל. ההכללה לגבי חרדים ושחורים אינה טובה מכל הכללה אחרת כלפי כל קבוצה שהיא. אני מקווה שתבין שההודעה אינה מכוונת כנגדך אלא כנגד מה שכתבת. דבריך מאוד קוממו אותי, קשה לי עם אנשים שמתיימרים לכתוב עובדות בעוד שאינם מכירים אותן. חג שמח לך ולכולם, שנצא כולנו מעבדות לחירות, ונמצא את הדרך להיות סובלניים כלפי אלו ששונים מאיתנו.

SimsY

New member
במקום לנסות לחנך אנשים שגרים בעיר הזאת 33 שני

תביני שיש כאלה שמדברים מניסיון של שנים ולא ממש מצליחים להכיר פה בגלל שמיעוט ההומואים שקיים פה גם הוא עבר לתל אביב ואלה שלא הם בארון ברמות שאי אפשר לעשות איתם שום דבר חוץ מסקס בבית קברות אז בבקשה לפני שאת מטיפה לאחרים תלמדי את העובדות בעצמך - מה בכלל את יודעת על נהריה? בכלל האווירה הנושבת ממך היא התנשאות טוטלית - המקום כאן הוא בדיוק כמו בשואה שאתה צריך להתחבא כל הזמן שאף אחד לא יגלה מי אתה באמת אחרת יהיה רע ומר תלכי כמה מטרים בנעליי לפני שאת מטיפה מוסר ואז נדבר

למעלה