להיום...! "The Man Who Cried" היום בערוץ- yes1 בשעה- 01:41 ולג'וני יש שם תפקיד מאוד מאוד מעניין...
L lilit jam New member 30/4/04 #1 ../images/Emo91.gif להיום...! "The Man Who Cried" היום בערוץ- yes1 בשעה- 01:41 ולג'וני יש שם תפקיד מאוד מאוד מעניין...
../images/Emo91.gif להיום...! "The Man Who Cried" היום בערוץ- yes1 בשעה- 01:41 ולג'וני יש שם תפקיד מאוד מאוד מעניין...
M moran14h New member 30/4/04 #2 ומאוד מאוד קטן.. אבל חפיף, הסרט עצמו מאוד יפה. אני ראיתי אותו איזה 4 פעמים..
M moran14h New member 30/4/04 #3 ומאוד מאוד קטן.. אבל חפיף, הסרט עצמו מאוד יפה. אני ראיתי אותו איזה 4 פעמים..
W WallFlower New member 30/4/04 #5 הללויה!!! יום חמישי הבא, לא זוכרת מתי יש אד ווד!!!!!!!! סופסוף. ביס כמובן.
W WallFlower New member 30/4/04 #13 יום חמישי, יס3, 00:26 ושמישהו יזכיר לי לפני כי אני בול עץ (עם מאה מתכונות ובגרות בשבוע הבא)...
נ ניקול (גין גריי) New member 1/5/04 #18 פשוט מאוד... אל תלכי לביצפר כמו שאני עושה במהלך השנה האחרונה... חחחחחחחח
W WallFlower New member 30/4/04 #9 המממ בדקתי בערוצים ובאתר של יס ולא כתוב על הסרט... את בטוחה שהוא היום?
מ מכורה לקצפת New member 1/5/04 #19 פאק! אני לא מאמינה שפיספסתי...אני תמיד בודקת איזה סרטים יש... למה לא נכנסתי אתמול...?ועד שישי סרט של ג'וני ביס...זה מקרה נדיר!
פאק! אני לא מאמינה שפיספסתי...אני תמיד בודקת איזה סרטים יש... למה לא נכנסתי אתמול...?ועד שישי סרט של ג'וני ביס...זה מקרה נדיר!