שחרחר מתוק
New member
../images/Emo91.gif לדיסק ../images/Emo124.gif
שלשום אחותי חזרה מארה"ב והביאה איתה הרבה מתנות .. בין היתר, דיסק של יורי בואוונטורה - YO SOY. אני אישית רציתי להמליץ על הדיסק גם בגלל שדאגו להכניס לשם את מיטב השירים שלו (לפי דעתי), וגם בגלל שדאגו לשלב כמה סגנונות ברצף השירים - דבר שנותן גיוון חשוב לאוזן.
הדיסק פותח כמובן בשיר "SALSA" - אחד השירים היותר מוכרים שלו, שהושמע גם בסרט "SALSA" הצרפתי.
השיר השני - LOS OJOS - קטע אינסטרומנטלי (סלואי) של 2:36 שניות רק של פסנתר - קטע מאוד יפה, דרמטי
השיר השלישי - BANANO DE URABA - בולרו סון. כמובן שהכי אהבתי בשיר את האילתורים של הפסנתר לקראת הסוף..
השיר הרביעי - TO SOY - סלסה. אישית, אני לא מת על השיר הזה.. לא יודע למה, למרות שזה אמור להיות ה-שיר של הדיסק
השיר החמישי - MALA VIDA - סלסה.
השיר השישי - LA VID NO VALE NADA - פלנה (
). רוב השיר בסגנון קומביה .. אבל הכי אהבתי את השילובים שהם עשו בשיר.. פעם אחת שילבו קצת קצב של צ'ה צ'ה צ'ה ולקראת הסוף כבר הפכו את השיר למן סלסה-ממבו כזה
השיר השביעי - LA CHANSON DES JUMELLES - לאטין ג'אז. שיר מדהים
המנגינה עצמה של השיר מאוד יפה! ובכלל, כל השילוב של הפסנתר ושאר הכלים (שלחלק מהם גם נתנו סולואים) - ממש תורם ליופי של השיר!
השיר השמיני - ESTAN QUEMANDO LA CANE - דנזון סון. קצב דיי מיוחד.. צ'ה צ'ה צ'ה לא יהיה כ"כ יפה לרקוד עליו למרות שהוא שילוב כזה של צ'ה צ'ה צ'ה עם סון..
משהו קצת מיוחד
השיר התשיעי - SALSA RAI - סלסה. מי לא מכיר את השיר
אני מאמין שאני ורוב האנשים שאוהבים את השיר, אוהבים אותו בגלל השילוב של השפה המרוקאית (
) בקצב הסלסה.. דבר מעניין שאין בכל שיר סלסה
השיר העשירי - TIITO - קוריאו. לא כ"כ הצלחתי למצוא הגדרה לשיר הזה אבל נראה לי שזה שיר לאלים שלהם
אבל מה שכן, אפשר לזהות את המרימבה בשיר שמובילה אותו לאורכו.
השיר האחד-עשר - TU CANCION - דנגון סלסה. סוג של סלסה רומנטית, בין היתר גם קאבר לאחד משיריו של אלטון גו'ן. גרסה יפה
השיר השתיים-עשר - MADRE - קומביה. לאוהב הקומביה שבנינו..
השיר השלושה-עשר - CANTARES - סלסה. שיר מאוד חמוד, סלסה איטית לרגעון של הסוף
השיר האחרון - MANOS LATINS - לאטין ג'אז. אחד השירים האהובים עליי בדיסק, גם בגלל שהוא לאטין ג'אז וגם בגלל שאהבתי במיוחד את השילובים שעשו בשיר.. השילוב של הפתיחה לאילתור הראשון של הפסנתר, ואח"כ לקול של הלהקה ואח"כ לחצוצרה וכו'.. ממש יפה לפי דעתי
אז כמו שראיתם, דאגו באמת לשלב הרבה סגנונות בדיסק, ולפי דעתי זה מעולה! אהבתי את הדיסק ואני ממליץ אותו לכולכם
שיהיה לכם סופשבוע מעולה
שלשום אחותי חזרה מארה"ב והביאה איתה הרבה מתנות .. בין היתר, דיסק של יורי בואוונטורה - YO SOY. אני אישית רציתי להמליץ על הדיסק גם בגלל שדאגו להכניס לשם את מיטב השירים שלו (לפי דעתי), וגם בגלל שדאגו לשלב כמה סגנונות ברצף השירים - דבר שנותן גיוון חשוב לאוזן.