כנסו

שלמונזה

New member
../images/Emo91.gif כנסו

טוב אני יודעת שכבר פרסמו את זה פה בפורום אבל נפתח פורום חדש של רוק ישראלי! אז קודם כל רוק ישראלי זה גם משינה (ואגב יש הרבה שמצהירים שהלהקה שלהם זה משינה והם לא איתנו
) אז זה שווה כניסה!!! וחוץ מזה (וזה בטח ישמע נורא קטנוני אבל לא נורא...) פרסמו שם סקר מי האומן רוק ישראלי המועדף עלייך... כמובן שמשינה היא בין המובילות אבל כרגע יש תיקו בינם לבין אביב גפן (נא להצביע משינה ולא אביב...!) וגם היהודים מתקרבים... אז אני יודעת שזה לא ממש משנה כלום, אבל אני אוהבת שמשינה מנצחים את כולם, מה איתכם? יום טוב שיהיה לכם!!!

עטלף77

New member
שלמונזה, אין לך מה לדאוג ../images/Emo163.gif

מכיוון שאחד ממנהלי הפורום הוא מעריץ ידוע של משינה ואף חבר (אם כי בעיקר פאסיבי) בפורום זה, אני לא אתן שיעשה עוול למשינה בשום צורה שהיא.

שלמונזה

New member
לא דואגת

ואפילו המלצתי בחום על כניסה לפורום אי מאוד מקווה שהוא יצליח!!! ו"דאגתי" היא רק שמשינה ינצחו בסקר כי הם הכי טובים!!!!!

ggilead

New member
אנשים לכו להצביע....

משינה לא במקום הראשון שבו היא ראוייה להיות.... הנה הסקר לכו בבקשה להצביע למשינה!!!

N a V e

New member
הקול שלי בפנים כבר מזמן../images/Emo13.gif

והוא כמובן של משינה.

חחח...../images/Emo6.gif לא נטשתי!

אני עדיין קוראת, פשוט אין לי מה לכתוב! (לניצן אין מה להגיד? הייתכן?!?) די, ברצינות אני עדיין קוראת פה. כשיש מה להגיד אומרים
אני שמחה ומוחמאת מכך שמישהו זכר אותי בכלל!!!!

אין מה לדאוג

ההפרש בסקר בפורום רוק ישראלי הוא 8 קולות ו8% לטובת משינה יש למשינה 23אחוז מול 15 של היהודים 25 למשינה מול 17 ליהודים זה בהחלט פער גדול ומוכיח שמשינה שולטת אבל מי שלא הצביע עדיין שיצביע כידי שהניצחון של משינה יהיה בטוח אין מה לדאוג גם עכשיו הוא כמעט בטוח

למעלה