חמה

חנניה331

New member
../images/Emo91.gifחמה

Neuromotor-Bloody Reality פרדריק חוזר אלנו עם אלבום מפוצץ. האלבום הרישון שלו יצאה בשנת 2001 עד היום פו ושם אוצי מס' טרקים בודדים באוספים שונים.

MULAN30

New member
../images/Emo91.gif

1. Waking life EARTHLING VS BUSHMAN 2. Metabolism SILICON SOUND 3. I feel good BOOMBAYCENTRAL 4. Karnataka punk PARASENSE 5. Elastic mutants rmx AUDIALIZE VS SURIA 6. Cult of soma SHIFT 7. What have u done? (rmx) PARANORMAL ATTACK 8. The third eye GMS VS SPACETRIBE 9. Psychaosis II ARTAX

asmati

New member
../images/Emo91.gif

Suns of Arqa - Hallucinasia אמביינט מטורף עם אלמנטים הודיים, מזרחיים ושילוב מעניין עם ג'אז, אפילו ג'אנגל נחמד. משובח.

חנניה331

New member
לה לא טוב../images/Emo35.gif

אתה לא חייב לקחת את האמלצה ואתה לא גם חייב לרוץ לקנות. וכן שמעתי אותו ועדיין אני ממליץ עלוו

goaguy

New member
שמע טוב חנניה.....

הדיסק הזה לא יצא לחנויות , ולא יצא ברשת. אז דיי קשה לי להאמין ששמעת אותו (אלא אים כן לסאמפלים מפסישופ אתה קורא לשמוע אלבום). אני אוהב תסיגנון של ההרכב הזה , ואני לא בא לתקוף אותך אישית.

MULAN30

New member
גיא

חנן אחד האנשים היותר אמינים .. שמחיים את הפורום בהמלצות ואלבומים טובים לאללה.. אז גם היתכוונת לא ליתקוף אישית זה יצא בצורה כזאת.. ונדמה לי שהוא צריך לקבל היתנצלות. תחשוב על זה.. מרב

goaguy

New member
קשה לי להתנצל בפני בן אדם.....

שגם בשורה של ההמלצה שלו הוא רושם במטומצט מה שרשום ב PSYSHOP. קצת קשה. טיפ ממני: פעם הבאה שתדע שלא כול אלבום שנמצא בפסישופ בעמוד הראשון יצא לרשת.

חנניה331

New member
אוף אני לא מצותת אני בקושי יודע ../images/Emo5.gif

לכתוב בעיברית ולקרוא באנגלית אבל מה שנכון אני מבין טוב מאוד באומנים ישנים ובכלל בפיסכודל ודיי חלס קבל את זה בתור המלצה חמה חזקה חומפוצצת בה לך לאמשיך לאיתבקח איתי כנס אלי למסנג'ר

MULAN30

New member
טוב דיי דיי.. כולנו חברים פה,

כל דבר אפשר לסגור גם בפרטי, לחנן סך הכל כוונות טובות. וגם אם המליץ על שיחרור חדש.. אין בזה כל רעה.. אפשר לראות את זה בתור המלצה שכולנו יכולים לבדוק את טיבה.

חנניה331

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

X Ripper

New member
E.S.X.S

פרוייקט הצד של פרדריק מוזיקה יותר מעינינת מאשר ניורומוטור

למעלה