חג ירושלמי

../images/Emo91.gifחג ירושלמי

לא פעם ולא פעמיים נאמר כאן בפורום כי התחנות האזוריות איבדו מעט את ה"מקומיות" שבהן.. ברדיו י-ם אוהבים ושמחים מאוד לפרגן לאמנים הירושלמים. במסגרת שידורי החג של רדיו י-ם, מקניון "לב תלפיות" בי-ם, היום, מיד לאחר השידור החי של דידי הררי מהקניון נארח את מיטב האמנים הירושלמים שקיבלו בתקופה האחרונה חשיפה ראשונה ברדיו ירושלים והפכו להיות כוכבים מקומיים: אודי דוד, שרון אייזנברג, אורית אדמון ועוד...אולי לרבים מכם השמות לא אומרים כל-כך הרבה אבל בי-ם החבר'ה הצעירים והמוכשרים האלה מאוד מצליחים. במסגרת החג השני של סוכות, יקדיש רדיו י-ם את לוח השידורים לאמנים הירושלמים וישודרו ספיישלים של האמנים המקומיים המצליחים: איציק קלה, יוסי אזולאי, הדג נחש, יהורם גאון, זולה ממברס, הראל מוייאל, ועוד... האזנה נעימה!

דוגיתה

New member
מוטי, היי וטוב שאתה כאן.. תקשיב,

אני מאד רוצה לעלות לשידור של דידי! איך למען השם אני עושה זאתתתת???

תשובה חלקית

אני נאלץ לאכזב... אני לא ממש יודע מה מספר הטלפון למאזינים. מה שכן, צירפתי קישור לאתר של תוכניתו, שם נמצא פורום התוכנית ואני בטוח שהצוות הנאמן של התוכנית יענה לך בשמחה.

Evyatar613

New member
עד כמה שזכור לי...

יהורם גאון גר ברמת השרון (יש לו בית בירושלים, שהוא לא גר בו), והראל מויאל גר במעלה אדומים.

גם יהורם גאון וגם הראל מוייאל..

ירושלמים. יהורם גאון הוא ירושלמי לחלוטין, נולד, גדל וחי בי-ם ואפילו עבד בעיריית ירושלים מספר שנים. הראל מוייאל נולד וגדל גם הוא בי-ם, בשכונת גילה. אך, גם אם לא היה נולד בי-ם, מעלה אדומים צמודה לי-ם ונחשבת לחלק מי-ם לפחות בהווי. מה גם שרדיו י-ם משדר לי-ם רבתי, מה שאומר גם למעלה אדומים. (להזכיר את הקמפיין הענק שנערך למוייאל ברדיו י-ם?
) חג שמח!

למעלה