רוח בערבי הנחל
New member
../images/Emo91.gifהמלצה קטנה... ../images/Emo13.gif
כאמור, החודש לאחר ההזרעה התחלתי בתמיכה של פנינים. מדברים שקראתי כאן, ומעוד כמה "שמועתי" הבנתי שמומלץ להשתמש בהם וגינלית ולא פומית (דרך הפה), ואכן כך נהגתי. אבל... כשאני בנסיעות, או סתם מחוץ לבית, זה ממש לא נוח להתחיל להחדיר (סליחה...
), וגם כשהם נמסים ב.... זה גם לא ממש מעים, אז החלטתי לנסות לקחת אותן בבליעה. וראו איזה פלא! אין לי שום תופעות לוואי ידועות (הציצי עוד כואב, וקצת הבטן אבל אני מניחה שזה עדיין בהשפעת הדקפפטיל), ואני לא מוגבלת משום בחינה. בקיצור, אני ממליצה לנסות (את הכדור הראשון לקחתי בערב, כדי שאם תהיה איזו תופעת לוואי, לפחות אהיה בבית) ואם הכל בסדר- אז החיים הרבה יותר קלים! ~~~~~ ולעניין אחר...סתם סקרנות... בהתחלה, כשרק חשבתי לנסות להרות, הרופא שלי אמר לי לקחת 3 חודשים חומצה פולית ורק אז להתחיל לנסות. הכל טוב ויפה...רק שמאז חלפו להם כבר שנתיים...ואני מודה בבושה, שכבר מזמן אני לא ממש מקפידה. לוקחת רק כשנזכרת... אני יודעת שיש כאן נשים נוספות שכבר הרבה זמן מנסות להרות ואני סקרנית לשמוע אם אתן עדיין מקפידות, ורק אני הילדה ה"רעה"...
כאמור, החודש לאחר ההזרעה התחלתי בתמיכה של פנינים. מדברים שקראתי כאן, ומעוד כמה "שמועתי" הבנתי שמומלץ להשתמש בהם וגינלית ולא פומית (דרך הפה), ואכן כך נהגתי. אבל... כשאני בנסיעות, או סתם מחוץ לבית, זה ממש לא נוח להתחיל להחדיר (סליחה...