בנות יקרות

mondani5

New member
../images/Emo91.gifבנות יקרות

ישנה כתבה על פונדקאות שעשתה סמדר שיר בעצמה,אומנם בארה"ב וזאת מאחר ובארץ לא היו מאשרים לה כי לא היתה עומדת בקריטריונים של ילדים משלה ,כל הכבוד לה וגם הוציאה ספר רב מכר על נושא הפונדקאות הכותרת:"אין בעולם כמו אמא",המסר שרצתה למסור שהיא לא אשמה שנולדה עם "רחם בעייתית" ופשוט רצתה עוד ילדים ,מירבי את חייבת ללכת לבגץ על ילד נוסף עם המוקפאים שלך ,תקחי את הכתבה זה ב-7 ימים בידיעות אחרונות ועוד מסר שאהבתי,שסמדר שיר החליטה לפרסם את סיפורה בעיתון כי התחילו לשאול אותה כל מיני יפה נפש שאלות "דיביליות" אם זה מאימוץ,וכן היה חשוב לה לצאת עם זה לתקשורת. ד"א לפונדקאית סמדר שיר שילמה רק 15,000 דולר. אתמול בערב הפונדי שלי אמרה שאחרי שעזבתי את ביה"ח היתה כתבה על פונדקאות בערוץ 8 בבריטניה ששם אין מושג של וועדה ובירוקרטיה ,פשוט הורים שחשקה נפשם בילד/ה פשוט יוצרים קשר עם פונדקית דרך התקשרות כל שהיא כלומר טלפון,אינטרנט,פירסום בעיתון וכד' ללא מרכז הורות ופשוט מתחברים ורצים על זה ,אולי בעתיד במדינה נגיע לזה למרות שאני לא מאמינה. לגבי : היה לי אתמול יום קשה במיוחד היה לי הרושם שהפונדי שלי רוצה ללדת ולסיים עם זה למרות שהרופאים אמרו שהיא יכולה למשוך למנוע "פגיה" היא פשוט הסתובבה הרבה וזה אסור כי היא עם פתיחה,לא שוחחתי אתה לא רציתי שתפגע,החלטתי שאתן לזה לזרום סה"כ אנחנו בשבוע ה-34.3 ואלוהים אתנו.

אירית את מדהימה......./images/Emo140.gif

בלמצוא זמן לעודד בדיוק בזמן שאת עצמך צריכה המון כוח.כול התקשרות שלך בפורום מלווה בהמון תשומת-לב ופירגון ובכול פעם שאני קוראת את דברייך אני מוצפת דמעות אני חושבת שאת ממש כוח חזק ודוגמא לבנות בפורום. אבל יקירתי חולשה זה גם כוח וזה שקשה לך להיות בלידה עושה אותך אנושית ואמיתית ובמיוחד אחרי שהכרנו אותך כול כך אמיצה ולא שגרתית רואים עכשיו שאת ממש באמת בן-אדם מיוחד שחולק גם חוזק וחולשה יחד. אים עדיין לא זהית אני הפונדי של בנדה המקסימה..... שלך בהערכה ובהצלחה ,מגיעה לך כול טוב ורק בשורות טובות אמן.

mondani5

New member
ציצינה בובתי../images/Emo51.gif

|תודה לך על הקופלימנטים,שמחתי לשמוע שאת הפונדי של בנדה
,באיזה שלב אתן,אני מאחלת לכם את כל ההצלחה שבעולם
,היום אמרתי לפונדי שלי שאני מתכוונת להזמין את בנות הפורום אלי הביתה
,היא שמחה מאד להשתתף,ואני אשמח להכיר אחת אחת ולהמשיך לתמוךולהיות בקשר,את יודעת הייתי עם ענת שקיבלה את הבשורה על ההורמונים,הדמעות חנקו אותה ,גם אני נחנקתי,פשוט הייתי אתה באותו רגע של יאוש ואני מאמינה שהיא תצליח בהחזרה הראשונה,אני מלווה המון בנות שעוברות הפריית מבחנה,צריך הרבה כוחות לזה ואני מעודדת אותם שלא ישברו כל פעם אחרי 12 יום שמודיעים על שלילי ואז בא המחזור והבכי. אני מצדיעה לך על היותך פונדקאית
,למרות שיש שכר בצד הפונדקאית ,הדבר לא קל ,החדירה לפרט,המתח האם יקלט,ההאכזבה המשותפת באם לא נקלט,והפוך השמחה והאושר בקליטה,נהנתי לקרא שהדרדסית פשוט שמחה שהבעל ראה את האשכים זה מקסים שיש חוויה הדדית בין הפונדי להורים המיועדים.
אני לכל אורך הדרך התייחסתי לפונדי שלי כבת שלי,עזרתי לה המון ,אם זה לנסוע לבדיקת עיניים לבן שלה,או טיפול בבית ובילדים ,הילדים נקשרו אלי ואני הדודה התומכת,סה"כ למרות שיש קשיים רגשיים בדרך הרי היא זו שתעשה אותי שמחה בחיים ותפצה אותי על כל הסבל שעברתי כאשר סה"כ רציתי ילד,אני לא מסוגלת לראות שעושים לפונדי שלי זריקה,אפילו החבר שלה לחיים מקבל מאתנו הרבה חום ואהבה,האחיות שלה האמא שלה שד"א אנחנו בדיוק באותו גיל. היא היתה מגיעה אלי לעבודה ביוזמתה והרגישה חופשי בתחילה לא היה לי נעים בגלל המעמד שלי ,אבל אחרי פעם אחת בדיוק החלטתי שזהו זה היא בת שלי לכל דבר והיתה נכנסת אלי חופשי למשרד ,אפילו ביקשה שהפקידות שלי וקצינים שהינם חברי יבואו לבקר אותה ואני פשוט צייתי לה. העיקר שכולנו נצליח ואשמח להכיר אותך ,אני חושבת שכל אחת ואחת באשר היא שהולכת על הליך פונדקאות,אם זה הפונדקאות או ההורים המיועדים הם אנשים מדהימים שיש להם חוזקים ורגשות והכי חשוב שהם בני אדם. שישהיה לך אחלה שבת ותשמחו אותי באיזה שלב אתן בידידות אירית.

miri71

New member
מאחלת לכם לעבור את השבועות האלה

בשלום... לגבי סרט בריטי של אתמול: ראיתי חלק ממנו, ראיתי שם פונדקאית רווקה ללא ילדים ששומרת תינוק אצלה כמה ימים, מתחבקת איתו, מצתלמת איתו ואז מוסרת אותו להורים המיועדים עם כאב גדול. נכון שביורוקרטיה זה דבר קשה ומעצבן לעיתים, אבל...הרגשתי שהעדר הכוונה מוחלט יכול לגרום כ"כ הרבה מצוקה...

מירבי*

New member
../images/Emo24.gifאירית יקירתי...

זה מדהים כמה בבריטניה הכל שונה כל כך, שם אגב, אין שום מגבלה על פונדקאות. בארצות אחרות גם באירופה וגם בארה"ב יש כל מיני הגבלות...בבריטניה גם אמא של האם המיועדת יכולה לעשות לה פונדקאות. אני בטוחה שיש שם הרבה יותר בעיות, לא כל המקרים נגמרים שם טוב, לפעמים נורא קשה לקבל את הבירוקרטיה ואת ההגבלות בארץ, אני חושבת שברוב המקרים זה נכון ומוכיח את עצמו. ולגביך יקירה...את נהדרת, את תנצחי..את כבר ניצחת אירת, עוד קצת והן בידייך. אבקר אתכן בשבוע הבא...בררי עם איילת איזה פינוק בא לה ואכין לה. שבת שלום ונשיקות חמות.

האמת גם בבריטניה וגם בארה"ב

בררה רונית שלי לפני שפנתה לפונדקאות בארץ אז ככה, החוק שם פרוץ כך שאין מחיר נקוב אחד משלם 15 אלף $ ויש כאלה שמשלמים יותר.. גם להזכירכם שהכסף האנגלי הפאונד יקר יותר מבארץ, דבר שני גם לאנשים שגרים שם שלא כמו בארץ כל הטיפולים עולים הון תועפות, ופה בארץ קופת חולים משתתפת בהוצאות, והדבר האחרון שגם הוא לא פחות חשוב לכולנו הן לפונדקאית לדעתי והן להורים המיועדים בחו"ל אחרי הלידה האמא היולדת נשארת בגדר האמא של התינוק הרשומה לפי החוקף, מה שלדעתי גרוע מאודדד שרונית בררה למשל באנגליה נאמר לה שהכל ענין של מזל שם, אם הפונדקאית משנה את דעתה ורצה את התינוק תהיה מלחמה בבית משפט והמקרים תמיד נפסקים לטובת הפונדקאית, כך שלדעתי החוק פה בארץ מעולה ויציב והרבה יותר לעניין מאשר בחו"ל. אגב הבחורה שדברה עליה מירי מהסידרה על הפונדקאות בערוץ שמונה, היא בחורה אשר נכנסה להריון מההזרעה של הגבר כלומר היא לא רק נושאת את התינוק של ההורים אלה גם תורמת את הביצית שלה מה גם שאין לה ילדים משלה כלל,וזו הייתה הפונדקאות השלישית שלה במספר, היא בכלל לדעתי הייתה מעט מתוסבכת, הבכי הזה שנתנה את תינוקה, אין שהיא מתארת את שלב הפרידה ממנו כאילו קרעו ממנה את הילד שלה לא נשמע כל כך בריא, שם בכלל לא בודקים אותן מבחינה פסיכולוגית מי יודע מה היא יכולה לעשות לעצמה או חס ושלום לתינוק ברגע של דיכאון או טירוף, האמת לא כל כך מסכימה עם הדרך של הפונדקאות שם. תסכימו איתי בנות שלא כל בחורה מתאימה להיות פונדקאית וזו עובדה שהוכיחה את עצמה לדעתי פה בארץ, אצל כמה פונדקאיות שאושרו, אני ממש חושבת שפה בארץ אומנם הם מחמירים עם הקריטריונים של מי מתאימה לשמש כפונדקאית ומי לא וזה ממש מעולה! במיוחד בשביל ההורים המיועדים, ובשביל נפשה של הפונדקאית אגב שבוע הבא יום חמישי חלק שני ישודר, זה מעניין הסידרה הזו מאוד ממולצת בחום. ולך אורית יקרה, מאחלת שתמשוך עוד קצת הפונדקאית ותהיה לכן לידה הכי קלה שיכולה להיות..הרבה אושר ורק הטוב שבעולם
שבת שלום לכן בנות יקרות..

mondani5

New member
דרדסית יקירתי

אני אישית לא ראיתי את הסדרה וחבל הפונדי שלי צפתה בה גם אני בדיעה שלך מילה במילה,ד"א כאשר החלטתי ללכת על ההליך יצא לי לראיין בנות שאחת מהן היתה נרקומנית .....את מנסה לתאר לעצמך.... שבת שלום יקירה ושמרי על עצמך ועל הבונבון היקר שטמון עם הרבה אהבה אצלך בידידות אירית

mondani5

New member
מירב יקירתי וגם יפתי../images/Emo51.gif

מחר אשאל את הפונדי שלי מה היא אוהבת ,היא בכל מצב נהנת שמבקרים אותה ומרגישה גאווה שהיא הפונדי שלי,גם אישרתי לה לספר לכל המחלקה ,העיקר שתרגיש טוב ותהנה מהחום שמסביבה,סה"כ לא קל לשאת תאומים אחרי 5 לידות ויחסית ההריון לקראת הסוף קשה לה. אני גם בדיעה שצריך להיות קריטריונים ויחידה אשר תפקח ותאשר את הליך הפונדקאות ,תארי לעצמך שהורים מיועדים פשוט לא מסוגלים להיות הורים,רק היוםישנה כתבה מזעזעת בעיתון ששלושה ילדים הורחקו מהוריהם הביולוגים בגלל הזנחה ובמקרה אחד האב המאמץ היכה נמרצות בחגורה את הבן המאומץ בן ה-7 ובמקרה שני עשה אב מאמץ מעשים מגונים בשתי בנות שהורחקו מההורים. בתחילת ההסכם בין הלידות הראשונות ב-1998 , לא יצא טוב לתקשורת,הראו את הפונדקאית שזנחו אותה לאחר הלידה ,והיו מקרים שההורים המיועדים לא שלמו את הכסף,לכן זה עסק דינמני שלהערכתי הוועדה משתכללת ממקרה למקרה. אני בדיעה שבכלל דברים במיוחד הורות חייבים להיות עסק חוקי ומסודר על מנת למזער מינימום פגיעות לכל צד. דעי לך שאני מודה לך מקרב לב שהכנסת אותי לעיניינים שם בבי"ח פתאום קיבלתי אוויר והרגשתי שזהו אני כבר לא חסרת אונים וידי בכל דבר.ד"א בעלי מוסר לך ד"ש חם ואפילו הוא אמר שאת גדולה מהחיים!!! אוהבת אותך אירית,נשיקות לשי-לי ולליבי
בידידות אירית

shosh6

New member
אירית היקרה

אולי את לא מכירה אותי אבל הצטרפתי למועדון היוקרתי הזה לפני כחודש. לצערי אני עובדת כל יום עד מאוחר ולאחר הסידורים אני מגיעה מאוד מאוחר הביתה. אני משתדלת מאוד להתעדכן ולראות מה קורה בפורום ולשלוח מסרים אם אני לא במצב של "יגר פגר". מסתבר שיש לי בעיה חמורה לדבר ב"פרהסיה" אבל אשתדל לקחת טיפול ולהתגבר על זה. רציתי שתדעי שאת נראית לי ג'דה לא קטנה ואני שואבת ממך המון כוח. אני מחכה בקוצר רוח לפגוש אותך בקרוב עם התאומות והפונדקאית. מרזיקה אצבעות שתסחבו כמה שיותר.

mondani5

New member
../images/Emo34.gifשוש המתוקה

אני הצטרפתי חצי מהזמן שאת נמצאת בפורום,גם אני עובדת עד מאוחר ובעבודה לא שיגרתית ,אבל האמיני לי שאת יכולה לדבר בפרהסיה ללא כל טיפול מקדים פשוט כולנו בני אדם ולכולנו יש את החוזקים והחולשות שניחנו בהם,אני חושבת שלהפנים דברים זה הרבה יותר חמור והנזק העתידי גדול יותר,אני בטוחה שאם את כאן עמנו ,את בדיוק כמוני ויש לך את אותם החוזקים שיש לי,את יכולה ליצור אתי קשר טלפוני בכל שעה ובכל זמן באשר תרצי(אני מרגישה האמא הפורום כבר לא בת 16 אלה 48). הפלאפון שלי- 068-507578 בבית 08-9202019 ובמשרד 035122424 (ישיר אלי ללא הפקידה). עכשיו חזרתי מהפונדי היינו כל היום שם,יש לה פתיחה של 3 אצבעות הרופאים אמרו שיחזיקו אותה ככל שניתן ,היו אצלה המון חברים שלי ובני משפחה והיא פרחה והרגישה בעננים,אנו תומכים בה כי זה הזמן הקשה ביותר,נשאר עוד 18 כדי שהזאטוטיות לא תשהנה בפגיה,ובמידה ותלד ,זה לא נורא,את הקשה עברנו. אני לא יודעת באיזה שלב את,את יכולה להתקשר חופשי והרבה נשיקות. אירית. ד"א לפעמים אני תוהה וחושבת שסיפור חיי להביא ילד לעולם ,עם כל האובדן בדרך,והתקופה בה גססתי בבי"ח יותר מחודש וחצי מריבוי שחלתי יום לפני ההחזרה יכול למלא לעיתון הרבה יותר מ-4 עמודים. תתקשרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בידידות עמוקה אירית.

אירית יקירה ../images/Emo57.gif

ברור שהפונדי רוצה לסיים עם זה. זה קשה אפילו למי שבהריון רגיל והסוף תמיד קשה יותר. חיזקי ואימצי והאושר קרוב כל כך. שבת שלום

mondani5

New member
לירון פילון היקרה../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

הבנתי שמגיע לבעלך מזל טוב,אז הינה גם ממני ושרק יהיה לכם את כל הטוב וההצלחה בעולם,אני מבינה את הפונדי שלי, לכן אני גם לא אומרת לה מילה על נושא של השמירה בבי"ח למרות שחבר שלה לחיים שהוא פשוט מדהים אמר לי להעיר לה שאסור לה להסתובב כי הם בנותי וחשוב כל יום,אם הבת שלי שרדה 500 גרם בשבוע ב-23 אני אופטימית ואני מאמינה שגם אם תלד היום הבנות בסדר גמור,גם הרופאים אמרו לי שהן בסדר גמור עם המשקל והניטורים,לגבי בשלות ריאות העובר הפונדי שלי קיבלה על כל מקרה של לידה מוקדמת. למרות שלא הערתי לה היא סיפרה לי שהרופא אמר לה לשכב ולא להסתובב כדי למנוע לידה מוקדמת,אז היום הבאתי לה קובה עירקית למרות שהיא שכנזיה היא מטורפת על זה למדה לבשל ממני,וטיילנו בכיסא גלגלים ולא ברגל והיא פשוט נהנת מזה ,גם ראתה שדאגתי לה לכדורי הברזל ומאד שמחה ולבד אמרה שהיא תשמור על הבנות ושתמשוך כמה שיותר,היה לה קצת נפילה בבי"ח וזה קורה לכל אדם נורמלי ואני הבנתי לליבה ואף עודדתי אותה שאם תלד עכשיו קטן עלינו העיקר ששלושתן תסיימה בריאות וגיבורות. הליך ארוך ומתיש אבל שווה כל טיפת דימעה שצנחה לאורך זמן בידידות אירית

אירית,עכשיו אני ......

מבינה את כול החום שיש בך,קובה משמע את עיראקית.... גם אני חצי עיראקית וחצי......תמניה...נכון שלא כול העיראקים דומים אבל אים הם חמים הם חמים עד הסוף.... אני בשלב אישור מהועדה שקצת התעקב משום שהפסיכולגית שבדקה אותי לא הייתה מספיק ברורה לגבי חוות הדעת שלה.מסתבר שהיא לא היתה מוסמכת ולכן לא שמה דגש על הדברים החשובים שהועדה דורשת,היא יותר התענינה לגבי הרגשות שלי ואמרה שאני שכלתנית מדי ופחות נוגעת ברגשותיי.....מה שיכול להשפיע על מצבי לאחר הלידה להורים היא אמרה שאני מצויינת כי אני חושבת ועובדת עם ההגיון ומצב נפשי יציב וכו'לי..... בסוף יצא שהיא לא ברורה אז יש לי מחר ראיון עם פסיכולוג מוסמך שיכתוב בדיוק על דברים שחשובים לועדה אני בתקווה שזה יסתיים על הצד הטוב. חלום חיי היה להיות פונדקאית עוד הרבה לפני שדברו על זה בקול רם אז נכון שיש גם פיצויי כספי נאה שממש יעזור לי אבל להמחיש לך את תושקתי העזה להיות פונדקאית אומר ששאלו אותי אים הזכה בלוטו האים המשיך בנושא זה ותשובתי הכנה הייתה שבלי להסס הייתי ממשיכה אני יודעת שיש אנשים שירימו גבה אבל זה בסדר אני רגילה להרמת גבות בקשר לדעותיי,בשבילי להיות פונדי זוהי זכות ולא נתינה הזכות להפוך זוג הורים להורים זה בעיני דבר שלא ניתן למדוד בכסף... ראיתי ושמעתי המון סיפורים מרגשים על קשיים בלהביא ילד לעולם ולי תודה לאל יש שניים מקסימים שבאו בלי בעיות ובתמורה לכך אני רואה שליחות וזכות שגם לאחרים יהיו ילדים... גם במקצועי הנני עובדת עים ילדים חריגים,מוגבלים ורגילים כך שנושא זה קרוב מאד לליבי.

mondani5

New member
../images/Emo39.gifצ'יצ'ינה יקירתי!

את ממש מלאך על רצון הנתינה להיות פונדקאית,אני את עניין הכסף שולי,לפונדקאית לא קל בכלל כמו שלהורים זה הליך קשה,למשל לא מצאתי בחוק או בחוזה כל שהוא פיצוי לפונדקאית שלא מצליחה להקלט במהלך ההשרשות והחוזה בניהן מסתיים אחרי 7 פעמים,אני גם מכירה זוג הורים מיועדים אשר משכו שתי קדנציות עם פונדקאית ולא הלך בניהם (ההשרשה),ופשוט כל אחד הלך לדרכו ,האמת זה קצת הציק לי בעניין הפונדקאית שעוברת הליך הורמונלי כל שהוא והפסדי ימי עבודה על בדיקות שונות ולבסוף לא מקבלת פיצוי מינימלי. לעניין הפסיכולג,למרות שאצלנו יצאנו מלח הארץ,גם לגבי הפונדי שלי אמרו לי משהוא מסויים וכאשר נשאלתי ע"י הצוות הפסיכולוגי והסוציאלי בוועדה על כך, אמרתי להם שזה פונקציה של כסף,הרי לאותו מכון יש אינטרס לכתוב שיש צורך בלווי פסיכולוגי הרי רוצים להרויח מזה,אני רוצה להגיד לך שהפונדי שלי חזקה ממני והיו תקופות בהליך אישור הועדה שאמרתי לה שאולי אנחנו יורדים מזה ,היא לא נתנה לי לרדת מזה והיתה מתייצבת אצלי במשרד כמעט כל יום שנמשיך,היא עברה את כל ההליך יפה מאד ובטח ללא רצון מצידה ללווי פסיכולוגי,היא קיבלה מאתנו תמיכה במשך כל דקה,וגם היום אוטטו לפני הלידה היא חזקה מאד רק טבעי שמעדיפה שיגמר כי לא קל עם תאומים והיא קטנטונת והם "גדולים עליה" הבנות די גבוהות לממוצע,אז אני בטוחה שגם את תהיי אחרי זה . בכל מצב אני מאחלת לך בהצלחה ומי יתן וירבו כמוך. בידידות עמוקה אירית

mondani5

New member
../images/Emo42.gifציצינה המדהימה

שכחתי לאמר לך שגם אני חצי תמניה חצי עירקית,ובעלי פרסי מ ל א ,אבל מה זה לב רחב
נראה לי "פרסי מדומה"
,כל פעם שרציתי לקנות משהוא לפונדי שלי או שנניח שכבר קניתי לה ,הוא היה מברך על זה מעולם לא שמעתי אותו אומר "למה?",כיף לחיות אתו
,מירבי ראתה אותו הוא גם נראה טוב
,וחוץ מזה קטן ממני ב5.5 שנים,את רואה שכיף לי ויש דברים יפים באמצע הדרך. .ד"א הבת שלי שליש עירקית ושלוש רבעי תמניה (היום בדיוק לפני 22 שנה התגרשתי ואני עם בעלי הנוכחי 21 שנה והוא היה בן 21 שהכרנו ולכן היה חשוב לנו להביא ביחד ילדים למרות שחיכנו כל השנים. ביי חמודה

תודה על האיחולים יקירה../images/Emo51.gif

כל הכבוד לך שאת משקיעה , ובטח שהבנות תהיינה בסדר כי אי אפשר אחרת אחרי כל כך הרבה זמן שחיכית להן. זה ממש נס , ילדה אחת בת 25 ועוד 2 בדרך.ותדעי שכל השקעה נושאת פרי בסוף, כי אם הפונדי שלך תרגיש כיף היא תתן את כל מה שיש לה. שיהיה רק טוב . לירון

mondani5

New member
לירון פילון

לפעמים אני תוהה וחושבת ,הרי לילך יכולה להיות האמא של בנותי,אני ילדתי אותה שהייתי בת 23!!!. הייתי היום 3 פעמים אצל הפונדי שלי,עכשיו חזרתי,יש לה פתיחה 3 אצבעות אבל מנהל המחלקה אמר לי שהיא והבנות בסדר והיא תמשוך עוד קצת ללא בעיות. תודה על העידוד והתמיכה. היום ראיתי אותן באולטרסאונד נראות יפיפיות נראה לי שדומות ללילך הלואי לילך באמת ילדה יפה ,טובה ומוכשרת. אני במתח ובעזרת השם כולם מחכים ל"חפלה"וכל בנות הפורום תוזמנה. לילה טוב ושיהיה לך רק טוב בידידות אירית

../images/Emo95.gif../images/Emo95.gifאין כמוך חמדתי האושר

כבר קרוב. איזה כיף אני מתרגשת בשבילך. שיהיה לך יום בכיף

למעלה