בבקשה

• פותח הנושא nubi
  • פורסם בתאריך

nubi

New member
../images/Emo91.gifבבקשה

מחפשת מסלול קליל למחר. בקרבת נשר (ולא הפארק התלוי כי היינו בו 200 פעם). מישהו יודע אם עדיין יש ציבעונים במישור החוף? ואיפה בדיוק? (הבנתי שברכסי הכורכר ע"י עתלית). תודה!

מיכל @

New member
חי-בר כרמל

וגם קצת יותר רחוק - נחל מערות. יש סיור נחמד למערות ואפשר לטייל רגלית כמה שרוצים במעלה ההר ולחזור.

tsnobar

New member
יש גם את עמק השלום באזור יקנעם

ויש את נחל השופט, וגבעת הרקפות (ליד גבעת ניל"י או גבעת עדה - אני אף פעם לא זוכר) ובכלל כל האזור של רמות מנשה הוא אזור מקסים ומומלץ ביותר.

tsnobar

New member
אבל האזור ממש יפה גם בלי הרקפות

יש שם שדות פרחים, גבעות ירוקות וכו'

רומי^^

New member
מבקשת גם ../images/Emo91.gif לשבת הבאה:

למסלול טיול נינוח ומעניין עם ילדים קטנים (גילאים שנה וחצי עד שלוש) באיזור זכרון יעקב.

אם תהיה שבת חמה ממליצה מאוד

ללכת למי קדם. מסלול במים - מתאים מאוד לגילאים שאמרת אפשר ללכת לגני הנדיב. העיר העתיקה בקיסריה - מקום מקסים לטייל בו בכל מזג אוויר הילדים שלי נורא אוהבים ללכת לשם. יש שם עתיקות ומזח וחוף ים ודשא גדול וחנות הסביבונים המקסימה. והטיילת. גם במזג אוויר פחות נעים מאוד יפה שם. אפשר גם ללכת למוזיאון הרקאנטי בקיסריה - ובהחלט אפשר להביא לשם גם ילדים. (מוזיאון מקסים המציג יחד עם עבודות ברונזה בחוץ, עבודות של אומנים דרום אמריקאים) מה גם שהכניסה אליו היא חינם.

מי קדם מקסים אבל אני חושבת

שאי אפשר עם ילדים קטנים - המים עלולים להיות עמוקים מדי ואם אני זוכרת נכון אסור לקחת במנשאי גב בתוך המנהרה. כל השאר נשמע פיצוץ (למה באמת אנחנו אף פעם לא נוסעים לקיסריה?).

אנחנו היינו עם ילדים קטנים

חלק מהזמן היו על הידים וחלק מהזמן הלכו כמו גדולים. (נהנו הרבה יותר ממני הפחדנית....)

באמת? איזה יופי!

משום מה רשמתי לי אותו כמקום מקסים שאוכל לטייל בו רק אחרי שהוא יהיה יותר גדול.

אמברון

New member
המים במי קדם קרים מאוד לעונה זו

אבל המקום מתאים גם לילדים קטנים. המטיילת הקטנה שלי הלכה שם בלי בעיה (אלא אם קוראים להיסטריה קלה של אמא שלה "בעיה") את המסלול כולו. בקטעים שהיו לה עמוקים יותר - הרמנו קצת. אחלה מקום!

ואם אתם מחפשים מקום נחמד לפיקניק

אחרי או לפני גני הנדיב יש חורשה מקסימה ליד גבעת עדה. מול פנימיה ברח לי שמה. מבטיחה לחזור עם תשובה.

יהליס

New member
אמא של עופרי נראה לי שהתכוונת

לאלוני יצחק. בהחלט שמורת טבע מדהימה ביופיה, ונהדרת לכל גיל.

למעלה