אפי היקרה

שושי 18

New member
../images/Emo91.gif אפי היקרה

יש לי המון בעיות בחיים ההורים שלי התגרשו לפני שבועיים ואח שלי התחתן לפני יום ועכשיו אני נשארתי לבד בבית ואין לי עם מי לעשות קניות ומי שיעזור לי בשיעורים (אהבתי נורא את כיתה ד´ אז נשארתי שנתיים) בנוסף לכל אלו, בטלוויזיה החליטו לשדר את ח.ב.ר.י.ם ונישואים פלוס באותה שעה ואני לא מצליחה להחליט את מה לראות ובגלל שכל שנייה אני מעבירה מ3 ל6 ומ6 ל3 אני לא מספיקה לתפוס את הבדיחות ובמקום להתפוצץ מצחוק אני רק מתעצבנת וגם זה עושה לי כאבים באצבעות ועוד משהו זה שכל פעם שמצחיקים אותי אני בדיוק באמצע השתייה ואז כל הקולה (אני שותה RC זה הכי טעים לי) נשפכת על המקלדת והיא כבר חומה ודביקה וגם כל המצעים שלי התלכלכו כבר ונהיו כתמים מכל הRC קולה שאני שותה כי זה מה שאני הכי אוהבת ובנוסף לכל הבעיות הקשות האלו גם חסמו אותי ואת אהבת חיי מפורום אהבה בגיל ההתבגרות ולא התייחסו שם ברצינות לבעיות שלי ומחקו לנו את כל ההודעות ואמרו שזה איזה מפלצת של הודעות ואני יודעת שהם סתם צחקו עליי וכל כך רע ועצוב לי ואין לי למי להגיד כי חסמו אותי מהפורום ועכשיו אני רוצה להתאבד אבל סיתוונית אומרת לי להישאר חזקה אני לא יודעת מה לעשות בבקשה תעזרו לי

דן צ

New member
מה שהכי כאב לי בהודעתך הדרמטית

ואני עדין תחת הרושם של הודעתך , דמעות מילאו את עיניי , חנק היה בגרוני ולא יכולתי לדבר במשך שנייה וחצי , כל כך כואב ודואב המצב הזה, הכי כאב לי בהודעתך הוא..... הקטע של הכאבים באצבות בגלל הזיפזופ המיותר. ממש כואב

jahnon

New member
אותי הצחיק דווקא

הקטע של ה RC בכלל. מי מסוגל לשתות את זה בכלל?

De-Panther

New member
אני!! הייתי מכור לזה!! אבל עכשיו...

עבר מלא זמן מהפעם האחרונה ששתיתי מזה תנו לי RC קולה!!!!!!!!!!!

אקווה

New member
../images/Emo45.gif

הוצאת לי את הקולה מהפה...:) איך אפשר לשתות את הדבר הזה? וחוץ מזה - סתוונית???
בוקר טוב לכולם!

שושי 18

New member
../images/Emo91.gif אמא שלי כעסה

כשהיא באה לחבוש לי את האצבע שהייתה נפוחה
כמו בציור אז היא ראתה איך לכלכתי את כל המצעים עם הקולה RC שאני הכי אוהבת והיא נורא כעסה עליי

שושי 18

New member
../images/Emo91.gif זה באמת כאב

אמא באה מהבית שלה הרחוק כי היא התגרשה אז היא עברה דירה אז היא באה ושמה לי תחבושת כי האצבע שלי התנפחה
כמו בתמונה

De-Panther

New member
יוו אני כל כך מזדהה איתך!! חוצמהקטע

של הלהשאר שנתיים בכיתה ד ואני כבר כמה זמן שלא שתיתי RC קולה הייתי מכור לזה... אבל נגמלתי אבל אני ממש מבין אותך!! ואין מה לעשות...

שושי 18

New member
../images/Emo91.gif תודה

שאתה מבין אותי הרבה אומרים שאני לא כל כך ברורה להם ואני לא מבינה למה אני הרי מספרת את כל הפרטים איך זה יכול להיות לא ברור???????????? RC קולה זה הכי טעים בגלל זה אני שותה את זה ולא רוצה להיגמל גם לך כדאי לשתות את זה זה טעים ואמא שלי אמרה שתמיד יש מה לעשות ואין לא יכול יש לא רוצה!!!!!!!!!

בבקשה שושי

בבקשה שושי לא ידעתי שתגידי לי תודה על התגובה שלי לפניי שבכלל הגבתי לך למה כתבתי לך תגובה אחריי שאת כתבת את ההודעה הזאת ואת כבר אמרת תודה הבנת??????????????????????. יופי כי אני לא הבנתי.

ראשית, שושי 18, לא הצקת.

דבר שני, לאור מצוקותייך הרבות (הזפזופ, והקולה), הרשי נא לי לשאול האם באמת מה שמציק לך הוא שנחסמתם, את ואהבת חייך מפורום כלשהו, או שמא גירושי הורייך/אחיך שהתחתן/שאת לבד בבית. למרות גיחוכי חבריי לפורום, מודה שגם אנוכי גיחכתי קלות בעת קריאת ההודעה, אבל יקירתי, דבר אחד כן אבקש ממך: אנא השתמשי בשורש א.ב.ד על כל נטיותיו (איבדתי, אבדתי, איבוד ולהתאבד), רק בהקשר הנכון והמתאים. כמדומני שבמקרה שלך מן הסתם רצית להגיד משהו אחר, מה גם שלא הבנו כל כך מה זה היה.

שושי 18

New member
../images/Emo91.gif הכל בהודעה היה ברור ../images/Emo70.gif

אני לא מבינה למה צעקת בסוף ההודעה אני מבינה כשמסבירים לי כל מה שכתבתי זה באמת מציק לי אבל הכי כאב לי זה שחסמו אותי מהפורום ואת אהבת חיי כי עכשיו אנחנו לא יכולות לספר שם על הבעיות הרבות שלנו והם גם לא התייחסו אלינו ברצינות וחשבו שאנחנו ממציאות סיפורים. הם אמרו שלקחנו את לחיי האהבה וסיפרנו שם אבל מה לא יכול להיות סיפור דומה????????? הרי כל הסרטים מבוססים על המציאות ואני מצטערת מעכשיו אני אגיד התאבדתי רק אם אני רוצה לתלות אותי בחוט את צודקת סליחה אני טעיתי

היי שושי

היי שושי קראתי את ההודעה שלך והבנתי למה כל כך כאב לך שדיברנו למה באמת נשמעת לי קצת עצובה למה היית אדישה כזאת ולא ענית לי בכל אופן רציתי להגיד לך כמה שאני אוהבת אותך אם זה יעודד אותך למה פעם שאמרו לי שאוהבים אותי כשהייתי עצובה אז נורא עודד אותי ונזכרתי בעודד הילד של השכנים שאהב אותי פעם זוכרת???????????????????????????? ואז מה אם חסמו אותנו מהפורום אנחנו נמשיך לכתוב להם בעיות למה יש לנו בעיות ואנחנו צריכות להתמודד לא??????????? ואני אוהבת אותך מאוד בכל הלב שלי נשבעת לך בבריטני!!!!!!!!!! עכשיו תלכי לשירותים ותנגבי עם ניר של טואלט את כלללללללללל הדמעות שלך ובפעם הבאה אני ישים לך שתי טלוויזיות שיעזרו לך לראות גם נישואים פלוס וגם חברים למה גם אני אוהבת חברים ותוכלי לצחוק ולהנות משתי עולמים חוץ מזה שנישואים פלוס אין כל כך דברים שמצחיקים אותי רק בחברים שזאת הסידרה הכי יפה בעולם ורייצל הכי כוסית הבנת????????????????????. יופי כי אני לא הבנתי

למעלה