אם מישהו ער

Saffron

New member
../images/Emo91.gif אם מישהו ער

המופע של אביתר משירי מתי כספי משודר כרגע בערוץ הראשון.
ואם משום מה פספסתם אבל כן תהיו ערים בהמשך הלילה, הוא ישודר שוב במסגרת הלופ הלילי.

בונא :p

תודה ענקית לך שבכלל רשמת את ההודעה הזאת אביתר צעיר במיוחד, ושונה מאוד, ההופעה הראשונה שראיתי שלו היתה בנובמבר 2005, מתי היתה ההופעה הזאת של שירי מתי כספי הוא מאוד שונה, פחות שקט וחולמני כזה, לא יודע משו היה לי מאוד שונה והמופע עצמו ממש מושקע לעומת מה שהיה נראה לי אני מחכה לראות את השיתוף פעולה עם עמיר בניון... חוזר לראות&

טוב נגמר

אדיר לראות את אביתר יושב ועמיר מאחוריו שרים ביחד את 'סליחה' ואביתר ואפרת.. עם החילופי מבטים האלו כל הזמן :) ב'ציור' יש שני פסנתרים מסתבר, אביתר עם החשמלי שלו מנגן ליווי ואחד על הפסנתר כנף מנגן את כל התווים המשוגעים של גרוניך. בקיצור אדיר ביותר

Saffron

New member
אין בעד מה

אם אני נשארת ערה עד מאוחר כדי לצפות בשידורים הליליים של הערוץ הראשון, כדאי שלפחות תהיה בזה תועלת כלשהי
(סתם, לא נשארתי ערה רק בגלל זה. אם כי קמתי הבוקר בשבע, אז אולי זה לא היה רעיון כל כך טוב...) הוא באמת נראה שונה מאוד. לא יודעת אם פחות חולמני - דווקא חשבתי שהוא היה יותר חולמני, אבל באופן אחר, ובהחלט פחות שקט. אני גם חייבת לציין שלא הצלחתי לאהוב את מרבית הביצועים. לדעתי, היום הוא היה מבצע את השירים האלה טוב יותר. אולי קצת יותר מפוקס. חוץ מזה, הביצועים והעיבודים של מתי כספי לשיריו נוטים להיות, לא פעם, מושלמים, ולכן קשה לי לחשוב על ביצוע מחודש שיכולתי לאהוב באמת. "ציור" עם אפרת בן-צור היה מקסים
. אני זוכרת שהתרשמתי ממנו לטובה כשהאזנתי לביצועים האלה מזמן, והיה נחמד לראות עכשיו את הבעות הפנים שלהם.

אני חושב שזה גם בגלל השירה...

העיבודים עצמם לא רעים בכלל, לשנות את 'עיר עצובה' למשל היה גאוני לדעתי, ו'סליחה' עם העוד של עמיר היה גם רעיון מיוחד... כל השאר גם, לא יודע, אהבתי פשוט, אביתר לא שר מי יודע מה שם, לדעתי לפחות, ב'עיר עצובה' ו'ציור' זה היה בסדר גמור, רק בשירים האחרים זה היה קצת .. 'חלון' ב'שיר טיול' כזה... כאילו הקול לא יוצא ... שומעים את ההבדל ב'עומד על נייר', ועוד הרבה יותר בהופעות היום, היום הוא שר אחרת לגמרי. רואים את זה בבירור.

TEENAGER1

New member
ההופעה הזו הייתה ב-2002, אם אני לא טועה.

או שזו הייתה הופעה אחרת של שירי מתי כספי? לא סגורה על זה.

TEENAGER1

New member
מצטרפת לשאלה../images/Emo2.gif

אחת הפעמים הראשונות בחיי שאני מצטערת שאין לי טלוויזיה. מה ההיגיון לשדר אותה תוכנית 5 פעמים בלילה?! שישדרו לילה אחרי לילה או משהו.. טוב, אני מניחה שאם ממש נרצה אפשר לבקש מהם לשדר את זה שוב, זה לא שמישהו אשכרה צופה בערוץ הזה

Saffron

New member
לא הקלטתי, מצטערת ../images/Emo9.gif

שווה לנסות לשלוח מייל - פעם שלחתי בנוגע לתוכנית אחרת ואכן שידרו בשבוע שאחרי. אבל לקח לנציגת הארכיון המון זמן (אימיילים) להבין מה אני רוצה, ועד היום אני לא מצליחה להחליט אם התוכנית שודרה בזכותי, או שהיא גילתה לגמרי במקרה שזה ישודר ופשוט סיפרה לי על זה
(אז עוד לא היו לוחות שידורים מסודרים לשידורי הלילה...).

אם מישהו אכן מתקשר או שולח אימייל

התכנית נקראה 'איך זה שכוכב אחד מעז' למרות.. שבסוף עם הכתוביות היה רשום 'אביתר שר מתי כספי' אני חייב לראות את זה שוב ולהקליט לעד למכורים ביותר, יש כאן ניצוצות ראשונים של הריקודים הסלוניים ב'מתי נתנשק' היום

Saffron

New member
אני כבר לא זוכרת.

נברתי קצת באתר שלהם, ובסוף מצאתי איזו כתובת מייל.

אולי כאן

תחת 'צור קשר' באתר של רשות השידור יש את "הטלוויזיה הישראלית הערוץ הראשון" והאימייל של "ארכיון הטלוויזיה" הוא [email protected]

TEENAGER1

New member
We Did It!../images/Emo106.gif../images/Emo12.gif

התוכנית תשודר שוב בלילה שבין ה-18.6 ל-19.6 (רביעי בלילה), אחרי "מבט שני", בערך בשעה 1:00. [אני בהלם
]

חח יאאאא

איזה יופי כמובן שאם יש פה כאלה ממש תותחים שיודעים להמיר קלטת וידאו או תכנית לקובץ וידאו של מחשב הם מוזמנים להתחיל לעבוד על הכנות לזה :p אני מניח שאני פשוט אקליט את זה.

למעלה