הברבור2.

../images/Emo90.gifהברבור2.

מה דעתכם על הפרק של היום? ועל הזוכה? לפי דעתי זה היה בעייתי להציב את שתיהן אחת מול השניה כי אחת עברה שיקום מתיש וארוך פיזי ואילו השניה הרבה יותר מבחינת נפשית. זה היה די זהה ביחס הזה... ולכן די בעייתי. עדי.

Belle401

New member
לדעתי

לורי הייתה צריכה לעלות ולא ג'ינה. ג'ינה, כמה שהיא עברה שיקום נפשי, לא יכולה להתחרות במה שלורי עברה. המצב של העור של לורי היה פשוט מזעזע, היא נראתה הרבה יותר מבוגרת ממה שהיא באמת, ואחרי הניתוחים היא נראתה ממש טוב ובמיוחד ראו את השיפור בבטן שלה. ג'ינה יצאה ממש מכוערת. היא הייתה הרבה יותר יפה לפני הניתוחים. חבל שלורי לא עלתה =\

LOVEtheMcMAHONS

New member
מנצל"ש - חדשה קטנה - זוכה הישרדות 9

כריס מיודענו התחתן היום על מסלול המירוצים של NASCAR (מירוצי מכוניות) בדייטונה. כריס וארוסתו לורי נישאו על מסלול הנצחון שבמסלול המירוצים בדייטונה מאחר וכריס הוא חובב NASCAR גדול וביקש מנהג המירוצים מארק מרטין לשמש כשושבין שלו.
לזוג הלא-כל-כך-צעיר-אבל-מסודר-כלכלית

lorley boy

New member
את צודקת...

זה בהחלט היה קשה למרות שהמהפך הפיזי שעברה האישה שנראתה מבוגרת קשה מאוד ואילו החירשת עברה מהפך פחות קשה משלה אך זכתה לחוש השמיעה...לסיכום נראה שהאישה עם הצלקות הייתה לזכות ובגדול...3 שלבים של ניתוחים זה לא קל...

הברבור 2

החירשת(אני לא זוכר את שמה) יצאה די מכשפתית לא? היא נראתה הרבה יותר טוב לפני הניתוחים. צריך גם להבין שההפקה מנסה לכער אותן כמה שיותר,מורידים להן את האיפור ומצלמים אותן ברגעים הכי זוועתיים שלהן. קצת איפור על החירשת והיא נראת טוב מאוד. הבטן של השנייה וואי לייסטררררררר איזה מפחיד אבל כשהיא אמרה" אני מרגשיה שאני נמסה" כל הבית שלי צחק משום מה (גם אני...). בתכנית הראשונה שהיתה שחורה ועוד אחת לבנה הלבנה היתה יפיופה.זהו.

../images/Emo7.gifשיט... הרסו לי את התוכנית.

נכסנתי לאחד האתרים של האמריקאים של הברבור ומסתבר שהעונה שמשודרת פה כבר הסתיימה שם. אני יודתע מי תנצח... אוף.
נ.ב- ג'ינה (אני כמעט בטוחה) זה שמה של החרשת...

היה פרק שווה

משני הפרקים שראיתי בעונה הזאת היא נראית לי מבטיחה. לדעתי מה שעשו לג'ינה זה יותר גרוע ממה שהיה קודם, אבל אני שמח שהיא קיבלה מכשיר שמיעה חדש. אני חושב שלשנייה הגיע יותר לעלות כי היא עברה הרבה ניתוחים וזה לעומת ג'ינה, ממש שיפר אותה. נצל"ש: חזרתי

למעלה