../images/Emo9.gif

שלום לכולם... אפשר להיכנס???? אני נחמדה ואפילו מאוד... מבטיחה!!!

אבל זה כל העניין

בפורום הנ"ל רושמים כאן את הלבטים והבעיות שלנו, ואנו מקבלים בעיקר תגובות למן סוג של הפרטיות שלנו.

יש הבדל מתוקתי

בין בקשת ייעוץ ורשימת לבטים לבין חדירה לתחום הפרט. החדירה לתחום הפרט-פירושה התערבות במה שנעשה במעגל האישי/הפרטי של האדם היחיד ללא קבלת רשות ממנו. רשימת לבטים/בקשת עזרה-ייעוץ/ או שיתוף מטוב עד רע במה שעובר עלייך-עליי ועל כל אדם-פירושו אישור למעורבות בפרטים שהוא אישר להוציא מהמעגל האישי שלו. בכל מצב אשמח להצטרף אליכם.

אהבתי

שמעי, אני עושה עבודה מחקרית ואת נשמעת לי ממש מתאימה להכין את העבודה במקומי.
קחי בקלות את מבחינתי כבר בפנים.

Kטלנית

New member
../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo20.gif

אחלה נייק בחרת לך
אהבתי ...

Kטלנית

New member
שאלה שאלתית ....../images/Emo132.gif

Kוטלת מן הסתם ג'וקים ממקקים וכל מני מרעין בישין
ולחשוב שאת יודעת הכל
ערב טוב יודעת

GOLF46

New member
כינוי בא מהמקום של קטלנות של חטטנים

נכון קטלנית?

קטלנית,

נכון שלקטול אחרים מופיע לך לפעמים כמו בומרנג? סתם קראת לעצמך קטלנית, מהיכרות של יודעת הכל.

Kטלנית

New member
ועכשיו תנסי בעברית ....../images/Emo4.gif

לקטול אחרים מופיע כמו בומרנג'
(מנסה בכל כוחי להבין ת'תחביר של המשפט ההזוי הזה
) פעם קטלתי אותך
האם יצא לך לעבור תחת אש לשוני
קראתי לעצמי ככה כי ככה הרגשתי לנכון דאז'
וסורי על הבורות, מי מכיר אותך בכלל
חמוד לך להתיימר מאמי
אני ת'חברים/מכרים שלי שומרת קרוב ל
שלי.

Rinattt

New member
נו בימת קטלה...

היא הרי "יודעת הכל" הידעת? הרב עובדיה יוסף, ביל גייטס, איינשטיין, פרויד אסטרה אסטרה אסטרה לא יודעים מה שגב' "יודעת הכל" יודעת, האם הובנתי? והחכם מכל אדם שלמה המלך בספר משלי אמר "הרואה חכם בעיניו... תקווה לכסיל ממנו" והמבין... יבין...

../images/Emo88.gif תרגום למשפט "הזוי"

קורה לפעמים שאת קוטלת מישהו ובשורה התחתונה את מבינה שקטלת את עצמך, אפקט הבומרנג, מן מקל שנראה דומה לקשת, שזורקים אותו הוא חוזר אלייך, אז למה לנו לעסוק בקטלנות? דווקא בגלל שמעולם לא נפלתי תחת "אש לשונך" נראה לי כינוי לא רלוונטי. הכל באהבה, אבל אין לי ספק שיש בך אש!

Rinattt

New member
כל אחד רואה מה שבא לו לראות

וכשאדם קורא אחר ומפרשן את זה שלילי מעיד על אדם שלילי קטלנית נחמדה לכולם, נדירות הפעמים שהיא עונה בחריפות לאדם, ואם כן היא מתנסחת בעדינות ואומרת דעתה בצורה יפה, אמיתית, וללא גידופים וקללות. אש יש בכולם, ואדם המחפש אדם אחר מבלי שזה פנה אליו במטרה לעקוץ ולפגוע - מעיד שיש באותו פונה אש... והרבה אש! אה כמובן, הכל באהבה חמודה

למעלה