אלכס18

New member
../images/Emo9.gif

טוב אז תקשיבו, אני עוד מעט בת 20 ואני בתולה. כן יש דבר כזה... עוד לא שכבתי. זה לא משהו שמציק לי מאודדד, יש לי עוד חברות בגילי שעדיין לא שכבו. כשאני מסתכלת עליהם אז כאילו - אין בעיה... אבל אני חוששת שזה יציק לבנים שאני יוצאת איתם. כאילו עד עכשיו לא ממש יצא לי לספר על זה לאיזה בחור בגלל שעוד לא הגענו לשלב... אהה בעצם היו כמה.. אבל לא משנה זה פשוט לא נפוץ להיות בתולה בגילי המופלג..... החלטתי שמי שאני ישכב איתו זה יהיה אחרי תקופה מסוימת אבל עד עכשיו הקשרים שלי נגמרו אחרי פחות מחודש ולא הרגשתי מוכנה. אבל האמת היא שחוץ מלשכב עשיתי ה-כ-ל. פשוט עם הקטע הזה אני לא מוכנה עם מישהו שאני לא אוהבת. כמה זה מפריע לדעתכם? בין 1 ל-10? אני מרגישה כזאת ילדה קטנה שעדיין לא עשיתי את זה

lo lo lo

New member
גם אני הייתי ככה

אני בת 20 וחצי ורק לפני חודשיים שכבתי עם מישהו פעם ראשונה! סתם כי עם הקודמים לא יצא וכל מיני כאלה. סיפרתי לחבר שלי אחרי שבועיים שהתחלנו לצאת וכבר מהתחלה היינו ממש קרובים והרגשתי נוח לספר לו והוא חיכה עד שהייתי מוכנה ואז שכבנו וזה עבר בשלום. זה ממש לא נורא, יש לי עוד חברה יותר גדולה ממני ועדיין בתולה. תחכי בסבלנות וכשהבחור הנכון יגיע תספרי לו כשתרגישי נוח ותראי שזה יעבור הכי טבעי בעולם. חוצמזה סקס עם בתולה הוא הרבה יותר מהנה לגברים רק שתדעי, יש גברים שדווקא יסמכו לשמוע אבל תספרי רק אחרי שאת בטוחה בקשר שלכם ולא לפני.

א1ר

New member
20 זה לא גיל מופלג

לדעתי עשי זאת רק אם הבן אדם הנכון ובזמן הנכון לך. לא לפני כן. לטעמי אין שום הנאה במעשה אם עושים אותו כדי לצאת ידי חובה. אבל זו רק אני :)

daniella1980

New member
אלכס, את בסדר גמור.

תדבקי בראיית העולם שלך וסורי דאגה מלבך. את ממש לא ילדה קטנה ולא בכך נמדדת בגרות (אם מסתכלים קצת על שאלות אינספור של צעירות ממך שקיימו יחסי מין לדוגמא מגלים כמה בורות, ילדותיות וכסילות יכולה להיות שם, איבוד בתולים ממש לא חד ערכי עם בגרות). אז לא, את לא ילדה קטנה בגלל זה, להפך, ניכר שאת יודעת מה טוב בשבילך ובעיני זה סממן אמיתי של בגרות. עוד דבר הוא שהנאה ממין היא לא תוצר של בתולה או לא בתולה, אלא של מי שאת ושל המיניות שלך (ואת יכולה להיות מאוד מינית ולהכיר את גופך היטב גם בלי לבקוע בתוליך) אני גם מאמינה שאם יהיה גבר שיירתע הרי שהבעיה היא שלו בלבד. בעצמך אמרת שעשית "הכל", כך שיש לך מושג כמה אפשר להנות ולדעת לענג גם עם קרום בתולים בין הרגליים:)

TheBigBrother

New member
ואי דניאלה

אני נגנב מהתשובות שלך תגידי, את עושה דוקטורט בסקסולוגיה או משהו? סתם שאלה

cupidi

New member
לי לא מפריעה שאת בתולה קחי את הזמן

ובבוא היום תשלימי את כל מה שהחסרת

בכלל לא מפריע אני מכיר מישי (חברה של של חברה לשעבר של חבר שלי) והיא כיום בת 27-28 בערך ועדיין בתולה ככה שבגיל 20 את עדיין במצב טוב .. וכמו כל דבר טוב - זה עוד יבוא לך ...

ברוריהה

New member
ילדה קטנה ?

נשמע לי יותר כמו אדם בוגר ושקול שלא רץ לשכב עם מישהו רק כי "כולם כבר עשו את זה"

אלכס18

New member
טוב אז תודה רבה לכולכם!

האמת שציפיתי לתגובות אחרות כמו - לכי ותעשי את זה כבר. אני שמחה לדעת שיש עוד אנשים בעולם ובעיקר גברים שמעריכים את זה. אז תודה, גרמתתם לי להרגיש יותר שלמה עם זה.

elians

New member
קצת באיחור ../images/Emo26.gif

אגיד כמה מילים.. קודם כל , כל הכבוד לך.. ולא רק על העניין של השמירה, אלא על האופי החזק והשיקול דעת הרב שאת מכניסה לעניין שכזה. לאבד את הבתולין זה לא תלוי בזמן או בתאריך או בגיל. אלא מתי שהנפש מתירה זאת. בהצלחה ולילה טוב.

למעלה