yelly

New member
../images/Emo9.gif

נעים מאד :) החלטתי להצטרף לאחר שסיימתי את הפאזל שלי לאחרונה, אחרי הפסקה של הרבה זמן :) הפאזל שסיימתי הוא פאזל כדור ( מצורפת תמונה) והיה ממש כייף! עכשיו אני כבר מחפשת משהו חדש, הבעיה היא! שאני לפני צבא ו: א. אני מפחדת להתמכר ולהיות בדיכאון חוסר פאזלים בצבא. ב. אני אמורה להשלים 2 בגרויות לפני הגיוס וכשיש לי פאסזל אני לא יכולה לעזוב אותו! :) בכל מקרה, נעים מאד, אני משערת שאהיה פה לפחות עד לגיוס יעל

yelly

New member
לא מגיבים אז אשאל גם שאלה :)

מישהו יכול לתת לי קישור לתמונות של פאזלים מעוגלים, כלומר לא תלת מימדים- כדור, אלא פשוט בצורת עיגול ולא מרובע ? (בין 1500-ל 2000 חלקים יהיה מצוין :)) המון תודה מראש!

Puzzluna

New member
פאזלים עגולים...

הכי גדול שניתקלתי בו היה 1000 חלקים בלבד.

yelly

New member
מתפשרת :)

אפשר קישור לאתר שלהם , או מקומות שאפשר להשיג? תודה רבה! יעל

Disney Freak

New member
תשובות ועוד ../images/Emo3.gif

קודם כל - פאזל יפה
כמה חלקים הוא ? גם אני חדשה בעניין הפאזלים וכבר מרגישה שהתמכרתי הרכבתי בינתיים 1 של 350, 2 של 500 ואני וחבר שלי הרכבנו פאזל 1000 חלקים של מורדילו - אחותי תחזור עם המצלמה היום ואני אעלה תמונה שלו, היה קשה אבל מספק והתוצאה יפה ! עכשיו אני עובדת על הפאזל של הפחיות ומחכים לי עוד 2 פאזלים של 1000, 1 של 500 ואחד של 1500 (זה לעניין ההתמכרות
) בנוגע לפאזלים העגולים - יש באתר http://www.jigsawgallery.com פאזלים כאלו יש שם פאזלים מהממים ואני מתה להזמין משם כמה אבל צריך כרטיס אשראי בינלאומי
הנה קישור לעמוד של הפאזלים העגולים - יש שם כמה של 1000, ממש יפים

yelly

New member
תודה ../images/Emo9.gif

לשאלתך- הפזל הוא בסה"כ 540 חלקים, אבל דיי סיוט להרכיב אותו כי הוא מתפרק כל הזמן ! אשמח לראות את התמונה של הפאזל מורדילו - ואוסיף שגם חבר שלי ואני עשינו פאזל של מורדילו ( מורדילו בים משהו כזה אם את מכירה) המות תודה על התשובות, אני חושבת שכרגע לא אזמין פאזל מחו"ל, משום שאני לא רוצה לעשות בפאזלים בתקופה הקרובה משום שאני משלימה בגרויות..
ולמעשה המטרה שלי היא להתחיל את פאזל הפחיות בסוף ינואר ולסיים אותו עד אמצע מרץ ( מתי שאני מתגייסת ) :) בכל מקרה, במידה ואחליט להזמין בכל זאת פאזל מן האתר, מבטיחה לעדכן! שוב, המון תודה ומחכה לראות תמונות!

Disney Freak

New member
אני מכירה עוד מישהי שהרכיבה פאזל

כדורי והיא אמרה לי שזה דווקא נתפס ולא מתפרק
אני עוד מעט אצלם את הפאזל הגמור. נראה לי אני יודעת על איזה פאזל של מורדילו את מדברת - אני ממש ממש אוהבת את הפאזלים שלהם
כבר ביקשתי מחנות לברר לי אם אני יכולה להזמין דרכם 2 פאזלים של מורדילו שלא היה להם בחנות ויש לי פה עוד אחד שקניתי לפני שבוע בערך ואני מתכוונת להרכיב אחרי שנסיים עם הפחיות. אבל את צודקת בנוגע לעניין הבגרויות - אני כרגע כל הזמן בבית, לא עובדת ולא לומדת (בעיה בריאותית שהחמירה) ואני יוצאת מהבית ממש פעם בשבוע/שבועיים לגג כמה שעות, אפשר להבין איזה סיוט זה שלא לדבר על השיעמום וככה גיליתי את עניין הפאזלים וזה מעביר את הזמן וכיפי בצורה מדהימה אבל לי יש את כל הזמן שבעולם, אם היו לי בגרויות להשלים לא הייתי מצליחה ללמוד ככה בחיים בהצלחה בבגרויות ובהתעלמות מהפאזלים לתקופה הקרובה
אני הבנתי שהפאזל של הפחיות יחסית קל (אני אראה כמה זמן ייקח לנו להרכיב אותו. על המורדילו עבדנו ביחד בסכ"ה 4 ימים) ואת בטוח תסיימי אותו בפחות מחודש, תתחילי לחשוב מה את רוצה להרכיב אח"כ

yelly

New member
אחלה פאזל! ומשהו ממש מעצבן~

נתנו את הפאזל של מורדילו למסגור, ולא רק שהוא לקח לנו 200 שקל על זה! כשחזרנו הביתה ראינו שנפל חלק אחד! (אחרי שזה כבר ממסוגר!) מה עושים? מה שבטוח שלחנות הזו אני לא חוזרת יותר ~

Disney Freak

New member
יא.. אני בטוח הייתי מזה עצבנית אם

זה היה קורה... קודם כל - 200 ש"ח על מיסגור פאזל אחד ?? למה ?? לא יודעת איפה את רה אבל פאזלונה סיפרה שהיא קנתה באיקאה מסגרות פשוטות מעץ (וצבעה אותן בגואש) ב-30 ש"ח לאחת אם אני לא טועה ! והן מתאימות לפאזל של 1000 חלקים.... מצד שני אני ממש לא יודעת מה לעשות בעניין החלק שנפל
אבל זה נשמע נורא מבאס

yelly

New member
כן זה בהחלט יקר

אחרי זה ברב טיפשותינו ביררנו מחיר במקום אחר ורצו לקחת לנו "רק" 100 בכל מקרה, אנחנו נלך אליו ומצידי שהוא יפרק הכל וידביק מחדש את הפאזל, זוהי בעיה שלו בסופו של דבר לא? ואכן לפאזל הבא שאעשה אני מתכוונת לעשות "מסגרת עצמית" יום טוב!

yelly

New member
החלקים באמת קשיחים ואז כביכול

הפאזל באמת אמור להחזיק, אבל במידה ואת לא ממש בונה אותה בסדר ה"כדורי" הוא יכול להתפרק וזה הרי ממש קשה לבנות אותו בדיוק בסדר, ובנוסף בגלל שהחלקים קשיחים , הרבה פעמים את מחברת חלקים שאת חושבת שהם מתאממים ובסוף מגלים שלא.. בכל מקרה, הכי חשוב שתרגישי טוב, ומקווה שהפאזלים יעזרו לך להעביר את הזמן! (תעדכני אותי כמה זמן לקח לך להרכיב את הפאזל פחיות) סוף שבוע נעים! יעל

Disney Freak

New member
אז נראה לי אני בינתיים אוותר על

חווית הפאזל הכדורי
אחרי הכל עוד יש לי רשימה של פאזלים שאמורים להיבנות
תודה רבה
אני מבטיחה לעדכן (וחייבת לציין שעדיין לא התחלנו אפילו כי זה פאזל שאני מתעצלת להתחיל לבד
ולחבר שלי יש כמה ימים עמוסים בעבודה
) אבל אני ארשום פה בסופו של דבר כמה ימים נטו עבדנו על זה
שבוע נעים

yelly

New member
כתבתי להודעה הזו תגובה

והיא נמחקה! ואני חייבת לזוז , מבטיחה תשובה בהמשך!

למעלה