לילה נעים
מ מריני New member 28/10/03 #3 ../images/Emo8.gifיווווו, עשיתן לי חשק... הולכת לעשות לי עם פרוסת עוגת שמרים שאמי המתוקה הכינה...
מ מריני New member 28/10/03 #5 מוצרלה....יש לי בקשה קטנה ממך... סיפרתי לבעלי על התפריט העשיר שלך לארוחת יום השישי והוא ביקש שאקח את המתכון להכנת המרק התימני... אז אפשר בבקשה לקבל אותו?
מוצרלה....יש לי בקשה קטנה ממך... סיפרתי לבעלי על התפריט העשיר שלך לארוחת יום השישי והוא ביקש שאקח את המתכון להכנת המרק התימני... אז אפשר בבקשה לקבל אותו?
מ מוצרלה New member 28/10/03 #7 בטח../images/Emo24.gif אבל קודם שאלה../images/Emo132.gif בעלך שווה???????????
מ מוצרלה New member 29/10/03 #10 מה אני אעשה??../images/Emo4.gif הבעל שלי כבר רדום והרדים איתו את כל התוספות וחוץ מזה תראי את בעלך
מ מוצרלה New member 29/10/03 #12 יואאאאאאאוווווווווווווווווווווווווו למה את נותנת לו לעבוד במטבח????????????? הוא צריך להיות במיטה עכשיו !!!!!!!!!!!!!!!!!! איתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יואאאאאאאוווווווווווווווווווווווווו למה את נותנת לו לעבוד במטבח????????????? הוא צריך להיות במיטה עכשיו !!!!!!!!!!!!!!!!!! איתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ח חיפושית222 New member 29/10/03 #17 אשת הדייג! מוצ צריכה צ'ופצ'יק../images/Emo53.gif לה תמיד יש איזה צ'ופצ'יק מוכן לפעולה
ח חיפושית222 New member 29/10/03 #19 וכל אלה שעכשיו לא בפורום בטח דוהרות על הצ'ופצ'יקים של בעליהן... לא נורא מוצמוצי, יש לך אותי