וגם אני אענה! ../images/Emo13.gif
לורליי- העיירה תהפוך למאגניבה עם מלא חנויות של ג'אנק פוד ודברים מאגניבים למיניהם. היא בטח תתן הנחות ודברים חינמיים לכל האנשים שהיא אוהבת (נגיד, תתן ללוק פרסומות בחינם בעיירה ו....... אמ........ זהו (?!) ) רורי- באופן מפתיע יהיו יותר חנויות ספרים באזור, וכמובן כל מיני מסעדות חדשות של אוכלים מוזרים (גם אוכל הודי, למרות שלורליי תתנגד לזה). גם תהיה עיירה מאגניבה פריס- אני יודעת שהיא בכלל לא גרה שם, אבל זה יהיה מצחיק. העיירה תהפוך לעיירה מסודרת וקפדנית, ותתחיל לעבור מודרניזציה... פריס תקרוס תחת העומס ותעבור התקף לב (כן, בגיל כזה צעיר) אבל הכל יהיה בסדר, תמיד הכל בסדר ג'ס- יקרה בדיוק ההפך ממה שיקרה עם פריס, בעיירה ישלוט בלגאן, אבל חנויות ספרים ודיסקים ונשקים למיניהם יצוצו...... סתם לא בלי חנויות נשקים, הוא לא כזה פרחח (חחח...... פרחח...... חחחח) אמילי- חנויות יוקרה יצוצו, ה"אין" יעבור מהפך לבית מלון יוקרתי כדי שכל חבריה של אמילי יוכלו לבוא ולהתפעל מהעיירה ולהגיד כמה מוצלחת היא (הארה: אני לא שונאת את אמילי עד כדי כך, אבל פשוט ככה אני רואה אותה) אמ........ וזהו, כל שאר הדמויות לא ממש בעלות תכונה מאפיינת כזאת..... סורי, אני בטוחה שאתן/ם תצליחו למצוא משהו..... ואוף, הסמיילים הנחמדים לא עובדים אז:

(תדמיינו לכם זה תפוז שבע רצון, כמו זה בכותרת של ההודעה שפתחה את השרשור)