Blizzard Beach

New member
../images/Emo9.gif

אתמול אחותי השתלטה על המחשב, אז לא הספקתי לפתוח משחק של יום רביעי
. אז, אממ... ככה - 'מה היה קורה אם לורליי (דוגמה
) הייתה ראש העיר של סטארס הולו
*גרועה בהסברים
* אז, אתם בוחרים את הדמויות וכותבים איך סטארס הולו הייתה נהפכת להיות. זייהו. אנג'וי

Blizzard Beach

New member
אני אתחיל../images/Emo11.gif.../images/Emo94.gif

אוקיי: לורליי - יהיו הרבה סניפים של לוק ויותר חנויות דיסקים מאשר חנויות חרסינה (
) ויהיה קניון גדול. רורי - יהיה יריד פסרים כל סוף חודש (או אולי כל סופשבוע
) חנויות מוסיקה ודיסקים... פלנטי אוף ג'אנק פוד... אהם. ליין - יהיו המן חנויות מוסיקה (
) ואממ... זייהו
בלה. טוב, זהו לבינתיים, אני במיהור
.

annagr

New member
וגם אני אענה! ../images/Emo13.gif

לורליי- העיירה תהפוך למאגניבה עם מלא חנויות של ג'אנק פוד ודברים מאגניבים למיניהם. היא בטח תתן הנחות ודברים חינמיים לכל האנשים שהיא אוהבת (נגיד, תתן ללוק פרסומות בחינם בעיירה ו....... אמ........ זהו (?!) ) רורי- באופן מפתיע יהיו יותר חנויות ספרים באזור, וכמובן כל מיני מסעדות חדשות של אוכלים מוזרים (גם אוכל הודי, למרות שלורליי תתנגד לזה). גם תהיה עיירה מאגניבה פריס- אני יודעת שהיא בכלל לא גרה שם, אבל זה יהיה מצחיק. העיירה תהפוך לעיירה מסודרת וקפדנית, ותתחיל לעבור מודרניזציה... פריס תקרוס תחת העומס ותעבור התקף לב (כן, בגיל כזה צעיר) אבל הכל יהיה בסדר, תמיד הכל בסדר ג'ס- יקרה בדיוק ההפך ממה שיקרה עם פריס, בעיירה ישלוט בלגאן, אבל חנויות ספרים ודיסקים ונשקים למיניהם יצוצו...... סתם לא בלי חנויות נשקים, הוא לא כזה פרחח (חחח...... פרחח...... חחחח) אמילי- חנויות יוקרה יצוצו, ה"אין" יעבור מהפך לבית מלון יוקרתי כדי שכל חבריה של אמילי יוכלו לבוא ולהתפעל מהעיירה ולהגיד כמה מוצלחת היא (הארה: אני לא שונאת את אמילי עד כדי כך, אבל פשוט ככה אני רואה אותה) אמ........ וזהו, כל שאר הדמויות לא ממש בעלות תכונה מאפיינת כזאת..... סורי, אני בטוחה שאתן/ם תצליחו למצוא משהו..... ואוף, הסמיילים הנחמדים לא עובדים אז: :) (תדמיינו לכם זה תפוז שבע רצון, כמו זה בכותרת של ההודעה שפתחה את השרשור)

frikin shin

New member
תשובותיי...

אני יעשה בקצר כי אני צריכה ללכת. לורליי- עיר מלאה בג'אנק פוד ויום סרטים שהם משאירים אנשים במשך שלושה ימים לראות את כל 75הסרטים שהם רצו לבחור מהם משהו. רורי- עיר מחוננת. ספרים בהמון ואוכל. טיילור- טיילורוויל! עיירה מלאה ברמזורים ומדי יום אירוע לעיר. גובה הדשא אחיד וצבע הבתים אחיד. ג'ס- עיר כלבבי. משהו כמו ניו יורק, רק בקטן. לוק- לו יהיה לו כוח בכלל לנהל עיר שלמה
בבט- עיר מלאה בגמדים ופסנתרנים... לא יודעת
עשיתי די עלוב. יאללה אני חייבת ללכת.

למעלה