elinorikbalik

New member
../images/Emo9.gif

כל חברי הפורום!!!!!!! התכוננו למעשה המטורף ביותר! , תיכננתי את הכל כבר מתחילת העונה! לכל מי שמגיע לצילומים תהיו מוכנים לצחוק והרבה , ואני מבטיחה לכם שתהיו בהלם ממה שאני עושה.... יש לי כמה הפתעות בשביל אורנה וארז הגדולים!

אלינור את מתכתבת גם בפורום קשת?

אני חושבת שאני מכירה אותך את נפגת עם אורנה בנאי כמה פעמים ואת באה להרבה תוכניות ..... אני עד עכשיו לא הייתי ולעולם לא אהיה בשום תוכנית(כבר נגמר אני כול כך עצובה מזה... איזה דיכי) אם זאת את אז....היי תנחשי מי אני בפורום "רק בישראל" בקשת נראה אותך מנחשת!(אם זאת את בכלל.... יכול להיות שאני טועה וזאת מישהי אחרת ) בכולא ופן אני חדשה כאן הצטרפתי אתמול-היי

elinorikbalik

New member
נראה לי שזאת אני

כן , אני גם בפורום של קשת love amor? , שוקית? האמת אם את לא אחת מהם אז אני כמעט בטוח מכירה אותך אבל אין לי מושג כרגע כי אני בדיכאון בגלל התוכנית האחרונה

כן גם אני בדיכאון(זאת אני שוקית!)כן

עברתי לתפוז כי יותר כיף פה בקשת משעמם ובכלל לא מגיבים לי על הודעות... וחוץ מזה אני מכתתב כבר בשני פורמים בתפוז חשבתי אולי לעבור לעוד אחד..? ככה זה יחסוך ממני שמונים אלף כתובות וככה אני אתכתב עם עוד ועוד ילדים(כאלו שאני לא מתכתבת עם מספיק חחחח)

LoLo16

New member
את שוקית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני בהלם
אני זוהר

אה מצטערת אתם בטח לא מבינים כלום...

אנחנו התכבתנו פעם בפורופםר ק בישראל בקשת ואני עברתי הנה לפני כמה חודשים כדי להתכתב בפורוםא בריל והחלטתי להצטרף גם לפורוםר ק בישראל ולהפתעתי ראיתי כמה מהפורום הישן של רק בישראל שעזבתי ממזמן ושלא אמרתי אפילו שאני עוזבתכ י לא הגיבו לי בפורום על שום הודעה!!!!!!

הי זוהר!!!

!! כאן נכיר יותר טוב... בקשת מה זה משעמם!!! ורוב אלו שמתכתבים שם הם כאלו שבאיםא רק לפעם אחת ואנח נו היותר ותיקים נדחפים לצד ובכללא ני לא אוהבת את הפורום בקשת......

LoLo16

New member
../images/Emo45.gif יש פה הרבה פליטים מקשת..

זה פורום לא מאורגן, לא מושגח.. פשוט חרא של פורום. פה זה פצצה

עברתי לפה כי נשבר לי מכול

אלו שלא הגיבו וסתם כתבו וואו איזה תוכניץת יפה הייתה כמו רובוט..... כאלו תכתבו מה היה יפה בתוכנית אתם יודעים? כאלו לא הץידידו שם בכלל... לא היו שם חברים ופה בתפוז יש אם מישהו רוצה הוא יכול לכתוב לי בהודעות הפרטיות זה כמו איסיקיו(אין לי איסיקיו סיפור ארוך...)

למעלה