טל-יה

New member
../images/Emo9.gif

טל-יה: אללללללללללללללללללללכססס
אתה כאן?? חבר שמונים: טל-יה למה את לוחשת בקול רעם? אלכסיס מבשל מחתל זורק זבל. טל-יה: אההההה טוב בסדרררררררררררר
הוא יבוא היום לכאן? חבר שמונים: כן אחרי שיסיים מטלות שבת וקצת גררר... בררר. לסער הקטן ומי יאכל מהבקבוק ויהיה די ג'יי שיהיה גדול מי מי?? אחוריי פקודת מטכ"ל אלה אלכס יכתוב משהו. טל-יה: אה טוב אלללללללללללללללללללללללללכס
ו.......... כולם כאן בוקר טוב
מאירה פנים הבוקר ושבת שלום לכם חבר שמונים: גם לך בוקר טוב

turrican

New member
כן אני עדיין חי ונושם ../images/Emo140.gif

אלכס עוד לא הולך , לא לדאוג. אני נוסע בשבת . חבר שמונים : מה את מודאגת? טל-יה: כי כי כי.. יהיה כאן משעמם בלעדיו. חבר שמונים : נו אז תקחי את העיינינים לידיים. טל-יה: מה? אני ? מנהלת? שת'געת? לא לוקחת לאלכסיס ת'תפקיד. חבר שמונים : אנחנו מועדון שנות ה-80 מצהירים בזאת כי את טל-יה תנשא את לפיד השמונים לעד. טל-יה: היי היי..לא קצת נסחפתם? חבר שמונים: Come baby come טל-יה: אווו יייההההה.... טל-יה : אני אוהפפתת אותכם. יאללה ביי..

טל-יה

New member
יא קרוע קרוע

גדול גדול אהפפפפפפפפפפתי איזה צחוקים.... וחוצה מזה יש לפיד אחד בכניייסת ולפיד אחד HO MAMA איזה חתיך לקרוע ורידים.... בטמבלויזיה איזה לפיד בדיוק???? אז מה עם אני יודעת לצווח שירים של ברונסקי ביט ואזזזזזז..מהה עם יש ליי וופר
(ביג וופר חריף עם בצל מטוגן+קולה צ'יפס) .. גדול גדול?? אלכסיס מוכן להביא לי משהו מה.. תותי פרי? סע לשלום המפתחות בפנים ואיך SYSQO אומר??? רק אל תעשן חשיש.. חי חי חי

למעלה