the jango

New member
../images/Emo9.gif

הג´נגו לא מרבה לכתוב כאן,אך עוקב בעניין.... שאלה של הדיוט לי אליכם. השטתי בחו"ל "לייזר",לא נדרשתי להציג רשיון כלל. מה הנוהל בארץ הקודש לגבי ה"לייזר"? (נדמה לי שקרויה "גלית"?)

soso_sami

New member
אין בעיה

זה ג´נגו ממזר - הוריד אוזן בשביל להוריד פרופיל
אה... זה לא ג´נגו, זה ואן גוך
אין בעיה להשיט בארץ לייזר והיא נקראת לייזר. בנוסף יש גם גליות ומיניסייל שנכחדות כבר וקשה למצוא אותן. אתה יכול לפנות למועדון לגונה בבת-ים או למועדון של איתן בת"א שאת שמו איני זוכר ממוקם בחלק הדרומי של המרינה להציג בפניהם את כשרונך ויכולתך בהשטת מפרשיות בכלל ולייזר בפרט ולשכור לך כלי חביב זה להנאתך הרבה. בהצלחה

the jango

New member
חן חן ושוקראן יא סמי

אגב האם לייזר קיימת בשוק המשומשות בארץ? אם כן,מה מחירה? מה ההבדלים בין הלייזר לגלית/מיניסייל? הג´נגו שמעולם לא הוריד פרופיל....

soso_sami

New member
אכן כן

יש לייזר ישנות שעוברות ידיים בארץ יש גם כל הזמן אספקה שוטפת של משומשות מחברה שמתחרים ומחליפים סירות אתה יכול להתעניין במחירים במועדון לגונה בבת-ים תרים טלפון ויתנו לך את המחירים ואם יש להם סירה למכירה. אתה גם יכול לתת להם טווח מחיר והם ימצאו לך את הסירה המתאימה. תריץ חיפוש "לגונה" ותקבל את האתר שלהם ומשם את הטלפון. נדמה לי שמופיעים גם בקישורי הפורום ההבדל בין לייזר לגלית/מיניסייל הוא בעיקר בביצועי הסירה. לייזר מהירה יותר זריזה יותר דורשת עבודה בים על מנת למצות את מלוא יכולתה ומעניקה המון לשייט האתגרי והספורטאי לעומתה האחרות שטוחות יותר, עגולות יותר, איטיות יותר, סלחניות יותר סתלבטניות יותר, רגועות יותר. שייט נעים

olahav

New member
לי יש לייזר פיקו

לא צריך בשבילה שום רשיון. רק להוריד לחוף ולהנות. אורי

the jango

New member
תודה..רק עוד שאלה ,אפשר?

מה מחירן בשוק לערך? באיזה חופים בארץ ניתן להוריד אותן עד למיים? הג´נגו יודע להעריך את קבלת הפנים היפה שזכה לה כאן....

בת ים

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

לא מכירה מחירים של לייזרים...אבל יודעת לקבל פנים

olahav

New member
האמת אני לא יודע

שווה לך לשאול בימית סחר - הם יושבים במרינה ת"א והם היבואנים של לייזר. הם אגב גם מוכרים משומשים - אולי תמצא משהו טוב

אדם99

New member
ניתן להוריד בכל חוף

לסירות שציינת יש שוקע אפסי וניתן להורידן בכל חוף, אבל דיר בלק תהיה בטוח שאתה יודע מה אתה עושה, לליזר למשל יש תכונה נבזית להתהפך ואחרי שאתה במים היא בורחת לך יותר מהר ממה שאתה יכול לשחות. בהצלחה אדם

למעלה