it feels like home to me

A t z a

New member
../images/Emo9.gifit feels like home to me../images/Emo80.gif

it feels like i'm all the way back where i belong (שיר יפה,לא זוכרת של מי
) הייייייייייי, חזרתי אליכם!!!!!!!!
אני ממש ממש שמחה לראות שהפורום חי ובועט
אני גאה בכם מאוד,ממש מוצף פה עד כדי שאין לי כוח לקרוא את כל מה שכתבתם
עמכם הסליחה. תודה רבה רבה ליעפית על הבייביסיטר,תודה למיכל הבייביסיטר הלא רישמית ותודה להוד על החריצות ולכולם
!! מרגש. איך היה בטורקיה?
היה חרא!
פשוט לא היה כיף.חוץ מקטעים בודדים. אני כלכך שמחה להיות בבית שאין לכם מושג! כל מה שיכול להיות רע-קרה! רבתי עם ההורים כל הזמן,היו מלא קטעים קשים ומעייפים,היה חם רצח בחלק מהזמן,בערך כל זני הג'וקים בעולם בילו איתי וכמובן שחזרתי בנס בלי שבר אחרי כל ההתרסקויות שדפקתי
. זה בערך כמו מסע השרדות בשבילי,כי אני לא יכולה לחיות בלי מקלחת לפחותתתתתתתתתת פעם ביום (בדר"כ פעמיים שלוש),וברגע שהצטרפו אליי ואל המים הקרים שהיו כמה זוחלים ועכבישים מבחילים-רציתי למות
לצערינו היו שם כלכך הרבה סוגים וכמויות של עכבישים וברחשים דוחים שפשוט כבר לא היה לי אכפת שהם מטיילים עליי והתרגלתי
פוי. אגב,גם בלי כל החיות המיותרות החדרים פשוט היו דוחים
נשבעת לכם,האסלה נבחה עליי. וגם בכיור היה חור והכל נשפך עלינו על הרצפה (הייתי עם חברה שלי לבד בחדר בכל הימים חוץ מהאחרון) הטיול עצמו היה משעמם אימים,חוץ מכמה נופים ממש יפים של ערפל ואגמים ומפלים וכו',ובקטעים של הברד והקור הנוראי פשוט נהניתי
וכולם סבלו
. המדריך הטמבל חפר וחפר והיה ממש מעצבן שזה הגיע למצב שאני והוא היינו בריב תמידי של עצבים,וכל הזמן חיקיתי את הקול המעצבן שלו במכשיר קשר שהיה בכל המכוניות
והוא הרי לא יודע מי זה מדבר,פשוט שומעים חיקוי שלו
זה היה ממש מצחיק. כל הזמן צחקנו עליו שם. במסגרת הנפילות- 1.חליקה קשה מאוד במקלחת,עיקמתי תמרפק ובמשך יום שלם הוא לא זז. גם הגב היה בכאבים יומיים ומשהו. 2.נפילה במסגרת הפסקת החשמל שהייתה באמצע החדר שבאמצע שומקום,כל היד שלי הייתה דם,הרגל נדפקה שוב וגם היד השניה. 3.אחרי שקמתי מנפילה מס' 2 נתקעתי באבן עם הרגל המסכנה והמוכה,ויש שם שטף דם מזעזע וכואב לאללה. 4.בערך 40 עקיצות מכל החרקים שצויינו אי שם בסיכום שלי + עקיצה מיצור לא מזוהה,יש מצב דבורה מניאקית. בקיצור
אני מחוקה ומוכה והחלקים היחידים שהיו כיפים הם הלילות שבהם יצאנו (אני החברה,ועוד שני ילדים של חברים) והיה כלכך מצחיק וכל הזמן עשינו מלא צרות. מסקנה-
טוב להיות בבית. התגעגעתיייי

A t z a

New member
אה,ובקשר לבלוג של איגי../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

(אין לי מושג לאן לשרשר,איבדתי יכולות תפוזיות) נכנסתי אליו לפני הפורום (סליחה), וקראתי את הפוסט על הפגישות עם איגי. זה ביאס לי את התחת והוריד לי את האושר של "הביתה"
הייתי אמורה ללכת מחר לניצנים אבל בסוף גם אפחד לא רצה לבוא וגם ביטלו לי את הכרטיסים מרדיו ירושלים
פוי על המזל הרע!

דנע!../images/Emo23.gif

אני הכי הכי הכי הכי שמחה בעולם שחזרת, אבל ממש בבאסה שלא נהנית.
התגעגעתי מלא, טוב שאת פה.

Ronushnush

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אני תמיד בעד להישאר במלון בכלל
ומקווה שכל המכות עברו לך יא נזק
כלמקרה טוב שחזרת :)

bleeding guitar

New member
אם אני מבינה נכון ../images/Emo168.gif

זה השיר של ההוא מאמריקן איידול, שהשמיעו כל פעם שמישהו עזב, כריס משהו, לא טובה בשמות של האמריקניים איידולים בכל מקרה ברוכה השווה מותק

ירדן88

New member
וולקאם../images/Emo24.gif

התגעגענו אלייך!!
מזה לא להנות בטורקיה??
בושי לך!

למעלה