../images/Emo9.gif../images/Emo63.gif

הלכתי קודם לספריה ושאלתי בזהירות אם יש את "נער החידות ממומביי". אמרה לי הספרנית שבדיוק אתמול הוא נרכש וטרם נעטף או קוטלג, אך אם אמתין רבע שעה יעשו את זה בשבילי. בינתיים בדקתי את הספרים שעל העגלה, ולא ידעתי מה לבחור עוד. היו שם עשרות ספרים חדשים לגמרי, טרם ראו אור יום. שווה 10 ש"ח בחודש, לא?

איך אני מקנאה בך.

אצלנו אין כלום. הכל ישן ומגעיל. כבר מזמן אפילו לא הלכתי לשם מרוב יאוש. מאיפה יש לספריה שלכם תקציבים לכל הספרים החדשים (ולמה לנו אין?)?

בדיוק אתמול הספרנית דיברה איתי על זה.

אוספים בסה"כ 10 ש"ח ממשפחה (בטח 200 משפחות מנויות), ללא הגבלת ספרים, אבל הכסף הולך ישירות לספריה, ומשמש אך ורק לרכישת ספרים חדשים. כנראה שהספרניות עובדות בהתנדבות (הספריה פתוחה בסה"כ 5-6 שעות בשבוע, אבל בשעות נוחות). ומסתבר שזה מספיק.

אני לא יודעת לאן זורם

הכסף שלנו. לפני שנה הספריה עברה למשכן חדש ומהודר, אז כנראה שכל הכסף הושקע בקירות ומדפים. גם באגף ספרי הילדים הכל עצוב ואפור ומיושן, ונראה לי שחוץ מהארי פוטר ונארניה לא חידשו הרבה בשנים האחרונות.

JustAFriend

New member
../images/Emo9.gif אכן

..מכורבל במיטה... ...שקוע בכורסה... ...או שרוע על הספה... ...אין כמו לקרוא ספר טוב...

קיבלתי עליו המלצה מאותו מישהו

שהמליץ לי על הספר הקודם שקראתי - "חברי לנארד" (זה שם הספר, לא שם הממליץ), ולפי שכל כך נהנתי מהקודם, אני בונה גם על זה.

צימעס

New member
../images/Emo124.gif הנהלה

האם גולשת פלגיה התקבלה לפי כל כללי הטכס?

צימעס

New member
עכשיו שאת אומרת את זה מבליחים בי זכרונות

שקשורים בנוכחותך כאן. נראה לי שאני אבקש מתפוז למחוק את כל מה שכתבתי ב 3 חודשים האחרונים, ומה שאכתוב ב 9 הבאים. אח"כ אני מקווה שהטב"ה תעבור.

Jen74

New member
איך אני מתגעגעת למנוי בספריה ../images/Emo7.gif

הספריה הכי קרובה אליי נמצאת איפה שהוא בעיר וזה לא פשוט בשבילי לקפוץ לשם. מזל שלילדות שלי יש ספריות מעולות בבתי הספר שלהן, הן זוכות לקרוא די הרבה ספרים

למעלה