../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

השיר שאני שולחת לכם ללילה הזה או לבוקר החדש הוא זה שמתנגן ברקע מקווה שתהנו ממנו כמוני שיהיה יום מלא בטיפות של גשם כפי שהבטיחו החזאים. אצלי בינתיים המזגן עובד
רק טוב!!!

בוקר טוב לכווווולם

רביעי כאן! רביעי מעונן ואפרורי מקווה שכמה טיפות בדרך לכאן
שיהיה יום עליז וצבעוני, יום שכולו עשייה ברוכה רק טוב!!!

ניקו 45

New member
בוקרקר למשכימי הקום ../images/Emo29.gif../images/Emo96.gif

דווחנו על התקררות ואף זוהרת מגדילה לדווח אודות גשם מקומי פה ושם . ואני שואל : מי ראב את הגשם ? יש בי תחושה מקננת שהיא איננה מוסמכת ואיננה מדעית שבעקבות ההתפרצויות הגעשיות בעת האחרונה נהיה צפויים לשינויים משמעותיים במזג האוויר . העולם מעט ישתגע וכאן בארץ נהיה צפויים להתקררות כללית ואולי אף למשקעים לא בעתות רגילים ומעל הממוצעים להם הורגלנו . יום מהנה ונעים לכל בית ישראל

אילנה 55

New member
התקררות?גחלילית ואנכי נצא במחול..בוקר טוב....

ניקו,מהפה שלך לאלוהים. אם תהיה התקררות בארצנו,אני אהיה מאושרת

פסטטטט רומני יקר

מה זה לא הקשבתי?? ועוד איך הקשבתי ונהנתי מכל רגע ואפילו שלחתי איזה חיבוק כתגובה גרררר טפיייי גברים לא רואים מילימטר מקצה אפם
ונועם שלי מתגוון עד כמה שאפשר
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
גבר רואה רק מה שברור זוהרת ../images/Emo2.gif

גבר לא בנוי לראות נסתרות גרררררררררררררררר

alondli

New member
אצלי זה לבוקר, והוא עדיין שיר יפה..../images/Emo8.gif

אבל מה אגיד לך..במקום שאני הייתי..לא היו "מלא טיפות" של שום דבר, נו טוב..הייתי בעבודה..
ובבוקר לא הבחנתי בשום טיפות גשם על הכנפיים או על הזנב, של המטוסים..
בכול זאת יש איזו..אווירה מיוחדת ומעוררת כזו, משהו של אביב אירופאי קריר , עם אוויר נקי, רח נעימה , עננים נמוכים אבל לא מאיימים..רק רומזים בעדינות על אי-אילו טיפות של גשם קל, אי שם בהרים..

אלונדילהההה

הסר דאגה מלבך לא הייתה לא טיפה לא טיפ ואפילו לא טי
לחזאים מזמן אני כבר לא מאמינה אבל עד כדי כך?! טפייי מרגיז ביותר רק טוב!!!

ברק 188

New member
אכן לא ירדה שום Tי-פה

אז בשביל מה סתם כך להוריד את הטמפרטורות סתם כך הן כבר אמרתי שאני לא סובל קור אוהב את העולם חם וצבעוני טוב זה כלום לעומת... הסיפור המחריד על הילד מברזיל יאללה עף מפה יוצא לאירוע רבעי השבוע זאת אומרת נפל עלי כול יום אירוע... שבוע מוזר להשת'100

ניקו 45

New member
ארועים כמטר על ראשך 188 ../images/Emo221.gif

וממש לא הצלחתי לראות את אשר קרה לילד מברזיל . (הקישור הסתובב הסתובב בב בב ...) מקווה שאתה עומד בתקציב . בהצלחה לך

ברק 188

New member
אכן מטר נפל עלי כול יום על הU סטר חדש נולד

אצלי הנער מברזיל עלה תוך 3 שניות האמת זה קטע של כוורת באורך של 1/4 שעה אולי כבד על המחשב שלך תביא כבר את האחיין שלך שישדרג לך ת'מחכשף. בקשר לתקציב כול עוד זה לשמחות אני זורם אם זה מי שלא הוא מנהל הבנק שלי שקצת יותר מודאג האיש הזה לא יודע לשמוח ולסמוך. בההרמוניה המופלאה זו אני מוצא... ב'רק (א)שם אחד .

ברק 188

New member
צררררררר בדיחות

אישה לבעלה: "יקירי, אני יוצאת לרכיבה של שעתיים". הבעל: "אני יודע, הסוס התקשר כבר שלוש פעמים". מחקרים ברוסיה מוכחים שאלכוהול לא פוגע בערנות, אלא דווקא מחדד את החושים. לדוגמא: רק בגילופין אפשר לראות שכדור הארץ מסתובב אישה אחת הגיעה עם בתה לרופא. הרופא מתקרב לבת ואומר "טוב, תתפשטי". "דוקטור זו אני החולה" אמרה האם. "אז רק תוציאי את הלשון" אמר הרופא. שני פרסים יושבים בבר ורואים שתי חתיכות יושבות בשולחן ממולם. אומר האחד: "בוא נלך אליהן" . משיב לו חברו: "חכה, שישלמו את החשבון קודם". מדענים גילו סוג מזון אשר מפחית היצר המיני אצל אישה ב% 90 המזון נקרא: עוגת חתונה. נרקומן מסניף שני פסי קוקאין ופתאום הטלפון מצלצל. הוא מרים את השפופרת ואומר: "שנייה, אני בקו השני". מאמנו של מתאבק ישראלי מנסה לנחמו לאחר שהפסיד בקרב. המאמן: "היו גם צדדים חיוביים בקרב, לפחות הבהלת אותו כהוגן". המתאגרף: "איך הבהלתי אותו"? המאמן: "כשנפלת, הוא חשב שאתה מת"... גרוזיני מתקשר למכבי אש ומבקש שיבואו מהר כי ביתו עולה באש. "איך להגיע אליך"? שאלו הכבאים. ענה הגרוזיני: "תגידו, אתם רוצים לעבוד עלי? תגיעו עם האוטו האדום." להשתעשע'100

למעלה