תעודת לידה

• פותח הנושא faf
  • פורסם בתאריך

faf

New member
../images/Emo9.gifתעודת לידה

שלום לכל החמישיפ פלוסים,,
,אני מחפש מישהו\י יליד קפריסין שנולד ב47 או 48 אשר עלה ארצה באוניית מעפילים,אשר יש לו\ה בעיה משותפת לשלי ואין לו/ה תעודת לידה,,ואולי יש לו\ה מידע כיצד אפשר לטפל בעניין ,,, תודה פף

magy

New member
הי פאפ

גם אני ילידת 48, ועליתי על אנית מעפילים.....אבל לא מקפריסין. גם לי אין תעודת לידה למרות שנולדתי במדינה מסודרת מאד......יותר מדי מסודרת........אפילו....... אני פניתי בכתב לאותה מדינה בבקשה לתעודת לידה. לא קיבלתי כי לא זיהו את שם אמי, (פעם שינו שמות תוך כדי מעבר ממדינה למדינה.) אולי תפני אל משרד הפנים, או אל ש.י.ל. - שירות ייעוץ לאזרח במקום מגורייך, כדי לברר שם , היכן ניתן לפתור את הבעיה..... אין לי מושג מי יכול לטפל בהנפקת תעודות לילדים שנולדו על אניה מעפילים בתקופת טרום מדינה. נסי גם בפורום שורשים משפחתיים בתפוז, אולי למישהו שם יש מושג מה עושים. בהצלחה ספרי גם לי מה נגמר.

אני ME

New member
היי מגי, מקווה שהבראת ועכשיו תציצי

לפך ותראי שזה הוא ולא היא
על זה נאמר ט.ל.ח מי יודע אולי גם אני טועה
יום שקט ונעים

magy

New member
הצצתי לפאף, אבל

לא הצלחתי לזהות , כי לא הרמתי את השמלה ולא הורדתי את המכנסיים....... בעיה.......
PPPPPPPPPPPP

magy

New member
מה שמזכיר לי.......משהו שפעם כתבתי

(מי שכבר קרא, מקבל פטור מיידי מקריאה נוספת
) אנתולוגיה מינית שנות השישים המוקדמות – היא בת 15 כולם מדברים על סקס...ולה, אין מושג מה פירוש המילה בטוחה שמנשיקה נכנסים להיריון. שנות השישים המאוחרות – היא בת עשרים כולם מדברים על סקס...והיא בתולית עם הגבר הראשון גוף מושלם, סקס רדום, בלתי מפותח, הכל כואב. הכל חוקי, המעשה עדיין נראה לה בלתי מוסרי. הוא צובט את פיטמותיה, לש את שדיה, חודר ונרדם. היא עוד לא הבינה מה הלך שם. שנות השבעים – היא בת שלושים שני ילדים, עבודה, בית, משפחה, ריצות, סידורים גוף מושלם, סקס מתלבט, מה לא בסדר? זה לא כמו שכתוב בספרים. הכל חוקי.. הוא צובט, לש, חודר, ונרדם. שנות השמונים – היא בת ארבעים הילדים מתחילים לעזוב את הבית, גוף מושלם מיניות מתעוררת, חובות בבית ובחוץ, גישושים למצוא אהבה אחרת. כמו שכתוב שם בספרים מישהו מגיע, צובט, לש, חודר, והולך גם היא הולכת. לא. זה לא זה. שנות התשעים – היא בת חמישים שממה, מדבר, ציה, אדמת טרשים . גיל המעבר, מיניות ערנית מאד גוף מושלם, הוא מלטף, מחבק, מנשק, דואג שהיא תגמור שבע פעמים אחר כך בעדינות משביע גם את עצמו. או.....סוף סוף.....מתעוררים כל ההורמונים שלמעשה, כבר אינם.... כן. ככה זה צריך להיות. זה הדואט שחיכתה לו. שנות האלפיים – היא עברה את החמישים גוף, כבר לא מושלם, מיניות מתפרצת החובות מאחוריה, נשארו רק הנאות לא יודעת לכמה זמן. אין הורמונים אבל יש הכל, כאילו לא חסר מאומה....יותר מתמיד. הגוף מחכה כמו שגוף יודע לחכות סיכה טבעית, לא צריך את המשחה. והוא אוהב, אוהב, אוהב, אוהב, אוהב אוהב אוהב.....בטירוף מין של אהבה, מין של ליקוקים מין של שניים שהם אחד מין אהבה שכזו....... כאילו זו ....."הפעם אחרונה לפני שמתים". הדבר האחרון בעולם שעולה לו בראש זה להרדם. מדברים, שוכבים, מתלטפים, מדברים שוכבים, מתנשקים. ושוב הכל מהתחלה. כן. זה החלום... והתגשמותו לזה חיכתה מעל חמישים שנה. לאהבה.......בלי גבולות. ומהו מין ללא אותה אהבה? ואולי.. בכלל לא היתה אהבה??????? (ברגע של התפכחות)

israel7

New member
תגובה ל-MAGY ../images/Emo141.gif

א.מגיע לך פרח על הכתבה, ב.האם אלו קורות חייך? לפחות כך זה נישמע, ואם לא זה מאוד מזכיר לי את עצמי,

אוי מגי, כל כך מוכר...

כל כך יפה את כותבת, כל כך אותי את כותבת... אמנם אני רק נושקת לחמישים, מאוד מקרוב, הקדמתי אותך אך במעט שנים. תודה לך

magy

New member
אז יאללללללה, תעודדו

אולי ייצא לי עוד....... אני, בלי מחיאות כפיים סוערות.........לא יוצא לי כלום..... מ´לשות........? אם יש פידבאק, אני מתעוררת....... את יודעת מה? קחי שיר...............ישן.........אבל בכל זאת שיר........ ובוקר טוב מאוחר........ 95/5 כן, מתאים לך להיות מאושרת... כן, מתאים לך להיות מאושרת את אפילו יפה לפעמים ולמרות שאינך מספרת החיוך הרחב קצת מלשין... כן, מתאים לך להיות מאושרת ולבוקר לומר "בוקר טוב" ובכלל את נראית קצת אחרת ורואה התחלות במקום סוף... כן, מתאים לך להיות מאושרת לאהוב כל דקה וכל איש ולשמוע אותך שוב אומרת "מה נפלא כשהלב כך מרגיש"... כן, מתאים לך להיות מאושרת לרחף כמו מלאך בר לבב אבל למה אינך קצת נזהרת מתפוררת כנפל כוכב...

אני ME

New member
מה הבעיה מג?

הנה זו צריכה להיות התשובה: "שלום לכל החמישיפ פלוסים,,,אני מחפש ....." וכו´ נו? זה מכנסיים או שימלה?

israel7

New member
הבהרה!!!!

נכון אני "הוא"(ואני יכול גם להוכיח)כדי שלא יהיה ספק קראתי בשמי (האמיתי) ישראל,,ה-7 ,,סתם מס´ מזל יום נעים לכולן/ם

magy

New member
כרגע הצצתי בכרטיס

כתוב שאתה נחבא אל הכלים. האם נאים הכלים??????

חן.

New member
שלום לך

לא רחוק ממך בעמק יזרעאל יש בחורה שנולדה בקפריסין ועלתה לארץ באותו זמן כמוך. שלח לי מייל ואנסה לתת לך פרטים מדויקים יותר. [email protected]

למעלה