תנכ"ש ?

moruush

New member
../images/Emo90.gifמהההה ;[

אין כמעט סטודיו השבוע
ראשון ביה"ס, לאכול סמבוסק עם השמנות, לסתם להתגושש (מחזור ארור.. כ"כ כואב לי הכל
) שני ביה"ס מ17:00 - 18:30 שיעור קלאסי 18:45 - 20:15 - ג'אז שלישי ביה"ס, פעולה, כלמיני קניות רביעי ערב חג, אצל משפחה בבינימינה, כנראה שאח"כ לצאת. ביינתים אין לי מושג יותר :\

באדהבינג.

ראשון- קופת חולים עם אמא ואז סתם הסתלבטות בהרצליה, כי ממש אין לי כוח לחזור להשתעמם עם השותף בדירה. הוא יכול להעלות על העצבים אחרי יותר מדי זמן משותף, ואני מתחילה לדבר כמו תימני. שני- 10:00-12:00 פסיכולוג ודיאטנית בעמותה, וב-18:00 משמרת. וויפדי! שלישי- 12:00- משמרת רביעי- 10:00-12:00 פסיכולוג ושיעור אומנות בעמותה, ובערב ארוחת חג בהרצליה. חמישי- 18:00 משמרת, ובערב יציאה לאנשהו. גם שאר השבוע בטח יהיו יציאות, בעצם. פוף. מתישהו אני גם צריכה לקבוע פגישה בקמרה אובסקורה וללכת שוב לקופת חולים, וגם לבנק אם אמצא זמן. אבל זה לא שבוע רע. אני אוהבת להיות עסוקה.

PennyLaneM

New member
.....

ראשון - עבודה מ9 עד 3 וחצי,הגעתי לפני שעה תיכף אלך לשירן וזהו שני - שום דבר מיוחד שלישי -כנראה משמרת ערב,להיפגש עם יוגב ולסדר עיניינים רביעי - משמרת בוקר,ארוחת חג אצל דודים בפרדסיה חמישי - סופ"ש מקווה שיהיה טוב :\

josie1986

New member
שבוע מגוון

ראשון - סימולציה 24, תופת. חזרתי הביתה מצוננת (החבר הדביק אותי) וניסיתי לישון, ללא הצלחה. עוד איזה חצי שעה אני נוסעת לארנה לפגוש את חברה שלי שחזרה מארה"ב (אחרי חודשיים ומשהו). יהיה כיף! שני - בבוקר מפגש אסטרטגיה אישי לפסיכו' עם המדריכה, אח"כ חוזרת הביתה, לומדת למוות. שלישי - בבוקר מפגש פסיכומטרי, אחה"צ מתכונת 2, תופת. באמצע הולכת למספרה (אוברול לפני הנסיעה
). רביעי - להתחרדן ולתחקר את סימולציה 2. בערב ארוחה משפחתית לרה"ש (וגם חוגגים לי יומולדת לפני הזמן). חמישי - לקום בבוקר, לפתור את סימולציה א' של יואל גבע ולמות. עד מתי...

DIE kvar

New member
זה חייב להיות שבוע טוב

ומעניין וראש השנה כזה!
היום יומולדת 30 לאחותי. עשיתי משמרת בוקר ואז הלכתי לקנות לאחותי ולאמא מתנות לימי-הולדת. אז קניתי לאחותי דיסק שהיא ביקשה ממני של שירים בפורטוגזית, ולא רציתי להסתפק רק בזה אז קניתי גם מן אריזה יפה כזאת עם נרות בצורת לב וכרית ריח כזאת לארון, וקטורת עם סטנד כזה..ממש חמוד. ולאמא קניתי שרשרת במגנוליה. אחת המדהימות (וגם יותר יקרה ממה שציפיתי) אבל באמת אני מאוהבת בה אני מקווה שהיא גם תאהב. אחרי זה חזרתי קצת למשרד לעזור לסימון ודנה עם המתנת שחרור לחגית (אנחנו מכינות לה אלבום עם תמונות וברכות מכולם ויוצא לנו ממש ממש יפה) ואז אבא לקח אותי הביתה, ועוד מעט יוצאים למסעדה ממש יקרה ופלצנית ששכחתי את שמה. חח, באמת! מחר יומולדת לאמא. כן, יצא להן יום אחרי יום. זה מגניב, אבל מעמסה כלכלית שאין לתאר. בעקרון חוגגים לשתיהן היום אז אני אתן לה היום את המתנה ומחר אולי אקנה לה פרחים או משהו. בבוקר אני הולכת לעשות ציפורניים! אני נורא מתרגשת. לא בניה או משהו גס כזה, זו השיטה של הג'ל אם אתן מכירות, וזה מתבסס על זה שהג'ל מגן על הלק ועל הציפורן וכך הציפורן גדלה באופן טבעי ובצורה טבעית. אז מחר יהיה לי רק לק וזהו בערך, אבל בפעם הבאה שאני אעשה הציפורניים שלי כבר יארכו ואז זה יהיה יפה. אחרי זה יש לי משמרת ערב ואת השתיית שחרור לחגית (
) ביום שלישי אני עתודה למטבח, אני מאוד מקווה שלא יקפיצו אותי. בהנחה שלא, זה אומר משמרת בוקר. אני מסיימת ב2 ובזה נגמר הצבא לשבוע זה. ליגת על. ביום רביעי ארוחת חג אצל סבא וסבתא. ממש בא לי האמת
בסוף השבוע אני מתכוונת לפגוש בחור שאני מדברת איתו כבר משהו כמו שבועיים כל יום. הכרתי אותו באיזה פאב, והוא גר יחסית קרוב אליי והוא בחור מקסים באמת. אני רק לא הכי זוכרת איך הוא נראה וזאת בעיה גדולה מאוד כי אם אני לא אמשך אליו הכל ייהרס וכל כך חבל לי כי באמת שהוא בחור מדהים. זה הורג אותי שאני כזאת שטחית אבל אני מסוגלת להיות עם מישהו שאני לא נמשכת אליו ב100%. פשוט לא מסוגלת, גם אם אני מנסה בכוח. ויהיה לי כל כך לא נעים להגיד לו שאני לא מעוניינת. אני אצא הכי מגעילה בעולם. טוב מה אני נכנסת לסרטים לפני שראיתי אותו בכלל
זה מרגש, ראש השנה זה הרבה התחלות חדשות.

THE ronch

New member
בכלל לא מרתק.

היום, התעוררנו סיון ואני והיה לי את היום הכי מחורבן בעולם. עכשיו בסדר, אבל אני עייפה. ישנתי שעה בלילה, את שאר הזמן העברתי בריב עם אסף. היום הוא התקשר אז זה איכשהו בסדר, לרגע לא אומרת שהכל פתור, though יום שני, מסיימת ללמוד ב9 וחצי בבוקר. חוזרת הביתה, קניות במכולת, לנוח! אח"כ לעבודה למשמרת בוקר. המשמרת תגמר בערך ב5, אני בונה על קפה עם סיון, וב8 משמרת ערב שלא בטוח יצטרכו אותי. יום שלישי, מוקדם בבוקר ללכת לאסוף את הדרכון ממשרד הפנים, אח"כ יום הכנה לפולין בבי"ס ואז אין תכניות. יום רביעי, חופש
אנה, אולי קפה בבוקר? בערב אני במודיעין בטח, ערב חג והכל, ואז בתקווה לחזור לת"א להשתכר למוות יום חמישי, שומדברשומדברשומדבר. אה, נראה לי שקבעתי עם אסף (של ליידי מקבת', לא שלי) לקפה, אם הוא ירגיש יותר טוב. יום שישי, אופציה למשמרת בוקר. מתישהו באמצע ייכנס גם אסף (שלי, לא של ליידי מקבת'), אני מניחה. כבר נמאס לי לנסות לתכנן.

THE ronch

New member
תכניות קצת השתנו...

אתמול לא חזרתי הביתה אחרי בי"ס, הלכתי לעבודה לאכול ארוחתבוקר לפני שפותחים את המסעדה והיה נורא כיף. אחרי זה פגשתי את תֹם וישבנו בקפה הילל, ואז היא באה איתי לעבודה. בסוף לא עליתי למשמרת, היא הלכה לחברה ואני הלכתי לאסף. היה נחמד. חזרתי מתישהו בלילה היום אני הולכת לאסוף את הדרכון, אח"כ יום הכנה לפולין ואז שרה באה אליי. בלילה מסיבת עובדים באודאון! (כולל אודאון ת"א, אודאון הרצליה, מינהטומיי ת"א+הרצליה..) מחר בבוקר כל הצוות באים לנקיונות במסעדה ואז לארוחת בוקר מפנקת לכבוד החג. כיף לי!

GoOni

New member
מה-זה לא מעניין.

היום- התעוררתי עם בן אחרי לילה של שעתיים שינה בערך, בגלל התרגשות ושיחות שהיו צריכות להיעשות, ונסענו לבקו"ם. עמדנו בתור לקפה בערך חצי שעה, וב-8:30 הוא עלה לאוטובוס. מתל השומר אחותו הסיעה אותי לתלמה (אחרי שהתעקשתי שאני לא נוהגת בלי ביטוח) והגעתי ליום של ארבע שעות לימוד נטו, ובכל זאת חזרתי הביתה רק ב-16:30. פסיכולוגית, סידור של המזוודה מפולין (הגיע הזמן) ועוד שנייה נגמר היום. מחר- לומדת שש שעות (תסריטאות והפקה, תסריטאות והפקה, שעתיים אזרחות, תנ"ך, ספרות) והולכת לאבא. משם אני אקפוץ לקניון לקנות מתנות יום הולדת לשתי חברות ואולי גם תיק בי"ס. שלישי- שוב קטע תלמה-יליני כזה של להתחיל ללמוד מאוחר, לא ללמוד כלום ובכל זאת לחזור הביתה באיזה 17:00. לא מתוכנן משהו מעבר. רביעי- ראש השנה, לא? *מחזיקה אצבעות שישחררו את בן. אם לא ברביעי אז בחמישי ואם לא בחמישי אז בשישי* חמישי-שישי-שבת- חייבים לכלול יציאה עם החברים מתלמה (+החדשים מפולין) ועם גל (בתקווה שהיא תסכים סוףסוף לנהוג)

svety

New member
שיואו כמה לחץ!!!../images/Emo190.gif

יום ב'- עבודה מ8 עד 14, אחכ לקנות מתנות ליומולדת של שני חבר'ה מהעבודה, ושל מייק ו-וובה. בערב הולכת לישון אצל אלק
יום ג'- עבודה מ10 וחצי ככה עד 19, ואז למות בבית או משהו כזה. יום ד'- עבודה מ8 עד 12 או 13, לא זוכרת כבר, ישר אחכ נוסעת לסבתא לארוחת חג יום ה'- אנאערף יום ו'- בבוקר אצל ההורים של לירן, אחכ נוסעת לגלי בשביל לבשל טונות אוכל, ואז בערב חוגגים למייק ו-וובה יומולדת עם המון אוכל טעים [
] והמון אלכוהול יום ש'- בטח אני אלך לישון אצל אלק או משו כזה, אנאערף. בין לבין- לרדוף אחרי אנשים מהסצנה בשביל להרים את ערב ההופעות.

Summer moved on

New member
ראש השנה:))

ראשון- בי"ס עד 13:00. אח"כ דפקתי שינה ויצאתי להליכה. ועכשיו חזרתי מבייביסיטר קצר. שני-בי"ס עד 13:30. ב16:00 בערך נוסעים עם אבא לקניות:p שלישי-בי"ס עד 13:30. בערב הליכה, ואולי בלילה הולכת עם הבנות לסרט. רביעי-צריך לעזור לאמא עם כל הנקיונות והבישולים. בערב המשפוחה באה ויש ארוחת חג וכל זה. יהיה נחמד. חמישי-שישי-שבת- חופש:) ממממ בטח אפגש עם הבנות, אישן מלא ו...ת"א, משפחה?

מנצנץ, באלוקים מנצנץ.

ראשון-אזזז. בית ספר מצחיק לאללה, עומר באה לשם, נסיעה הביתה ועומר כאן- אח"כ סתם שיעורים-ספרים-משפחה. שני-מבחן באנגלית, בית ספר.. אח"כ להישאר לערוך עם גילי, ומשם לפסיכית. שלישי-בית ספר רגיל והכל, ובערב סינמטק עם כל המגמה. ויום הולדת לשירה.
רביעי-בבוקר (תלוי באוטובוסים) כנראה דייט רוקו בבית קפה, סופסוף, ובערב ארוחת חג קטנה בבית. ואין לימושג מה הלאה.

e l u l a

New member
שנה טובה!!../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo153.gif

ראשון:בי"ס עד 12, דקל באה אליי, 17:30 שיעור פרטי באנגלית. אח"כ עשיתי קצת שיעורים במתמטיקה ואין לי כח לסיים. שני:בי"ס ולא יודעת. ב19:30 חוג עיצוב וחיטוב הגוף(
) עם חברות. שלישי:להתקשר בבוקר למכבי לראות אם יש מצב שיש לי תור, אם כן אז ללכת גם אם זה אומר להבריז מבי"ס. ובשאר היום יום פעילות(הצטרפה אליי עוד מישהי לצוות!
חוץ ממני יש כבר עוד 5!גדלנו;]) לסיים עם החדר ולעשות את הפתיחה הרשמית עם תפוח ודבש וכזה:]. בערב לצאת לקצת, כי חופש:). רביעי:יום הולדת לאקס ראש"צית המושלמת שלי!!, 10:00 בבוקר שיעור נהיגה, ערב חג אצל סבתו'ש במעלה אדומים. חמישי:חג אצל דודים של אמא במעלה אדומים, אח"כ לא יודעת ולצאת. שישי:לא יודעת ובערב מסיבההה
.

OverSharing

New member
חח אלול אולי נתראה בשיעור נהיגה../images/Emo103.gif

למרות שיש לי 920-1040 אז בטח אני אסע לרמלה [למרות שאני שונאתתתתתתת! אני הולכת להגיד לו שיקח אותי לירושלים או משהו] אבל אולי כשאני אחזור לרעות:p תגידי לדרור שידבר עם לגו בקשר! חח

e l u l a

New member
לפחות את נוסעת רחוק מה את בוכה../images/Emo153.gif

אני בקושי יוצאת ממודיעין, אם אני כבר יוצאת זה לכביש של שילת בחזרה לרעות
.

RainbowL

New member
עמוס עמוס עמוס.

ראשון: הייתי בבי"ס עד 4 מועדון משש עד 8 וזהו שני: מתחילה בעשר, מסיימת בשלוש. שיעורים ומועדון שלישי: בי"ס עד 1 אחר כך עבודה לטקס אש ישיבת שכבה בחמש וחצי ישיבת צוות לפעולה ראשונה בשש רביעי: בבוקר שיעור פרטי 9-10:30 ומיד אחר כך נוסעת לנהריה חמישישישבת- נהריה עם כל המשפחה המורחבת, חג שמח :)

וואי איזה שבוע מטורף.

ראשון - ישנתי אצלו עוד לילה כי לא הרגשתי טוב /: ואז חזרתי הביתה בצהריים, סופסופ. רק למדתי כל היום. שני - שחרור!! הולכת לקנות דברים לפריסה, מתנות וטסה לבסיס להשתחרר
בטח אחזור הביתה עד איזה 15:00, וממשיכה ללמוד. (בונא ממכר הפסיכומטרי הזה) שלישי - ללמוד, אולי בערב נראה את רעות. רביעי - 8:00-14:00 שיעור שני, בתקווה לסיים את כל שיעורי הבית.
בערב ראש השנה! אצל המשפוחה מהצד של אבא בנס ציונה. חמישי - לא ברור, כנראה עם המשפחה של אמא. אופ, אני בקושי רואה אותו השבוע
לא פייר. מקווה שזה חד פעמי.

כ"כ משעמם לי ואני לא מצליחה להרדם.

איך שמשהו אחד יכול לגרום לי לכאלה נדודי שינה מפגרים ראשון - הייתי כל היום בבית ודברתי עם עמרי איזה שעתיים בטלפון. אני הולכת לקבל חשבון טלפון כל כך גדול רק מהשיחות לחול ]; ובערב הלכתי עם אנה וערן להסתובב בעיר ואז ישבנו בארומה ואז שוב הסתובבנו וצעקנו הרבה אחד על השני בגלל ויכוחים מפגרים אבל היה מצחיק לגמרי שני - עבודה מ4 עד 10 ואז אני וג'ני הולכות לשבת בפאבי שלנו שלישי - הולכת לקנות בגדים עם גל לחג ולחפש לאנה מתנה, כי אם אני לא אקנה לה מתנה יומיים אחרי שאני מקבלת משכורת סביר להניח שלא ישאר כסף לקנות לה מתנה
רביעי - עובדת בבוקר ואז בערב עם רוב המשפוחס בערב חג ואחר כך נראה לי נצא לפאבי שלנו חמישי - אין לי מושג, אבל סביר להניח שכולנו נצא התחלנו לקרוא לפאב הקבוע שלנו פאבי וזה מרגיש לי כל כך מטומטם אני צריכה להפסיק נכון?

LimiMimi

New member
pay day.

יש לי שלוש משכורות לאסוף מאנשים, זה משהו. יום ראשון - קמתי בשתיים (אמא התעקשה שאני "צריכה לקום בשעות של בני אדם"), עשיתי מרתון הפמלייה. סדר בכל החדר, הייתי שעה בבלוקבסטר ועפתי לאבי. חזרתי לפני שעה ככה. קיבלתי משכורת יפה, 1722. יום שני - צריכה לקחת משכורת מלחם ארז וממישל (משהו כמו 2000 שקל בייבי). עובדת בסקרים משתים וחצי עד עשר. צריכה לפגוש את שי ואת רז. יום שלישי - אין לי מושג. אולי לשם שינוי אסיים ת'מתנה לאפרת. יומולדת לשי. כולם חוזרים מהצבא/ש"ש יום רביעי - עובדת בוקר בסקרים. עד שתיים. ערב חג. יום חמישי - אין לי שמץ. חג וכל זה. יום שישי - עובדת ערב (שמונה עד שתיםעשרה) בבלוק. לא יודעת מה עוד.

AnGeL DoLlY

New member
איך את א-ף אחת פה זה לא מענייןP:

אבל סתם בשביל לארגן לעצמי את השבוע, זה נחמד ראשון: סיימתי שעה מוקדם יותר משציפיתי (12:45), הלכתי עם חברה לשבת לפרוזן, היא באה אליי קצת, נחתי שעה, ב17:30 שיעור נהיגה וישר כשחזרתי אמא הציעה לנסוע לסבא וסבתא להגיד שלום לדוד שלי שחזר למיאמי באותו לילה, אז הצטרפתי. שני: למדתי עד 15:30, באתי הביתה לשעה וכתבתי עוד עובדות ב"150 דברים שלא ידעתם.."
, עד שכבר הייתי צריכה לזוז לאודישנים של נבחרים חדשים ללהקה. התקבלו טובים לאללה:) בין לבין הייתי צריככה ללכת להחליף איזו חוברת באנגלית אז ידיד שלי מלהקה צבאית (חיל המודיעין, כפרה עליוווו) הקפיץ אותי והחזיר. חזרתי בסביבות 8 וחצי בערב וההורים תפסו אותי ושוב-נסענו לשבת בפרוזן!! חח מה נסגר איתי ועם זה.
היום: יום שכולווווווו לימודיםםםםםם. הייתי בבצפר עד פאקינג חמש!!!! מעבדות!!! חחח לא הייתי מרוכזת בשיט אבל היה מבדר לאללה. ידיד הקפיץ אותי על האופנוע הביתה ולמזלי היה לי שעה לנוח, ולפני שעה וקצת סיימתי שיעור פרטי ממש טוב ואני מרוצה עכשיו. יותר מאוחר הולכים לידיד מסביון שהייתה לו יומולדת אתמול ונראה לי שיהיה טוב.:) רביעי: חגחגחגחג. אממ בבוקר אין לי שמץ, אבל אני מקווה לדבר עם הצוות הפקה בשיחת ועידה ושנקבע כבר סינופסיס לסרט. בערב ארוחת חג אצל דודים, וההמשך לא ידוע. חמישי שישי סופשבוע בים המלח עם המשפחה
שבת מארגנים תיקק לביוטופ באילתתתתתת

למעלה