תנכ"ש ?

s h a r o n 7

New member
לחץלחץלחץ../images/Emo126.gif

ראשון יום ורוד בגימנסיה, בייבסיטר, לילה לבן עם המקסיקנים שני לא הולכת לבצפפפפר
, כנראה ישב"צ לסגור דברים אחרונים שלישי פעולת פתיחת שנה !!, פעולת שכבה (?), מסיבה רביעי ראש השנה חמישי ראש השנה שישי ראש השנה, יש מצב סמינר חוץ שבת כנ"ל שבוע טוב

amit641

New member
שכחת יום שלישי-יום ורוד באליאנס!! ../images/Emo129.gif

יוו איזה לחץ!! יום שלישי פעולת פתיחה! מתרגשת?

שבוע מנצנץ?../images/Emo6.gif../images/Emo71.gif

שבוע כיפי ברמות,לומדים רק יום אחד...
ראשון
- ביצפר עד 13:00[מפרסמים את המש"צים!
] שאוורמה עם הבנות,קניון עם דנה ומשם לנסוע אליה הביתה. להכין פעילות אוטובוס אצלה .. לחזור ככה בחמש 19:00 שיעור בסטודיו עד 20:00 שני
- לישון עד איזה 12
גיחה משעה 13:00 בצהריים!:) שלישי
- גיחה עד הצהריים ככה.. אחרי זה טקס ראשהשנה בביצפר,אולי אשאר לראות ... לישון הרבה! רביעי
- כנ"ל,לישון. בערב ארוחת חג אצל כפיתוש ומשפחתה...
חמישי
- אין תיכנונים אולי ללכת לישון אצל הילה מרעננה שישי
- אולי אצל הילה מרעננה?:) בערב לצאת ניראלי. שבת
- ים?

EVE Lights

New member
מיאוווו.

יום ראשון - אחמ"שית 8:30-15:00. יום שני - העלאת מבצע 9:00-16:00. עאלק 16:00. אין מצב שאנחנו יוצאים משם לפני 18:00 וגם זה במקרה הטוב. בערב ב"ה אני רואה את אביב.
יום שלישי - אחמ"שית 15:00-22:30. יום רביעי - לא עובדת ולא עובדת
ערב ראש השנה אצל הדודים בהרצליה. יום חמישי - גם כן יום פנוי, אין תוכניות כרגע. שבוע מקסים!

Bitch47Percents

New member
שבוע כיף!

ראשון- בלינסון- חוזרים לחיסונים וויפי!!, נסיעה לירושלים, משרד, חזרה הביתה שני- סמינר שיין בפתח תקווה- יום הכנה למיוני נח"ל, חזרה הביתה ואולי נסיעה לחוות השומר לסיום מחזור טירונים של בתדודה שלי שלישי- נסיעה לירושלים, קצת משרד, שני תורים בבי"ח, משרד, חזרה הביתה רביעי- אמא חוזרת לארץ, ערב חג בחדרה אצל בןדוד של אבא חמישי- חג! ארוחג עם דודים, בערב פוגשת ידיד שלא ראיתי טריליון שנה בערך [ברקע- original sin של אלטון ג'ון. כדאי לכן.]

Small talk

New member
אוף לא בא לי

יום ראשון - בית ספר, יום ראשון של י"ב (תחזיקו לי אצבעות שאני לא ארדם בכיתה). יום שני - בית ספר. יום שלישי - בית ספר. רביעי - ארוחת חג אצלנו בבית. חמישי - ארוחת חג אצל סבתא בירושלים. יכול להיות שמתישהו נקפוץ לבן דוד שלי כי נולדה לו בת.

Shusho

New member
שלופ.

ראשון: צבא, חד"כ שני: צבא, וסידורים להכין איזה משהו לעידן לשנה וחצי. למישהי יש רעיונות? כי כרגע יש לי רעיון שיוציא לי את כל המשכורת הצבאית וזה קצת רע. שלישי: צבא, ללכת לקניות חזיות (יש בדונה ויקטוריה 1+2!! עד ה-12.9) עם אמא רביעי: צבא (עד 12!!!), ארוחת ערב חג אצל חברה של אמא חמישי: וואלה לא יודעת. שנה טובה :)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשבוע נחמד D:

יום ראשון- בצפר,ב4 וחצי היפ-הופ, ב7 ללכת לנגן
יום שני- בצפר, ללכת לחברה אחרי צהריים, ב8 ללכת לנגן
יום שלישי- בצפר, חדר כושר+שחייה
יום רביעי- ערב חג אצל אבא במלון
יום חמישי- כנ"ל
יום שישי- בצהריים על האש אצל אבא במלון עם כל החמולה של הדודים, יופי ^____^
יום שבת- ניראה לי ים D:

משעממלי

מחר בצפר ואז ללכת לסנטר ונראלי אני אבטל לאיזה פאג. שני בצפר מתחילים שעה שלישית אז אולי אני אלך לאורט לפני, ולקנות משקפיים0.0 עם הנקבה שילדה אותי וכאלה, אולי לתעורה של המזדיינת הזאת המורה לרישום סעמק וש. פרטי מתמטיקה שלישי בצפר-_- אולי ש. גיטרה " עד 5 ככה בלאט אולי תהיה שביתה חח? שישי בצפר בלאט ואז בטח סנטר עם כפרות. אולי הופעה יו איך למדתי להעריך את מה שהיה ולא לזלזל בעולם יותר מדי... בין היתר לנסות לראות אותו כי אתמול אמרתי לו, וזה, ולא קורה.

מוץ

א- בסיס וטחינה מטורפת ב- בסיס ונשארת לישון בבסיס אז נפגשת עם ההוא מהרכבת ג- בסיס ובערב אולי חברה ד+ה+בוקר שישי - בסיס

Miss Tika

New member
השבוע ראש השנה,

מקווה שכולכן תחדשו את עצמיכן ומה שמסביבכן לקראת החג והשנה החדשה וכמובן שיהיה לכולנו חג הכי שמח ושנה הכי טובה, שכל מה שנבקש לעצמינו יתגשם. :]
השבוע יש לי שבוע מעניין +, באות אלינו שתי מאבחנות חדשות (חיחי איזה מגניב! הלוואי אמן שיהיו חמודות!!!), ואני חופפת אותן ומשכנת אותן בבסיס כמו שצריך והכל... האמת שזה ממש מגניב ואני אשתדל לעשות להן נחיתה הכי טובה שאפשר, אז שיהיה לי ולהן בהצלחה. ראשון- פוגשת אותן ב9 וחצי בתחנה מרכזית (מוקדם ;[ ), נוסעת איתן את דרכן הראשונה (זה מאיים בפעם הראשונה ה5 שעות נסיעה חח) לבסיס, בדרך כמובן מסבירה ומרעילה אותן על הבסיס... ויאללה טופס טיולים ברעל שני- טוב, איכשהו שילוב של לעבוד בטירוף (הן נפלו בתקופה לחוצה משו), להראות להן תבסיס ולסיים איתן טופס טיולים שלישי- הביתהביתהביתה. אולי אפילו בשני הביתה ובשלישי ללכת לשבעה. רביעי- בבוקר מתייצבת אצל אבא ועוזרת לחברהשלו להכין את הערב חג כהלכתו חח.. לבשל והכל. יחד עם גלית, כפרה עליה. בערב ערב חג. וואי מתישהו אני צריכה להסתפר, לקחת מהבנק תכרטיס אשראי החדש, לקנות חולצה לבנה חדשה, לנקות תחדר X2 (אצל אמא ואצל אבא) חמישי- חגגגגגגג ומנוחה. שישי- כנ"ל אולי לסוע למזרע ביום, ובערב ארוחת חג נאמבר טו אצל אימוש שבת- אולי טיול עם הבנות מהבסיס כפרה עליהן. שבוע טוב לכן כפרות!!

SomebodyElse

New member
שבוע קצר../images/Emo13.gif

ראשון - מטבח, ובטח אחרי זה אני אצטרך להישאר במשרד עד חמש וחצי. סעמק. שני - צבא כרגיל, צריכה לקפוץ לעזריאלי לקנות מתנות. שלישי - צבא כרגיל, אחרי זה חוזרת הביתה לעזור לאימא עם האוכל לראש השנה
. הממ, וגם ביום שלישי עוברים שבועיים מאז הבדיקה, נראה לי שאני אתקשר לבדוק אם יש כבר תוצאות. אמרו לי שהם יתקשרו אלי, אבל מי סומך על הרפואה הצבאית. אוף אני ממש מקווה שהכל בסדר, ניסיתי לא לחשוב על זה עד עכשיו אבל עכשיו חשבתי ואני קצת בלחץ. רביעי - מקווה מאוד לקחת חצי יום חופש, אם לא - חצי יום צבא [כל כך טיפשי לנסוע שעה וחצי כדי להיות בבסיס איזה 3 שעות ואז לחזור הביתה], מסיימים את ההכנות לערב. ובלילה הורים שלי טסים לחו"ל. מקווה שהחבר יבוא אחרי הארוחה ויישאר לישון. איך אני אוהבת שבועות שנגמרים ביום רביעי
. [שרק יעבור כבר המטבח מחר, אני כל כך כל כך כל כך כל כך שונאת מטבחים] [אוף וגם שיגידו שהבדיקה הייתה בסדר!]

amit641

New member
שבוע טוב :) ../images/Emo129.gif

אני לא מבינה איך אתן מצליחות לתכנן שבוע מראש... ראשון בי"ס, קניון, לקבוע עם חברה, בחמש פעולת פתיחה!! שני בי"ס, ללמוד למבחן ובטח אני אעשה משהו עם חברות... שלישי בי"ס, קובעת עם חברה, פעולה. רביעי-שבת ראש השנה.. נראה כבר מה אני אעשה...

the mush

New member
יאס!

ראשון: חודש עם החבר
נוסעת עם אבא לתל אביב לחרוש על הכרטיס אשראי שלו. שני: בקן מ6 עד מאוחר. שלישי: אין פעולה- חלוקת תפוח בדבש להיות בקן ב3 וחצי [חניכים ב4 וחצי.] רביעי: חופשששש! חמישי: כנ"ל. שישי: כמה כיף,כנ"ל! שבת: פעולה חייבת להיות ב4!

Mooa-Numi

New member
קצת

מחר: להספיק את כל מה שצריך להספיק! בדיקת דם, לסדר תיק, להמשיך לחפש משהו יפה, אולי גם לחג, לצאת עם יונתן בערב שני: ועדה רפואית (אמן עם אוטו!), ואז לארוז את מה שצריך ולעלות לרביד! קטיף מנגו ווהו (כל בנות הגרעין. למרות שאני לא ממש אשתתף בו, כי אין לי אישור, אבל ימצאו לי משהו, אולי מפקחת, יהיה מצחיק) שלישי: קטיף רביעי: קטיף ואז יורדים. ערב חג אם אני לא טועה? לא יודעת מה עוד אבל שישי-שבת סמינר (שאני בונה חלק ממנו), אז צריך לחשוב טוב.

little shorty

New member
חג :)

ראשון - עבודה בבוקר במסעדה, בערב אולם. שני - שיעור נהיגה בבוקר, ללכת לקנות מתנות ושטויות לחג, עבודה בערב. שלישי - מסעדה בבוקר, אולם בערב. רביעי - ערב חג, כנראה אצל החבר. חמישי - חגגגגג לישון ולנוח ולאכול דברים טעימים.

Lost Lullaby

New member
להלה

שבוע סי"בה [טוב... שלושה ימים] ורבעוש! שאין לי מה לעשות בו, אז ישעמם לי למוות

tink 16

New member
../images/Emo203.gif וואי וואי ../images/Emo4.gif

ראשון בצפר מ10 וחצי עד 3 וחצי שיעור של האפורחים מ4 וחצי עד 6 שיעור קלאסי שיעור של הלהקה עד סביבות 11 |*שני בצפר מ8 עד רבע ל3 חוזרת הבייתה לעשות שיעורים בטח אולי עדי יקפוץ
שלישי בצפר מ8 עד 3 וחצי 9 חודשים
רביעי ערב חג אמממ קניות עם אמא? בערב אצל דודים בפתח תקווה עם הצד שלא עשינו איתו את החגים כבר שנים
חמישי לקטן שלי יש יומולדת 17
להיות איתו כמה שאפשר!!
שישי בצפר מ8 עד 2 וחצי לא ידוע ההמשך.

yaeli87

New member
אוף

ראשון- יצאתי מהבסיס מוקדם בבוקר לחרפ,תור לרופא נשים שמשום מה התבטל,לא יודעת למה...נסעתי לאחותי הסתובבנו בקניון,קנינו בגדים לאחיין הקטנטן,קניתי מתנה למאמי לראש השנה,עשיתי גבות,פן,עכשיו אני אצל אחותי ויותר מאוחר חוזרים הביתה. שני- משמרת בוקר,לא יודעת מה אעשה אח"כ שלישי- משמרת לילה. רביעי- יוצאת מהבסיס ב1000 לחגוג את ראש השנה. חמישישישבת-חג!!!! שבוע טוב

למעלה