שלום!

../images/Emo9.gif שלום! ../images/Emo9.gif

מה קורה? רק עכשיו גיליתי שיש פורום בני עקיבא! כ"כ מתאים לי שרק אחרי שאני עוזבת את ההדרכה אני מגלה שיש כזה פורום...
ואני בטח גם הכי זקנה (עוז)... טוב נו...

tiki tiki

New member
אל תדאגי...

יש יותר זקנים ממך... אניווי...ברוך הבא...

tamarhp

New member
ברוכה הבאה!

יש פה עוד מעוז, את לא לבד, ויש לנו גם סבתא פה בפורום..

LadyTitania

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ואל תדאגי בכלל - אפילו אני מבוגרת ממך

SGVB

New member
../images/Emo24.gifברוכה../images/Emo24.gifהבאה../images/Emo24.gif

lali37

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

יש פה פול אנשים בעוז... וגם כמה יותר גדולים..... אז לא נורא....

ברוכה הבאה!!

ואת ממש לא זקנה. יש פה איזה 5 ממעפילים, 5 מהרא"ה (אני ביניהם..), 8 מאלעד, יש פה מעמיצור, ומעוד, ויש פה סבתא'לה שחזרה אלינו לאחר חופשה ארוכה (!!!). בקיצור - יש פה מכל המגוונים! דתיים, חילונים, נשואים, רווקים, מאורסים, צעירים, מבוגרים, חניכים, חניכות, מדריכים, מדריכות, קומונרית, שרות וצבא, בנים, בנות, אנשים בחו"ל (שרוך - מתגעגעים!!!), אנשים בארץ (נו, טוב.. הייתי חייבת להודות...) וכו' וכו'... הבנת ת'קטע... וסתם שתדעי - אני רחלי, בת 14 (ביום ראשון הבא!!!! י"ג תמוז!!! נראה מי הראשונ/ה שישרשר/תשרשר לי שרשור מזל טוב...), הרא"ה. עיר - תדעי בהמשך...

reutרעות

New member
ברוכה הבאה!

אני בשוק! רחלי, היתי בטוחה שאת בעוז או משהו כזה...איזה צחוקים! רגע, אז באיזה שבט תמר? ומי זאת הסבתא? הדסה??

סליחה???????????????????

לא, ממש לא... ממש ממש לא... ממש ממש ממש לא... (הבנת ת'עיקרון..) תמר בעמיצור. ואת? והסבתא היא קינלי שלנו! שסוף סוף חזרה!!!!!!

ברוכה הבאהההה../images/Emo24.gif

חבר'ה זה כבר משעמם ונדוש!!! מי עוזר לי לחפש מילים קצת אחרות לשם שינוי????

ווווויייייי!!!!!! ../images/Emo140.gif

איזה מתוקים!!!!!!!!! תודה!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!
אז מסתבר שאני בכ"ז לא כ"כ זקנה... הייתי בטוחה שכולם צוציקים... אבל לא! נ.ב: אני דווקא די אוהבת צוציקים מהרא"ה (השבט שלי עכשיו בהרא"ה)... עוד נ.ב: אל תקחו ל-
, אתם לא כאלה צוציקים, הכל מאהבה!

בטח!!!!!!!!!!

למרות שמאז שבועות לא יצא לי, כי שבת אחת הייתה של שבועות, ואח"כ לא היה סניף, ואח"כ אחיינים שלי היו אצלי, ואח"כ אני הייתי אצלם (
) והשבת הם היו בסמינריון הדרכה! אני כבר מתגעגעת לסניף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למען האמת, השנה התחלתי יותר להתאהב בו. נראה לי בגלל שהפעולות וכל אלה יותר רציניות, וזה מה שאני באמת מחפשת. אני לא צריכה את כל הסולמות וחבלים. אני רוצה מוסר. רוצה להכניס לעצמי תוכן. הא?

למעלה